Erkekle kadın arkadaş olurmu diye sorarsak bence olmaz.Yaşadığım ve çevremde yaşanan bir çok olaydan dolayı olmayacağını gördüm.Tabi arkadaşlıktan anladığımızda önemli burda.Birçok insanla özellikle işyerinde,kadın ve erkek ayırmadan söyleyeyim ,bazı şeyleri paylaşıyoruz.Yeri geliyor yemek yiyoruz,yeri geliyor çay,kahve muhabbet.Ama bu muhabbetlerin ve paylaşımların sınırları oluyor.Özellikle proğram yapıldığı zamanlarda oluyor.Bu insanlar zorunlu olarak hayatımızda olan kişiler oluyor gerçek manada arkadaşlık olmuyor.Sizin konunuza yorum yapacak olursam,birincisi 1 haftadır tanıyorsunuz karşınızdakini,iş yerinde yardımcı olmaya çalışmış olabilirsiniz ama sadece o ilginiz bile sürekliyse dikkat çeker,sadece diğer iş arkadaşlarınızın değil karşı tarafında dikkatini çeker,bu kadar ilgiden ondan hoşlandığınızı düşünebilir.ikinci nokta servisi beklemek istemediğiniz için arabasına bindiğinizi söylemişsiniz,yani kaybedecek zamanınız yokki beklemek istemiyorsunuz yada bir şekilde erken ulaşmanız gereken bir yer var,diğer arkadaşlarınız ayrılıyor ve siz kahveye zaman ayırıyorsunuz.İlk mesajdan sonra yazdıklarınızdada karşı tarafın hemen kahve ısmarlama lafını açmasından çokda arkadaşça bir niyetle açtığını düşünmedim.Ayrıca erkek arkadaşım 1 hafta önce işyerinde çalışmaya başlayan bir kadınla iş çıkışı kahve içmeye gitseydi hiç hoş karşılamazdım.Ama benden önceki arkadaşları,yada benimde tanıdığım bir arkadaşıyla görüşse normal karşılayabilirdim.