• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

Arkadasim sen asik olmussun yada oluyorsun. Ya git itiraf et. Sevgili olun :KK66: Ya da yol yakinken don yarin hayatina biri girer gozune gozune sokar dayanamazsin
Erkek arkadaşım vardı bir ara kavga ettiğimiz tek konu arkadaşımla olan ilişkim olurdu.Bir tek ona laf söyletmem yani:)

Telefonuna bakarsın sürekli mesaj arama varmı diye. Türlü bahaneler uydurup salak saçma mesajlar atarsınız
Evet evet, onlardan biri de bendim.
Bi ara küsmüştük dayanamadim ve 'rüyamda seni gördüm, kertenkeleler basmişti her tarafini. Kafama takildi iyi misin?' diye saçmaliğin daniskasi mesaj atmiştim. Gönderildi yazisindan sonra telefonu kirmak istemiştim sanki kirarsam mesaj ona ulaşmadan yari yolda iptal olacakmiş gibi:KK54:
Ama iyiki de yazmişim, arkadaşimla evlendim bi de ondan çocuğum olacak şimdi:cool:

Evet evet, onlardan biri de bendim.
Bi ara küsmüştük dayanamadim ve 'rüyamda seni gördüm, kertenkeleler basmişti her tarafini. Kafama takildi iyi misin?' diye saçmaliğin daniskasi mesaj atmiştim. Gönderildi yazisindan sonra telefonu kirmak istemiştim sanki kirarsam mesaj ona ulaşmadan yari yolda iptal olacakmiş gibi:KK54:
Ama iyiki de yazmişim, arkadaşimla evlendim bi de ondan çocuğum olacak şimdi:cool:

Eşim de bana atardi. Hatta mesaj aynen şu hiç unutmam. Üzerini ört üşüyorum. ..

Ben tabi ekrana yapistim. N harfini m diye okudum allam ne kadanda salak bi mesaj demiştim. Sonra kafa dank etti. Ay böyle şeyler işte ya. Bizim de 4 yaşında bi bebemiz var. Sizin ki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Ben tabi ekrana yapistim. N harfini m diye okudum allam ne kadanda salak bi mesaj demiştim. Sonra kafa dank etti. Ay böyle şeyler işte ya. Bizim de 4 yaşında bi bebemiz var. Sizin ki de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Güzel anilar..
Amin, çok teşekkürler.

Oha çok romantik yaaaa bide benim Ada'ma bak aşktan kankalığa terfi ettik. Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine :işsiz: bu hamilelik iyice dengemizi bozdu yakında bacak kıllarımızı falan yarıştırırız herhalde kankalıktan asker arkadaşlığına falan geçmesek hayır korkuyorum artık Ada'm beni bir daha kadın gibi görmeyecek diye. İyice kaptırıp eve iki kız getirmez bi gün inşallah müdür biri sana diye:KK70:

2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?
Bir kadınla erkek tabi ki de arkadaş olabilir. Çoook arkadaşım oldu, uzun süreli sabah akşam konuştuğumuz. Hiç bir zaman birşey olmadı. Ama eşim de arkadaşımdı, en son ikimiz de eski sevgililerimizi anlatıp içerken sevişmeye başladık. Böyle de şeyler olabiliyor :)

Bir kadın ve erkek tabii ki arkadaş olurlar. Olmalıdırlar .. Yani çoğu zaman hemcins yerine karşı cins daha iyi bir arkadaş sirdas olabiliyor.
Ama konu sahibesi :) ben bir zamanlar arkadaş olduğum kişiyle su an evliyim ;) biz arkadaş kalamadik.. Mutluyuz.. Bebisimiz de var..
Ay ben sanki imrendiriyomus gibi mi oldum ne :)

Gayette kızla - erkek arkadaş olunabilir. Benimde çok samimi erkek arkadaşlarım var. Hatta bazı kız arkadaşlarımdan daha rahat konuşabildiğim, saçmalayabildiğim erkek arkadaşlarım var.. Arkadaş olup bana ilgi duyan yada benim platonik aşkın nimetlerinden yararlanıp sonra kankalığın dibine vurduğum arkadaşlarımda var tabiii.. Herşey mevcut :KK48: Bu dünyada olmaz olmaz diye bişey yok, oluyosa da keyfini sürmeye bakın:halay:

hahaha siz aşık olma yolunda emin adımlarla ilerlerken karşı taraf da boş durmamış bence zira sizde bu hisleri uyandırdığına göre :) bazı erkekler karda yürür izini belli etmez türden yaklaşır siz hiçbi yaklaşımı yok sanırken saman altından su değil samanlığı bile yürütür de ruhunuz duymaz biraz gözlemleyin bakalım siz şu kankayı :)

Ya olur tabi , cevabın olur olduğunu sende biliyorsundur zaten ...

Ama sende bi kıpırdanmalar başlamış sanki :KK200::KK48:

Ya kadın/erkek arkadaşlığı kadar bu arkadaşlığın aşka dönüşmeside normal.

Bence kendini bu konuda kasıp , mevcut keyfinizi bozma ... akışına bırak :KK66:

Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
ateş ve barut.. kısa ve net :KK14:

Elbette arkadas olunabilir. Benim en samimi arkadasim da bir erkek mesela ve 17 yildir arkadasiz

Şu an acı çektiğin için seninle aynı kaderi paylaşan bi insanla konuşmak istemişin ama ben olsam erkekle arkadaş olmam onların kafaları farklı çalışıyo ikinizden biriniz sadece aşık olursa diğeri hayal kırıklığına uğrayabilir .insan Aşk acısı çektiğinde aşk acısı çeken birileriyle konuşmak istiyo bu boşlukta ona ilgin olduğunu sanmayasın sonra pişman olma boşluğa düştüğünden yanlış kişiye aşık olmada üzülürsün sonra

Arkadas olmak istendikten sonra neden olmasin arkadasligin cinsiyeti olmamali diye dusunuyorum. bir kedi, bir kitapta size arkadaslik eder.
Erkek olarak cevap verilecekse eger is arkadasi olur, sinif - sira arkadasi olur ama sohbetin boyutlari, derinligi arttikca arada bir cekim olur.
Eger saglikli bireylerse her iki taraf icinde gecerli begeni, hoslanti zamanla evlilik vs oldugu bile olmustur.
Gercek anlamda arkadaslik devam ediyorsa da taraflarin ya hayatlarinda gercekten deger verip sevdigi biri vardir ya da acilamiyordur. Firsatini bulunca kankalarini yataga atan tanidiklarim cok var.

Back
X