- 3 Ekim 2018
- 12
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Berivan1234
-
Cevabı kendiniz vermişsiniz. Göreceli güzellikten daha önemli şeyler var. Bence bunlara bir çözüm bulmalısınız herşeyden önce.Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim.
Evet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.Etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim diyorsunuz, bu karamsarlığı neye borçlusunuz? Yani psikolojik olarak bir sıkıntınız mı var acaba önce bunu mu dğzeltmelisiniz yoksa tamamen karakteriniz mi böyle? Bence işe burdan başlayın hayata pozitif bakmaya ve yaşadığınız her güzel şeyden mutlu olmaya çalışın, biraz da sosyal olmaya ve gündemi takip etmeye çalışın mesela bu da sohbetlerinizde sizi daha önde tutabilir. Yani demek istediğim hani soğuk bir tipim vs diyorsunuz ya bu tip şeylerle biraz daha aşabilirsiniz sanırım bunu.
Gülümse ve pozitif ol. Içindeki çikolata bozuksa paket istediği kadar janjanli olsun kimse almak istemez. Ki zaten güzellik göreceli bir kavramdır.Ben yalnız biriyim. Aslında aşık olmayı da seviyorum. Birinin yanınızda olması, sürekli araması sorması sahip çıkması. Ama ben sürekli reddediliyorum. Birine ilgi duysam hooppp ya başkasıyla görüşmeye başlıyor, ya da direk seni arkadaş olarak görüyorum diyor. Güzel de biriyim yani. Benden daha çirkinlere tercih ediliyorum. Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim. Bunu da değiştiremiyorum. Kadın erkek ilişkilerinde kendime güvenim de sarsılmış durumda. Bana ne tavsiye edersiniz?
ma sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim.
aslında kendinizi sevseniz aşk gelir zaten gibime geliyorEvet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.
Gündemi takip ederse pek pozitif olacagina emin degilim:))Etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim diyorsunuz, bu karamsarlığı neye borçlusunuz? Yani psikolojik olarak bir sıkıntınız mı var acaba önce bunu mu dğzeltmelisiniz yoksa tamamen karakteriniz mi böyle? Bence işe burdan başlayın hayata pozitif bakmaya ve yaşadığınız her güzel şeyden mutlu olmaya çalışın, biraz da sosyal olmaya ve gündemi takip etmeye çalışın mesela bu da sohbetlerinizde sizi daha önde tutabilir. Yani demek istediğim hani soğuk bir tipim vs diyorsunuz ya bu tip şeylerle biraz daha aşabilirsiniz sanırım bunu.
Kadınlar çok yapışkan, öyle kadınlar değer görüyor, sürekli erkeği arayan soran, fingirdeklik yapan, aşkım siye bağıranEvet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.
Kimseyle samimiyet kurmazsanız dertlerinizin içinde daha çok boğulursunuz, bir arkadaş çevreniz olursa en azından kendi streslerinizden biraz daha uzaklaşırsınız emin olun. Bu noktada hata yapıyorsunuz. Çalışıyorsanız çalışma arkadaşlarınızla, evdeyseniz kurslar vs ile kendinize ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bir şeylere verin ki içinizdeki stresten uzaklaşın. Birde şunu unutmayın kötü günler geçiren sadece siz değilsiniz, yaşadığınız her ne ise mutlaka sizin gibi olan vardır ve elbet sizde o sıkıntıların yarattığı ruh halini atlatacaksınızdır. Ama kendinizi evliliğe, aileye de şartlamayın. Hayatta sizi ne mutlu edecekse önceliğimiz onu yapmak olsun.Evet yaşadığım olaylardan sonra böyle oldum. Üzücü bazı şeyler oldu hayatımda. Ondan önce mutlu eğlenceli bir insandım. Şimdi iyice içime kapandım. Kimseyle samimiyet kurmuyorum, soğuk sert bir yapım oldu. Ama yalnız kaldığım için de üzülüyorum. Bir ailem yuvam olsun istiyorum.
Ahaha o lafın gelişi tabi bazı insanlar vardır hiç konuşmaz ya belki sorun öyle bir şeydir dedim ondan onu yazdım ama sizde haklısınızGündemi takip ederse pek pozitif olacagina emin degilim:))
Nedense patronun ondan hoşlandığını anlamadığı için evlendiğini bu yüzden de trip yediğini düşünen üye geldi aklıma
Dediğinizi zamanında yaptım. Dertlerimi güvendiğim arkadaşlarıma anlattım. Hepsi beni sattı. Gittiler sırlarımı düşmanlarıma yetiştirdiler. Kimseye güvanmiyorum artık.Kimseyle samimiyet kurmazsanız dertlerinizin içinde daha çok boğulursunuz, bir arkadaş çevreniz olursa en azından kendi streslerinizden biraz daha uzaklaşırsınız emin olun. Bu noktada hata yapıyorsunuz. Çalışıyorsanız çalışma arkadaşlarınızla, evdeyseniz kurslar vs ile kendinize ortam yaratmaya çalışın. Kendinizi bir şeylere verin ki içinizdeki stresten uzaklaşın. Birde şunu unutmayın kötü günler geçiren sadece siz değilsiniz, yaşadığınız her ne ise mutlaka sizin gibi olan vardır ve elbet sizde o sıkıntıların yarattığı ruh halini atlatacaksınızdır. Ama kendinizi evliliğe, aileye de şartlamayın. Hayatta sizi ne mutlu edecekse önceliğimiz onu yapmak olsun.
Şöyle düşünün siz özel hayatınıza negatif enerji yayan, karansar birini istermisiniz? Karşı taraf sizi istesin???Ben yalnız biriyim. Aslında aşık olmayı da seviyorum. Birinin yanınızda olması, sürekli araması sorması sahip çıkması. Ama ben sürekli reddediliyorum. Birine ilgi duysam hooppp ya başkasıyla görüşmeye başlıyor, ya da direk seni arkadaş olarak görüyorum diyor. Güzel de biriyim yani. Benden daha çirkinlere tercih ediliyorum. Ama sürekli etrafıma negatif enerji yayan karamsar biriyim. Ve soğuk resmi biriyim. Bunu da değiştiremiyorum. Kadın erkek ilişkilerinde kendime güvenim de sarsılmış durumda. Bana ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?