• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

bi nabzını yokla sen.. " bugn biri teklif etti kabul etsem mi denesem mi "fln de. o zmn ortaya çıkar sana karşı ne hissettği. eğer kıskançlık yapmazsa dewam et konuşmaya. her insana lazm böyle dertdaş böyle arkadaş

Benim en yakın ve en güvendiğim arkadaşım erkek.
Daha eski arkadaşlarım da var elbette ama bu arkadaşım bir aloma da koşar gelir her sevincimde de üzüntümde de yanımdadır. Kardeşim olsa bu kadar severdim.
Bu arada ilk tanıştığımızda ciddi ilişkisi yeni bitmişti ve benim ilişkim dahi yoktu. Bize de benzer yorumlar ve yakıştırmalar geldi ikimiz de güldük geçtik. Sonra ben biriyle tanıştım ve evlendim hala görüşürüz bazen eşimle bazen baş başa bize de gelir, eşim de çok sever onu.
Siz ikiniz duygularınızdan eminseniz sadece arkadaşsanız o erkek kadın arkadaş olmaz diyenlere kulak tıkayın. Çok da güzel oluyor.

Normalde olur ama Türkiye'de biraz zor, pek öyle algılanmıyor.

Ben çok eskiden çok güzel arkadaşlığım olan birine zamanla ilgi duymaya başladım ve salak saçma bir aşk acısından başka bişey geçmedi elime. Arkadaşlığım *biip* yoluna gitmiş oldu. Kimseye de tavsiye etmem, olumsuz bişey olunca hem arkadaşından hem de sevgilinden oluyorsun.

Bir de şunu eklemek istiyorum, bazı kadınlarda ya da bilmiyorum hepsinde belki, hepimizde, ilgiye doğru gitme ve bize gösterilen ilginin karşılığında bizim de onlara ilgi duymamız söz konusu olabiliyor. Şimdi itiraf edeceğim şey belki de buna bir örnektir. Yani aslında utanıyorum bunu itiraf etmekten ama çocukluktu yaptığım, 19 yaşında falandım o zamanlar. Ben insanları hiçbir şeye göre ayırmam, iyi biri olsun yeter. Zamanında arkadaş çevremde eşcinsel (biseksüel) bir kız arkadaşımız da vardı. Başka bir arkadaşımla iddiaya girmiştik ve ben saçma salak bişey yapmıştım, çoluk çocuk yapmaz yani. Bu eşcinsel kızımızı kendime aşık ettim. Ve bunu sadece ona çok ilgi göstererek, onunla "arkadaşça" çok fazla ilgilenerek yapmıştım. O yüzden hep şöyle düşünürüm, biz kadınlar bize bilinçaltı ya da direkt bilinçüstü fark etmez, ilgi gösterildiği zaman hoşumuza gidiyor ve bu ilgiye karşılık mı veriyoruz acaba? diye. Bu ilgiyi gösteren kişi bizim kesinlikle beraber olmam diyebileceğimiz bir insan değilse özellikle. Hikayeme geri döneyim, tabi iddia üzerine böyle aptalca bişey yaptığım için sonrasında kurtulmam kolay olmadı. Benim eşcinsel olmadığımı bilmesine rağmen uzun bir süre peşimi bırakmamıştı. Bir daha hiç böyle birşey yapmayacağım, neden yaptığımı da bilmiyorum dediğim gibi, çok deli bir gençlikti.

Ayni sekilde derttasim, sirdasim, dostum diyebilecegim, yitirdiklerimiz icin beraber agladigimiz mizmizlandigimiz adamla evliyim suan. Ben neden korktugunu anlayamadim. Bence bu derece guvendigin, dustugunde seni kaldiran, ihtiyacin oldugunda destekcin olan birisi en az bu kadarda iyi eş/iyi sevgili olur. Birak su aksin yolunu bulsun iliski boyut degisecekse degisir degismezse degismez bunlari dusunme simdiden.

