Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

herhalde sende yokluktan evlendin.kocanla nasıl başladı muhabbet merak ettim.kadın ve erkeğin doğasında var çekim oluyor illaki 2 taraf olmasada bir tarafta.bide seninle karşı görüşte olanlara ac muamelesi yapman!modern olacağım diye şeyini çıkarmaya gerek yok...

Kimsenin kimseye aç yobaz falan dediği yok,cımbızlayıp kendinizi haklı çıkarmayın.

Kadın erkek arkadaş olamaz illa bir tarafta bir şeyler vardır diyerek insanların düşüncelerini farklı yorumlayan sizsiniz bir kere.Sizin için üzüldüm arkadaş olarak gördüğü için gelip de halinizi hatrınızı soran bir erkeğin bulunmayışına açıkçası.Benim çevremde bir sürü var ve iyi ki varlar,insanın karşı cinsten de arkadaşı olmalı bence.

Dini yorum yasak arkadaslar evet ama dini yorum gordugunuz an saldirip olmadik tezler sunup polemik cikarmak, geyik yapmak da yasak.. Bi sakin olun..
Şunu da soyleyeyim, kimi dini hassasiyetle yaklasir, kimi ozel yaşamındaki duruma gore degerlendirir, kimi normal görür, kimi karşı çıkar.. Kadin-erkek arkadasligini hos gormeyen kisilere alttan alta "cahil, yobaz" yaftasi yapistirmaya, haddini aşmaya gerek yok.. Çağdaş olmak baska, çağdaş olmaya kastırnak bambaska.. Baska fikirdeki insanlari asagilayip bi tek benim dedigim dogru modunda olanlar tam da o kastıranlar iste..
Bu tarz konularda bu tipler yuzunden insan gibi konusamiyoruz bile, sıktı artik cidden, gerildim kustah kustah yorumlari okurken..
Kimse benim yorumumu "yani şunu mu demek istiyosun" diye sacma sapan yerlere de cekmesin rica ederim.. Konuyla ilgili görüş bile bildirmedim.. Derdim saygisizlik ve uslupsuzluk..
Bu tipler modern! lütfen yani karşı tarafın zihniyetini o kadar iyi bilirler ki insan müneccimleri,her konuda müneccim oldukları gibi....

Kimsenin kimseye aç yobaz falan dediği yok,cımbızlayıp kendinizi haklı çıkarmayın.

Kadın erkek arkadaş olamaz illa bir tarafta bir şeyler vardır diyerek insanların düşüncelerini farklı yorumlayan sizsiniz bir kere.Sizin için üzüldüm arkadaş olarak gördüğü için gelip de halinizi hatrınızı soran bir erkeğin bulunmayışına açıkçası.Benim çevremde bir sürü var ve iyi ki varlar,insanın karşı cinsten de arkadaşı olmalı bence.
+1000
Kendileri millete cehennemlik şu bu yazarlar tepki gösterince ya bizim düşüncelerimize niye saygı gostermiyorsunuz

Ne kadar tatlisiniz :)
Hadi size benden polemik cikmaz, siz kalkin bi kapiyi, bacayi kontrol edin sapik falan girmesin. Bizim buralarda yok da sizin oralarda cok galiba, kendinizi bu kadar sakindiginiza gore.
puff.kendini kandır.bu kadar istediğine gore.
Ne kadar tatlisiniz :)
Hadi size benden polemik cikmaz, siz kalkin bi kapiyi, bacayi kontrol edin sapik falan girmesin. Bizim buralarda yok da sizin oralarda cok galiba, kendinizi bu kadar sakindiginiza gore.
evet çok tatliyimdir.bencede kendin gibilerle arkadaş ol ki diğerlerine bulaşmasınlar.aranızda işbirliği yapın:p

Bu tipler modern! lütfen yani karşı tarafın zihniyetini o kadar iyi bilirler ki insan müneccimleri,her konuda müneccim oldukları gibi....
kesinlikle bide bize acıyorlarmis erkek arkadaşımiz yok bize hal hatır sormuyorlar diye..hahaha.çok şükür ihtiyaç duymuyorum

Bence normal oturup cay icmesi vs ama belli mesafeler icinde
tabi erkek arkadasinizin tepkiside onemli bu dedikodular onun kulagina giderse yanlis anlayabilir farkli sorunlara,yol acabilir
Iliskiniz zedelenebilir

çünkü sadece senin zihniyetinde insanlar yaşamıyor.herkesin farklı hayat görüşleri var.karşı tarafı aşağılayarak kendini tek doğru ilan edemezsin

Kimseyi aşağılamadım ki

Aksine az olan, uzayda yaşayan benmişim gibi hissediyorum

Yani ben kendimi azınlıkta, öteki olarak hissediyorum

Kadin-erkek arkadasligini normal gorenlere "midesi genis" demek de yanlis, normal gormeyenlere "yobaz, geri kafali" demek de.. Herkesin bi hayat anlayışı var ya.. Millet fikrini beyan etmiyor, karsit fikirdekini yaftaliyor.. Bu tarz konularda hep ama hep bu oluyor.. Cok mu zor ona buna saldirmadan fikrini belirtip saygili olmak..

Adı kişisel hayata saygı deyip ignelemeye çalışanlar dünya kadar laf sayıp ama bize cevap veremezsiniz diyenler ne kadar samimisiniz yahu -

Ooooo hanımlar bu konuda da kavgaya tutuşmuşsunuz, özel hayatlara saygınız kalmamış, düşüncelere de tahammülünüz yok.

Neden her seferinde farklı görüşleri yerip kendi düşüncelerinizi doğru olarak dayatıyorsunuz?
Sözüm her iki tarafa da ben inancım gereği hassasım diyen birinin görüşüne saygı zor olmasa gerek veya benim hayat görüşüme göre insanlar bir yerlerde oturur çay kahve içer diyene neden hemen zinhar günah cehennemde yanacaksınız diyorsunuz?

Benzer konulardaki genel tabirlerinizi kullanarak yazıyorum, sözcükler için özür dilerim lakin yazılanlar bunlardır, neden hep bir taraf midesiz, geniş, hafif ve namussuz, diğer taraf cahil, yobaz olarak yaftalanıyor.

Birkaç kişiye kızıp herkesi ya geniş ya yobaz ilan ediyorsunuz, ayıptır.

Şunu da pas geçmeyeyim bu sitede dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır. Israrla neredeyse her konu da dönüp dolaşıp mevzu dine dayandırılıyor, biriniz bile kullanım sözleşmesini okumadı mı?
Buyurun kullanım sözleşmesindeki şu maddeyi okuyun o zaman:
  • Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Her türlü din ibaresinden anladığınız İslam'sa birşey diyemem ama din deyince aklınıza her din ve inanç gelmesi gerekir zira tanım gayet açık ve net.
Birine ne inançsız ya da sizle aynı şekilde inanmıyor diye laf etme hakkına sahipsiniz, ne de inancından dolayı küçük görebilirsiniz.

Neden yasak, yöneticiler din karşıtı mı? Yok değil aksine her dine saygılı olduklarından var bu yasak, yazdıklarınızı okuyunca gayet yerinde bir karar ama uymuyorsunuz, dayatma ya da aşağılamak kolayınıza geliyor nedense.

Topikteki tüm uygunsuz yorumlar kötü içerik yapılmıştır umarım, zira şurada kibarca düşüncenizi yazıp çekilmek yerine birbirinize yazdıklarınız gerçekten yüz kızartıcı ve banlanma gibi bir bedeli olmalı elbette.

Back
X