Bir kadın ve bir erkek oturup kahve içemez mi arkadaşça?

Isyerinde ulu orta yapılırsa hos durmuyor.Evli insanlarda oluyor hos gorunmuyor.Illaki yanlis anlasiliyor ki belki de o yanlis anlamalar bile dogru cikabiliyor.
Yoksa olmaz degil.Bilemedim

Kadın erkek arkadaşlığı olabilir ama benimkiler genelde sarpa sarıyor :D O yüzden sevgilimin de bu şekilde başbaşa takılmasından hoşlanmam, hele kız teklif etmişse gel kahve içelim diye sevgilime asıldığını düşünürüm.

Ben toplu aktivitelerin yapılması taraftarıyım. Bir bayanla bir erkek başbaşa buluşup vakit geçirmemelidir bence. Niyetini bildiğimiz ortaokul üniversite arkadaşınızla anılarınızı, okul yıllarınızı geçmişi konuşabilirsiniz fakat daha yeni tanımaya başladığınız bir insanla başbaşa vakit geçirmek doğru değil bence. Yoksa zamanla bir bakmışsın mevcut sevgili eski oluvermiş :))

Yanlış anlasilmasinda Türkiye'deki hakim olan zihniyetin bu tür arkadasliklara hazır oldugunu düşünmüyorum. Yurtdışında bir sorun olmazdi elbette ki her sekilde sınırları iyi cizmek önemli. Ama beraber sigara icmek için dışarı cikmak, kantine yemek icin inmek. Bunlar bana cok normal gelen şeyler. Ben bekarim ama evli arkadaslarimla kantine yemek icinde iniyorum, cay kahve de iciyorum. Burda boyle seylerin dedikodusu olmaz insan okuyunca bile sasiriyor.

Fakat is saatleri disinda samimiyeti ilerletme taraftari degilim. Eve birakilma felan bunlar bana pek dogru gelmiyor. Mecbur kalirsam belki ama daha baska yanlis anlasilmalar olabilir. Isyerinde hic sorun etmem sonucta beraber calisilan bir ortamdayiz ama isyerinin dışında iyi aksamlar deriz herkes evine.

Isyerinde ulu orta yapılırsa hos durmuyor.Evli insanlarda oluyor hos gorunmuyor.Illaki yanlis anlasiliyor ki belki de o yanlis anlamalar bile dogru cikabiliyor.
Yoksa olmaz degil.Bilemedim
Benım iş yerımde var adam bekar nişanlı kıza takılıyor ve ısyerınde herkes farketmıs kızın da hosuna gıdıyor çunku sureklı bır yalnız kalma cabaları var .

Eskiden olabilir derdim ama gordugum tum orneklerde bir pislik cikti. En kotusude evet arkadasiz diyip kendi egosunu besleyen iliskiye yanasmayan ama karsindakini somuren tipler. Bence gerek varmi yok, toplu aktiviteler daha iyi olur.

Sevgilim varken de erkek arkadaşım oldu evliyken de

Erkek arkadaşlarımla kahve de içtim yemek de yedim

Yalnız dedikodu vs olabilir bunu takmamak lazım

Aynı ortamda çalıştığımız arkadaşla yemeğe gittim geçen herkesin gittiği lokantaya birkaç gün sonra o kim dediler

İkimiz de evliyiz ve benim eşim de aynı yerde çalışıyor yani üçümüz çalışıyoruz milletin lafının ne önemi var ki

Eşim gelen sevgililer gününde bir kadınla içmeye gitmişti

Üstünden bir yıla yakın Zaman geçti hala evliyiz çok mu safım acaba

Erkekle kadın arkadaş olurmu diye sorarsak bence olmaz.Yaşadığım ve çevremde yaşanan bir çok olaydan dolayı olmayacağını gördüm.Tabi arkadaşlıktan anladığımızda önemli burda.Birçok insanla özellikle işyerinde,kadın ve erkek ayırmadan söyleyeyim ,bazı şeyleri paylaşıyoruz.Yeri geliyor yemek yiyoruz,yeri geliyor çay,kahve muhabbet.Ama bu muhabbetlerin ve paylaşımların sınırları oluyor.Özellikle proğram yapıldığı zamanlarda oluyor.Bu insanlar zorunlu olarak hayatımızda olan kişiler oluyor gerçek manada arkadaşlık olmuyor.Sizin konunuza yorum yapacak olursam,birincisi 1 haftadır tanıyorsunuz karşınızdakini,iş yerinde yardımcı olmaya çalışmış olabilirsiniz ama sadece o ilginiz bile sürekliyse dikkat çeker,sadece diğer iş arkadaşlarınızın değil karşı tarafında dikkatini çeker,bu kadar ilgiden ondan hoşlandığınızı düşünebilir.ikinci nokta servisi beklemek istemediğiniz için arabasına bindiğinizi söylemişsiniz,yani kaybedecek zamanınız yokki beklemek istemiyorsunuz yada bir şekilde erken ulaşmanız gereken bir yer var,diğer arkadaşlarınız ayrılıyor ve siz kahveye zaman ayırıyorsunuz.İlk mesajdan sonra yazdıklarınızdada karşı tarafın hemen kahve ısmarlama lafını açmasından çokda arkadaşça bir niyetle açtığını düşünmedim.Ayrıca erkek arkadaşım 1 hafta önce işyerinde çalışmaya başlayan bir kadınla iş çıkışı kahve içmeye gitseydi hiç hoş karşılamazdım.Ama benden önceki arkadaşları,yada benimde tanıdığım bir arkadaşıyla görüşse normal karşılayabilirdim.

