Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

makule37

Mutluolmayaçalışanmutsuz
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
590
40
118
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .

bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm

Son düzenleme:
Standartı bilemem ama sorduğunuz soruya cevap vermem gerekirse
O kadar da uzun değil 1.71

Bende 1.69 um ( yani aramızda 2 cm var ) bahsettiğiniz gibi waaooov filan olmuyorum
Topuklu sevmediğim için ve eşimde 1.71 olduğu için giymiyorum ama istersem de düğünlerde filan giyebilirim..

Boyunuz aşırı uzun bi boy değil. Bende 1.72 boyundayım rahat bi şekilde topuklu giyebiliyorum uzun boylu olanlar topuklu giymeyecek diye bi kuralda yok zaten.
Daha ne uzunlar var...

kadında ideal boy nedir ne değildir bilemem..

Allah her kulunu ayrı güzellikte özellikte yaratmıştır.

herkes standart olsaydı ne kadar tuhaf olurdu değil mi?

abartılacak derecede değil bence boyun.

1.80 vs olsan hadi neyse insanlara tuhaf gelirdi belki..

bu arada bence 1.76 boyundayım. istediğim zaman da topuklu giyiyorum ,kime ne ?

sen kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle ol.

Son düzenleme:
1.80 boyunda 20 yaşında bi kuzenim var gayette platformlarıyla yıkıyor ortalığı
Birde eklemeden geçemicem annemde 1.70 boyunda topukluyu gündelik hayatındada kullanıyor.

Son düzenleme:
canım şükret bence bende senin gibi olmak için nelerimi vermezdim. bende 1.56 boyundaym utanıorm cevremde beden egitimnde son sıralardayım. zaten boyum uzasın die uzamax almayı bile düşündüm fakat ergenligim bittigi için gerek duymadım. ameliytları bile araştrdım uzamak için ama kemigin delinip demir geçilmesi gnde 1 mm uzatılması o bacaklar mosmor oluo ben riski alamam cok da mutsuzm kısa oldugum için şükür et bence

1.71 uzun boy değil, önce bunu belirtmek isterim.
Topuklu ayakkabı giyemiyorum demek için ancak 1.80 falan olmak lazım, kaldı ki o boyda da gayet güzel giyersin.
Sadece erkek arkadaşından çoook uzun olurum diye giymezsin belki
Yoksa hem uzun boylu, ince, narin olup hem de topuklu giyersen gayet sülün gibi olursun.
Ama 1.71, 10 cm topuklu giysen 1.81.
Gayet güzel durur
Bence utanıp sıkılmanı gerektirecek bir durum yok ortada, rahat rahat giy topukluları da topuksuzları da keyfine göre

uzun değilsin zaten.
ben 180 bile olsam topuklu giyerdim milletin dediği umrum değil şahsen

bende 1.70 ım konu komşu bu kız anca basketcıyle evlenır derdı ozamanlar bende hıc uzamak ıstemezdım :) boyuma gore koca bulamayacagım dıye :):)ama sımdı dıyorumkı keske bı 5cm daha uzasaymısım cunku sen sımdı zayfımıssın ondan normalden uzun duruyorsundur bellı bır yastan sonra kemıklerınn kalınlasıyor boyunu gosteremıyorsun okadar. ben sımdı bakıyorum yenı nesıl benden cok cok uzun kıskanmıyor degılım hanı ıdeal kadın boyu 1.75 aslında ama Rabbım herkese yakısanı versın. herkes aynı boyda standartta olursa tuhaf olur bundan bırkac sene sonra boyuna sukredeceksın emın ol cok ıyı bence boyun daha bıle uzasa aldırıs etme kılo alınca ve dogumlarda kısalıyor kadınlar zamanla

ayy cok mtlu oldum smdı tskkr ederm kızlarrr etrafmda ep kısa ınsanlar var brzdA ondan kndımı acayıp hıssedyrm galıba bnde gıycm artk topuklu .d yuppii moralım yerıne geldı

evt cnm haklsn zayıfım ondan byle gostrıyorum kılo almayada calısıyorm ama ne hıkmetse almaya calıstkca zayflyrm

1.70 uzun bir boy değil.Seni uzun görenlere söyle,makbuldur uzun boy,boşuna fesatlanmasınlar.

ayy cok mtlu oldum smdı tskkr ederm kızlarrr etrafmda ep kısa ınsanlar var brzdA ondan kndımı acayıp hıssedyrm galıba bnde gıycm artk topuklu .d yuppii moralım yerıne geldı

1.71 de benim. Bende topuklu giyiyorum. Şuna emin ol her zaman uzun boylular daha dikkat çekicidir. Sözüm meclisden dışarı olsun

1.70 uzun bir boy değil.Seni uzun görenlere söyle,makbuldur uzun boy,boşuna fesatlanmasınlar.

tm cnm byle soylcmmoralii bozanlara svglm 179 fln aslnda yakısyrm yanına ama ne blym brz orta boylu hatunlar cıtı pıtı oluyo svmlı oluyoama tb yıne de sukurler olsun btnm allh ıstyene de versın nş.

evt cnm haklsn zayıfım ondan byle gostrıyorum kılo almayada calısıyorm ama ne hıkmetse almaya calıstkca zayflyrm

1.71 e 55 kilo zayıf değil ideal ki..
Bende 1.69 a 51 kiloyum.. Resmimi de gören arkadaşlar var burdan

Ne öyle çok uzun ne de öyle aşırı zayıf durmuyo

Ben 1.72 boy 48 kiloyum kalem gibi hissettim kendimii

tm cnm byle soylcmmoralii bozanlara svglm 179 fln aslnda yakısyrm yanına ama ne blym brz orta boylu hatunlar cıtı pıtı oluyo svmlı oluyoama tb yıne de sukurler olsun btnm allh ıstyene de versın nş.

Çıtı pıtı durmanın boyla pek alakası olmuyo
Yüzün minyon olunca da küçük durursun mesela
Bi de fazla kilolu olmadıkça

ya ne bilym cnm hep cevremdeklrden kaynklnıyo galiba herks zayıfsın kılo al kılo al uzama artk dyedıye psiklojmı bozuyolar yasım 18 dha bu yastan kılolu olursam ılrde dha kotu olurum herlde

benim boyum 1.74
topukluyu okulda giymiyorum. iş hayatına atıldığımda elbette giyicem tak tak ağlatıcam yolları havamdan geçilmicek
ben bir tek 1.70 üstü bayanlarda aşırı zayıflığa gelemiyorum o kadar. boy varsa kiloda onu dengelemesi lazım. 1.74 üm kilom 60 dengelediğimi ve hayran bakışlar aldığımı görüyorum canım
bu arada arkadaşa katılıyorum uzun boylu ve uzun saçlı kadınlar (kezban gibi değil elbette) herzaman çekicidir
takma kafana güzelliğinin farkına var tatlllııım

ya ne bilym cnm hep cevremdeklrden kaynklnıyo galiba herks zayıfsın kılo al kılo al uzama artk dyedıye psiklojmı bozuyolar yasım 18 dha bu yastan kılolu olursam ılrde dha kotu olurum herlde

Bence bu iyi birşey
Ki ben 25 yaşındayım, evliyim.. ( 18 imde 49 kiloydum aynı boyla )
Senin 18 de 55 kilo olman yeterli bile

Bakma sen çevreye, aynaya baktığında ne hissettiğin önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…