- 18 Şubat 2018
- 13.002
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.589
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden tensel bir çekim ve elektrik almıyordur, sizin de hoşuna gittiğiniz herkesten almadığınız gibi. Olabilir çok büyütmüşsünüz bence.Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” dedi. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım ya da yıllar sonra aklına geldim bilemiyorum. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
Yani instagram da genelde yalnız fotoğraflarımı paylaşıyorum. Ondan evli olup olmadığımı bilmeyebilir.. Direk de evli misin diye sordu. Ama o zaman yıllarca birlikte çalıştık, niye açılmadı bana veya o anlamda bir adım atmadı diye de düşünüyorum.Yıllar sonra bir arkadaş arıyor instgramda takipleşiyoruz zaten evli olmadığımı biliyordur. Evli misin diye sorması garibime gitti. Ailem istiyor ne demek. Sizin duygularınız varmış madem keşke sizde benim ailemde beni darlıyor anlaşabilceğim biri çıkmadı karşıma senle iyi anlaşıyorduk gel senle evlenelim deseydiniz size şans vermiş adam
Bence sizi yoklamış gibi geldi..
Çok güzel değilim zaten. Ama genelde etrafımdaki erkekler arkadaş gözüyle bakarlar. Benden hoşlanan erkekler genelde tanımadığım veya beni bir iki defa görmüş kişiler olur.Çok güzel,çok alımlı,çok çok iyi özelliklere sahip olabilirsiniz ama çekim çok farklı birşey.Arkadaş olarak olarak kalmanız daha mantıklı.
Ya böyle de “başka şansı kalmamış bana gelmiş” mantığında ise de ben de istemem onu.olay sizin güzel olup olmamanızla alakalı değil ki. bazı insanların kimyası uymaz. o anlamda elektriği tutmaz. iyi arkadaş olabilirsiniz ama sizinle flört ettiğini düşünemez vs. belli ki bunca yıl size o gözle bakmamış. herhalde yaş ilerleiyp aileden de evlenme baskısı gelince sizi mantıklı bir aday gibi görmeye başlamış. bana çok oluru var gibi gelmedi ama madem siz boş değilsiniz. görüşün bakalım. ne kaybedersiniz. belki bu kez farklı olur, bir kıvılcım oluşur.
Adım atmadı çünkü size karşı bişey hissetmiyor. Hisleri olan insan 15 yıl değil 15 gün bile beklemez.Yani instagram da genelde yalnız fotoğraflarımı paylaşıyorum. Ondan evli olup olmadığımı bilmeyebilir.. Direk de evli misin diye sordu. Ama o zaman yıllarca birlikte çalıştık, niye açılmadı bana veya o anlamda bir adım atmadı diye de düşünüyorum.
Düşündüğünüz anlamda sizi sevmiyor çünkü. Neden bu kadar zor geldi kabullenmek ?Yani instagram da genelde yalnız fotoğraflarımı paylaşıyorum. Ondan evli olup olmadığımı bilmeyebilir.. Direk de evli misin diye sordu. Ama o zaman yıllarca birlikte çalıştık, niye açılmadı bana veya o anlamda bir adım atmadı diye de düşünüyorum.
Zor gelmedi. Sadece yıllar sonra araması kafamı karıştırdı. Daha önceden aklımda yoktu zaten. Bir de daha önceden de beni sadece arkadaş olarak gören biri olmuştu. Aynı şeyleri yaşamak biraz soru işareti oluşturdu bende.Düşündüğünüz anlamda sizi sevmiyor çünkü. Neden bu kadar zor geldi kabullenmek ?
Sizi sevse bir adım atardı. Sizi arkadaş olarak seviyor ve değer veriyor fakat o kadar. Fazlası yok.
Seven adamlar senelerce beklemez.
Bence yolunuza bakın.
Hayatınıza her temas eden adam sizi sevgili olarak görmek zorunda değil. Soru işaretlik bişey yok.Zor gelmedi. Sadece yıllar sonra araması kafamı karıştırdı. Daha önceden aklımda yoktu zaten. Bir de daha önceden de beni sadece arkadaş olarak gören biri olmuştu. Aynı şeyleri yaşamak biraz soru işareti oluşturdu bende.
Başlığı okuyunca hayatınızdaki her erkek sizi friendzone a atıyor falan sanmıştım. Meger konu çok başkaymış.Kızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” dedi. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım ya da yıllar sonra aklına geldim bilemiyorum. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.
Her erkek size neden aşık olsun ki, benim kadın erkek arkadaş sayım eşittir ve benden neden hoslanmadilae diye düşünmedim çünkü arkadaş . Bana gelirler kalırlar vs vs ve bu çok normalZor gelmedi. Sadece yıllar sonra araması kafamı karıştırdı. Daha önceden aklımda yoktu zaten. Bir de daha önceden de beni sadece arkadaş olarak gören biri olmuştu. Aynı şeyleri yaşamak biraz soru işareti oluşturdu bende.
Belki de senin arkadaş olarak takıldığını görüp sana ayak uydurdu içten içe beğeniyordu. Evlilik deyincede aklına sen gelmiş olabilirsin ve müsaitlik durumunu anlamaya çalışmış olabilir. Ya da sadece arkadaşça sohbet ediyordu bunu asla bilemezsin. Gerçekten bu çocuğu ciddi düşünüyorsan oluru varsa sen konuşma başlat ne kaybedersin ki 7 yıl boyunca aramadığın bir arkadaş sadece.Yani instagram da genelde yalnız fotoğraflarımı paylaşıyorum. Ondan evli olup olmadığımı bilmeyebilir.. Direk de evli misin diye sordu. Ama o zaman yıllarca birlikte çalıştık, niye açılmadı bana veya o anlamda bir adım atmadı diye de düşünüyorum.
Bize de olur ya.. zamanında şans vermediğmiz deli dolu zamanlarımızdaki o adamın aslında iyi bir koca adayı olduğunu fark ederiz… (ya da sadece bana mı oldu bilmiyorumKızlar merhabalar. Benim 15 yıllık bir arkadaşım var. Ben ondan onu ilk gördüğüm günden beri aslında hoşlanıyordum. Arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu. Ama ben onun gözünde sürekli bir arkadaş olarak kaldım. Çok iyi de anlaşırdık. Bence o da beni severdi, sürekli yardım ederdi. Uzun uzun sohbet ederdik. Ama sanırım sadece arkadaş olarak ve hiç adım atmadı. Yıllar önce benim tayinim çıktı ve ben başka şehirde çalışmaya başladım. Üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 koca yıl. Bu yıllar boyunca sürekli telefonu kayıtlıydı. Silmedim. Durumumu sürekli takip etti. İnstagramda fotoğraflarımı hep beğendi. Ama sadece bu kadar. 7 yıl sonra dün ilk defa aradı. “Nasılsın, iyi misin? Seni instagramda takip ediyorum.” diye başladı. Sonra “evli misin?” diye sordu. Ben hayır diyince “ ben de değilim ama ailem çok istiyor.” dedi. Anlayacağınız hala arkadaş komundayım ya da yıllar sonra aklına geldim bilemiyorum. Kızlar öyle çirkin bir insan da değilim yani. Yani bu kadar yıl bir erkeğin aklındaysam niye adım atmaz? Veya aklında değilsem sürekli niye takip eder? Ya da bir erkek bir kadına niye sadece arkadaş gözüyle bakar? Kızlar bir akıl verin lütfen.