Dini yorum yasak arkadaslar evet ama dini yorum gordugunuz an saldirip olmadik tezler sunup polemik cikarmak, geyik yapmak da yasak.. Bi sakin olun..
Şunu da soyleyeyim, kimi dini hassasiyetle yaklasir, kimi ozel yaşamındaki duruma gore degerlendirir, kimi normal görür, kimi karşı çıkar.. Kadin-erkek arkadasligini hos gormeyen kisilere alttan alta "cahil, yobaz" yaftasi yapistirmaya, haddini aşmaya gerek yok.. Çağdaş olmak baska, çağdaş olmaya kastırnak bambaska.. Baska fikirdeki insanlari asagilayip bi tek benim dedigim dogru modunda olanlar tam da o kastıranlar iste..
Bu tarz konularda bu tipler yuzunden insan gibi konusamiyoruz bile, sıktı artik cidden, gerildim kustah kustah yorumlari okurken..
Kimse benim yorumumu "yani şunu mu demek istiyosun" diye sacma sapan yerlere de cekmesin rica ederim.. Konuyla ilgili görüş bile bildirmedim.. Derdim saygisizlik ve uslupsuzluk..

Avrupa'nin gobeginde yasiyorum.
Ab vatandasiyim..
Bunlari neden soyluyorum, bil modern insan goruyorum muhattap oluyorum diye..
Buralarda bile cok cok normal degil bu.
Grupca cikilir, yemek yenir o an muhabbet edilir ama kafam sariyor diye - sevgilin oldugu halde- disarda saatlerce teke tek gorusulmez.
Esim yabanci, is arkadaslariyla yemege de cikar icmeye de gider.
Ama bi bayan arkadasiyla teke tek cikarsa o zaman arizanin alasini cikaririm, ben aynisini yapsam o da tepki verir.
Bu konuda fazla modernlige gerek yok.
Madem anlasiyorsunuz, bu anlasma is yerinde kalsin.

Bence icer, ama benimde cok yakin oldugum universite arkadasim vardi bizi yakistiriyordular birde o zamanlar sevgilimde vardi. Boyle ortamlarda dedikodu cok oluyor.

35 yillik hayatim boyunca hep erkeklerle arkadaslik ettim, basbasa yemek yedim, kahve ictim, bira ictim, ne farkli yone ceken oldu, ne dedikodu yapan, ne de yanlis anlayan.
Benim cevremde gayet dogal bir durum bu, esiminkinde de, onlar da (bizim gibi) musteri ziyaretlerine bir kadin bir erkek giderler hep, haliyle butun gun dışarda ac susuz durmaz, yemek yer sohbet ederler/ederiz.

Insan iliskiye aç olmayinca sorun olmuyor demek ki... burda goruyorum ki bir erkekle 10 dk kahve icse niyetlerin bozulacagini dusunen kadinlar var, nasil bir yokluksa artik :olamaz:

Son düzenleme:
35 yillik hayatim boyunca hep erkeklerle arkadaslik ettim, basbasa yemek yedim, kahve ictim, bira ictim, ne farkli yone ceken oldu, ne dedikodu yapan, ne de yanlis anlayan.
Benim cevremde gayet dogal bir durum bu, esiminkinde de, onlar da (bizim gibi) musteri ziyaretlerine bir kadin bir erkek giderler hep, haliyle butun gun dışarda ac susuz durmaz, yemek yer sohbet ederler/ederiz.

Insan iliskiye aç olmayinca sorun olmuyor demek ki... burda goruyorum ki bir erkekle 10 dk kahve icse niyetlerin bozulacagini dusunen kadinlar var, nasil bir yokluksa artik :olamaz:

Ben bazen bu sitede dolaşırken biz başka dünyalarda yaşıyoruz sanıyorum

Hiç kafa yormadığım en olağan şeyler dahi zinhar yapılmayacak şeylermiş diyorum

Ben bazen bu sitede dolaşırken biz başka dünyalarda yaşıyoruz sanıyorum

Hiç kafa yormadığım en olağan şeyler dahi zinhar yapılmayacak şeylermiş diyorum

Yani hadi ozel olarak is cikisi bir kahve icelim demedin de hic mi disarda isi olmuyor insanların? Ayri ayri masalarda mi oturup kahve iciyorlar boyle durumlarda... ben arada tuzlaya tershanelere gidiyorum is arkadasimla, yol zaten en az 2 saat, her gittiğimizde mutka kofte yiyoruz, ustune kahve iciyoruz sonra bi de utanmadan eve biraktiriyorum kendimi, olmayacak seylermis demek ki hayret....

Back
X