Bir de şunu eklemek istiyorum, bazı kadınlarda ya da bilmiyorum hepsinde belki, hepimizde, ilgiye doğru gitme ve bize gösterilen ilginin karşılığında bizim de onlara ilgi duymamız söz konusu olabiliyor. Şimdi itiraf edeceğim şey belki de buna bir örnektir. Yani aslında utanıyorum bunu itiraf etmekten ama çocukluktu yaptığım, 19 yaşında falandım o zamanlar. Ben insanları hiçbir şeye göre ayırmam, iyi biri olsun yeter. Zamanında arkadaş çevremde eşcinsel (biseksüel) bir kız arkadaşımız da vardı. Başka bir arkadaşımla iddiaya girmiştik ve ben saçma salak bişey yapmıştım, çoluk çocuk yapmaz yani. Bu eşcinsel kızımızı kendime aşık ettim. Ve bunu sadece ona çok ilgi göstererek, onunla "arkadaşça" çok fazla ilgilenerek yapmıştım. O yüzden hep şöyle düşünürüm, biz kadınlar bize bilinçaltı ya da direkt bilinçüstü fark etmez, ilgi gösterildiği zaman hoşumuza gidiyor ve bu ilgiye karşılık mı veriyoruz acaba? diye. Bu ilgiyi gösteren kişi bizim kesinlikle beraber olmam diyebileceğimiz bir insan değilse özellikle. Hikayeme geri döneyim, tabi iddia üzerine böyle aptalca bişey yaptığım için sonrasında kurtulmam kolay olmadı. Benim eşcinsel olmadığımı bilmesine rağmen uzun bir süre peşimi bırakmamıştı. Bir daha hiç böyle birşey yapmayacağım, neden yaptığımı da bilmiyorum dediğim gibi, çok deli bir gençlikti.
Kadınlarda duygusal yaklaşıma karşılık verme; erkeklerde cinsel yaklaşıma karşılık verme eğilimi var.

Konu sahibi zaten başta bu konuyu açıp da bu şekilde yazman arkadaşına karşı bir şeyler hissettiğini gösteriyor.Burda kimsenin normal bir kız arkadaşı için konu açtığını görmedim ben :kahve: Ayrıca demek ki baya iyi anlaşıyorsunuz engel yoksa sevgili de olunabilir gayette :halay:

bizde kankaydık bebişimiz olacak ☺️☺️ ama hala cok yakın erkek arkadaşlarım var yani azcıkta olsa ilgi duyuyorsa bi taraf olmaz. ve bana kalırsa bu korkuya kapıldıysanız ilgi duyuyorsunuz

Normal arkadaş olur ama çok yakın arkadaş amiyane tabirle kanka taraflardan en az biri diğerini yakışiķli/güzel buluyorsa ve hayatlarinda kimse yoksa kesinlikle olmaz..o begenen tarafin zamanla gonlu kayar..NET..

Sizin hikayenizdeki erkek coktan arkadaşlıktan öteye geçmiş.
Genel olarak sorunuza cevap vereyim. Kadın erkek arkadaş olur mu bal gibi de olur. Hemde çok güzel olur. En yakın arkadaşlarım hep erkek. Maç dışında ayak uyduramayacağım şey yok gibi.

Bu arada benim gördüğüm o kadar cok gizli lgbti var ki kadın kankanız birgün size aşık olduğunuda söyleyebilir. Yada kocanıza bir gay yada biseksüel aşık olabilir. Kadın erkek arkadaşlığına müdahelede bulunanlar buna nasıl bir çözüm bulacak cok merak ediyorum.
Son olarak bu işler kendi bilmek ile alakalı.
Durusun bellidir ölümüne kankasındır yada hoşlanıyordur herşey olabilir. Kişiden kişiye değişir kanka ayağının bir şey (....) ayağı olup olmadığı :)

elbette ki olabilir.benim arkadaşlarımın çoğu erkekti.ancak duygusal boşluk durumunda gönlünün kayma ihtimali var ne yazıkki.hem kimbilir belki de güzel bir ilişki olur aranızda :)

2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?

bence olamaz, arkadaşız diyenler iki gün sonra beraberiz diye çıkıyor ortaya, tamda anlattığın gibi bi olay çok yakın zamanda bi yakınımın başına geldi, ikiside aşk mağduruydular önceden arkadaştılar, şimdi beraberler, şimdilik çokta güzel gidiyo, neden beraber olamasınlar ki, sonsuza kadar yanlız kalmayacaklarına göre zaten birilerini bulacaklardı, sizinde aranızda uyum varsa neden olmasın, tabii burda sorun karşılıklı olmalı hisler

ben yakın arkadaş olamıyorum
iş arkadaşı vs olmak kolay da
sürekli görüşüp derdimi anlattığım kişilerle olayın hep b..a sardı eşimden önce
o yüzden ı-ıh bana göre değil

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.
Normal yaklaşımlarınız sayesinde ben de bu konuda daha ılımlı düşünüyorum.
Engelleyemem ama müdahele de etmek istemiyorum ne olacaksa olsun.
Bir yorumda bahsedildiği gibi benden hoşlanan biri olduğundan bahsedip tepkisine bakacağım.Bakalım neler bekliyor bizi:halay:

Keşke olabilse,ama derinlemesine bir arkadaşlık olamıyor,çünkü iki taraftan biri mutlaka bir şey hissediyor,mutlaka.
He anca nasıl olur ikinizin de sevgilisi olur,beraber takılırsınız falan.
Ne bileyim valla ben çevremde göremedim

Back
X