- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
normalde bana 2 yaş çok erken geliyor kreş türü yerler için.tekrar basin sag olsun canim...anliyorum boyle bir acin varken...cocuk dusunmezsin hemen...
dedigin gibi genede yas ilerledikce kadinin dogurganligi zorlasiyor..hani 34 yasli degil dedigim gibi...ama erken yas demek daha erken dogurabilirsin demek...o yuzden eger gercekten istiyorsan hani araligada birsey kalmadi bir kac ay..o zaman ilk ayda hamile kalmis olabilirsin ama belki suan hem yasadigin stres ve ister istemez yas vs vs etkiler bunyeyi...genede sen bilirsin tabiiki. oglum 2 yasinda sayilir...haftada bir gun gidecegi bir kres ayarliycam 2 yasindan sonra kismetse...olmazsada 2,5 yasta olabilir..ben 2. si dogmadan alissin diye 2 yasinda gitsin istiyorum tabii. ama o da nasib.
cok sagol canim, Rabbim tum isteyenlere sana versin ve hamile olanlarada banada kolay saglikli dogumlar nasib etsin.
hani çalışıp da bakacak biri yoksa mecbur kalınabilir ama bakan biri varsa çocuğun sosyalleşmesi açısından yarım gün diyorum ben en çok. Benim kıızm 4,5 yaşında tam gün vermedim. Evine doysun diye, iki sene sonra zaten okuma maratonunun içine girecek diye. Öğlenci yaptım. 13:30 da ders başlıyor, 17:30 da bitiyor. Geri kalan zamanda annem bakıyor. Senin gerçi yeni bebekle zor olur ama AVM lerin bedava oyun parkları var ya hani çocuğu bırakıp gezebileceğin oralara bile sık sık götürsen faydasını görürsün. Ama telaş yapma küçük daha.