mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
bende 1.70 ım konu komşu bu kız anca basketcıyle evlenır derdı ozamanlar bende hıc uzamak ıstemezdım :) boyuma gore koca bulamayacagım dıye :):)ama sımdı dıyorumkı keske bı 5cm daha uzasaymısım cunku sen sımdı zayfımıssın ondan normalden uzun duruyorsundur bellı bır yastan sonra kemıklerınn kalınlasıyor boyunu gosteremıyorsun okadar. ben sımdı bakıyorum yenı nesıl benden cok cok uzun kıskanmıyor degılım hanı ıdeal kadın boyu 1.75 aslında ama Rabbım herkese yakısanı versın. herkes aynı boyda standartta olursa tuhaf olur bundan bırkac sene sonra boyuna sukredeceksın emın ol cok ıyı bence boyun daha bıle uzasa aldırıs etme kılo alınca ve dogumlarda kısalıyor kadınlar zamanla
ayy cok mtlu oldum smdı tskkr ederm kızlarrr etrafmda ep kısa ınsanlar var brzdA ondan kndımı acayıp hıssedyrm galıba bnde gıycm artk topuklu .d yuppii moralım yerıne geldı
1.70 uzun bir boy değil.Seni uzun görenlere söyle,makbuldur uzun boy,boşuna fesatlanmasınlar.
evt cnm haklsn zayıfım ondan byle gostrıyorum kılo almayada calısıyorm ama ne hıkmetse almaya calıstkca zayflyrm
1.71 e 55 kilo zayıf değil ideal ki..
Bende 1.69 a 51 kiloyum.. Resmimi de gören arkadaşlar var burdan
Ne öyle çok uzun ne de öyle aşırı zayıf durmuyo
tm cnm byle soylcmmoralii bozanlara svglm 179 fln aslnda yakısyrm yanına ama ne blym brz orta boylu hatunlar cıtı pıtı oluyo svmlı oluyoama tb yıne de sukurler olsun btnm allh ıstyene de versın nş.
1.71 e 55 kilo zayıf değil ideal ki..
Bende 1.69 a 51 kiloyum.. Resmimi de gören arkadaşlar var burdan
Ne öyle çok uzun ne de öyle aşırı zayıf durmuyo
ya ne bilym cnm hep cevremdeklrden kaynklnıyo galiba herks zayıfsın kılo al kılo al uzama artk dyedıye psiklojmı bozuyolar yasım 18 dha bu yastan kılolu olursam ılrde dha kotu olurum herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?