Bir kadın niye sürekli arkadaş olarak görülür?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” dedi. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım ya da yıllar sonra aklına geldim bilemiyorum. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
Ekleme: Bu ara soran arkadaşlar var. Sevgilin var mıydı diye. İlk başlarda yoktu. Sonra biriyle görüşmeye başladım evet. Ama zaten ondan bir adım olmadığı için ben de kendi hayatıma bakmıştım. Sonra da ayrıldık zaten. Bu süreçleri de biliyor, sonra yıllar geçti. Ama yine herhangi bir adım olmadı. Sanırım dediğiniz gibi pek aklında yokum. O zaman yıllar sonra durup dururken beni arayıp niye evli misin diye soruyorsun ya??😂😂😂 Kafamı karıştırdı yok yere.

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” diye konuyu kapattı. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
Sizi arkadaş olarak begeniyordur , sevgili flört edeceği biri gibi değil bu da çok normal illa arkadaş erkek olunca birşey mi hissetmesi lazım ?
Boşuna bekliyorsunuz . Çoktan açılmış olmalıydı .

Sizi arkadaş olarak begeniyordur , sevgili flört edeceği biri gibi değil bu da çok normal illa arkadaş erkek olunca birşey mi hissetmesi lazım ?
Boşuna bekliyorsunuz . Çoktan açılmış olmalıydı .
Bence de çoktan açılmış olmalıydı. Bu durumdan dolayı kendimi kötü hissediyorum. Kendine olan güvenim sarsıldı.

Bence de çoktan açılmış olmalıydı. Bu durumdan dolayı kendimi kötü hissediyorum. Kendine olan güvenim sarsıldı.
Hayır olabilir hissetmeyebilir kaldı ki 7 senedir yüzyüze gelmiyorsunuz.
Kaybedecek bir şeyim yok diyorsanız açılın,yani ben kendimi bu kadar kassam çoktan söylemiştim .

İçinizde o kadar sene kalmış , zaten adamla yüzyüze değilsiniz söyleyin gitsin hiç olmazsa muallakta kalmaz hayatınıza yeni tanıştığınız kişilere yön verirsiniz
Aslında o kadar sene kalmadı. Yıllar sonra arayınca kafamı tekrar karıştırdı. Bir de evli misin diye sorunca acaba mı dedim ama konu devam etmedi. Gerçi ilk konuşmada pat diye olmaz tabi ama😂😂😂 Aman ne bileyim aklım karıştı işte.

Aslında o kadar sene kalmadı. Yıllar sonra arayınca kafamı tekrar karıştırdı. Bir de evli misin diye sorunca acaba mı dedim ama konu devam etmedi. Gerçi ilk konuşmada pat diye olmaz tabi ama😂😂😂 Aman ne bileyim aklım karıştı işte.
Madem sosyal medyada takipte bilmesi gerekirdi evli veya bekar olduğunuzu, karıştırmayın aklınızını kimse yıllar öncesindeki gibi kalmıyor, benim 7 yıl önceki halimden eser yok mesela

Neden özgüveniniz düşsün ki? Herkes sizi beğenmek zorunda değil, siz herkesi beğeniyor musunuz? Tipi değilsinizdir o kadar. Ha bide erkeklere ilk neyin sinyalini verirseniz o şekil gider diye duymuştum, arkadaşça yaklaşırsanız o sizi kafasında arkadaş olarak kodlar ve öyle kalır 😂

Arkadaşınız karşı cins olduğu için böyle düşündünüz. Kız arkadaşınız olsaydı yine aynı mı düşünecektiniz ? Sizi normal arkadaşı olarak görüyor bence. Arkadaşlarımızda böyle değiller mi ? Sosyal medyada bizi takip eden tüm arkadaşlarımızla sık sık konuşmayız ya da buluşmayız. Bu da bence öyle bir şey. Fazlası yok.

Bu güzellikle alakalı değil..
Hissetmekte alakalı.
Ona çekici gelmiyorsunuz..
İsveniz ve edaniz ona uygun gelmiyor.En azından bir kadın olarak.
Size bir sevgili yahut bir kadın gibi değilde çok guvenebilecegi,derdini anlatıp dusuncelerini paylaşabilecegi bir arkadaş olarak görüyor.
Sevgilisiyle arası bozuk iken sığınıp derdini anlatacagi,belki de sizden akıl alacağı bir konumdasiniz şu an.
Yerinizde olsam denemezdim.
Çok zorlama olur,ayrıca adam size kırmamak adına istemediği bir ilişkiye başlamak durumunda da kalabilir.
Bazilari hayır diyemez.

Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” dedi. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım ya da yıllar sonra aklına geldim bilemiyorum. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
Yıllar sonra bir arkadaş arıyor instgramda takipleşiyoruz zaten evli olmadığımı biliyordur. Evli misin diye sorması garibime gitti. Ailem istiyor ne demek. Sizin duygularınız varmış madem keşke sizde benim ailemde beni darlıyor anlaşabilceğim biri çıkmadı karşıma senle iyi anlaşıyorduk gel senle evlenelim deseydiniz size şans vermiş adam :KK39::KK70:

Bence sizi yoklamış gibi geldi..

15 sene boyunca arkadaş oldu diye illa sevgili konumuna mı sokması gerek sizi ?

Benim de çok sevdiğim hep takip ettiğim iyi günde kötü günde yanında olduğum 20 senelik erkek arkadaşlarım var ama arkadaş yani o benim için

Arkadaş başka şey flört başka şey
Eğer siz istiyorsanız siz adım atın belki o eğilimi görürse arkadaş olmaktan çıkar size karşı

Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani.
tipinle hiç alakası yok, aslında onun öyle görmesi seninle alakalı bile değil. tanıştığınız dönem öyle görmüş, bi çekim hissetmemiş, aranızda farklı bir enerji olmamış ve arkadaş olarak kaydetmiş seni gönlüne, bu sende özgüvensizlik falan yaratmasın hiç boşuna. benim de etrafımda gayet hoş insanlar var ama bir kere bile farklı gözle bakmamışsam bir daha bakmıyorum. ki tiplerini de beğeniyorum yani ama arkadaşım işte. bu onları kötü, sevilmeye değmez insanlar yapmıyor. çok yakışıklı, o herkesin hayal ettiği "iyi erkek" profilinde bir iş arkadaşım vardı, her gün dip dibe çalıştık bir kez bile farklı düşünmedim. hatta başka bir arkadaşımız bizi yakıştırdığını söyledi bir gün bana laf arasında, yok kız o benim iş arkadaşım, ondan öğrenecek çok şeyim var iyi böyle dedim gülüştük kapandı konu yani. şimdi bu benim, çocuğu kendime layık görmediğim anlamına gelmez mesela, çocuğun özgüveni mi zedelenmeli böyle bir durumda?
Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder?
erkeklerin takip etmesine, hikaye bakmasına, numarayı kayıtlı tutmasına anlam yükleme kadınlarda olduğu gibi. erkekler böyle şeyleri sebepsiz yaparlar, adam ayrıldığı halde takipleşiyor, durumlara hikayelere falan bakıyor mesela, bu o kızı unutamadığı anlamına gelmiyor. üstelik arkadaşsınız yani neden takip etmesin, neden hikayelerine falan bakmasın ki? asıl bakmıyor olsaydı acaba demek gerekirdi.
Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
aslında bunun temelinde cinsellik olduğunu okumuştum bir yerde. ilk tanıştığı, ilk gördüğü zamanlar seninle alakalı cinsel anlamda bişeyler düşünmediyse yani onun cinselliğine hitap etmemişsen (bu da seninle değil onunla alakalı bir durum) ilk etapta çekim duymamışsa sonradan çekim duymaları, arzulamaları biraz zor oluyor erkeklerin. biz kadınlar zamanla sevebilen varlıklarız, erkeklerde zamanla sevme diye bişey pek yok. erkekler beğendikleri kadına eğer ortada engel bir durum yoksa ilk fırsatta açılıyor, en tipsiz adam bile açılıyor yani.

Son düzenleme:
Benim yakın bir erkek arkadaşım var çok iyi bir insandır, çok severim, çok yakışıklıdır. Her şeyiyle gerçekten harika bir arkadaş, esprili, yardımsever. Bir kız arkadaşıma da hep onerirdim bu çocuğu kaçırma onun gibisini bulamazsın diye çünkü cidden dört dörtlük bı adam. O da bana e o zaman sen neden sevgili olmuyorsun demişti, kendim sevgili olmak hiç aklıma gelmemişti sonra o erkek arkadaşımdan bana karşı bir yeşil ışık hissettim ama asla karşılık veremedim çünkü ben tamamen arkadaş olarak görüyordum.
Sizin güzelliğiniz tavrinizla alakası yok bnce mukemmel bile olsanız bazen olmuyor ama yıllar sonra araması bence boş değil.

arkadaş arkadaştır, sevgili sevgilidir. kimya meselesi güzellikle alakalı değil. Ama sanki sizden çekincelerimi var , cesaret mi edemiyor bilemedim. yıllar sorna arayıp evlilik muhabbeti etmesini de

Back
X