- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Çıtı pıtı durmanın boyla pek alakası olmuyo
Yüzün minyon olunca da küçük durursun mesela
Bi de fazla kilolu olmadıkça
benim boyum 1.74
topukluyu okulda giymiyorum. iş hayatına atıldığımda elbette giyicem tak tak ağlatıcam yolları havamdan geçilmicek
ben bir tek 1.70 üstü bayanlarda aşırı zayıflığa gelemiyorum o kadar. boy varsa kiloda onu dengelemesi lazım. 1.74 üm kilom 60 dengelediğimi ve hayran bakışlar aldığımı görüyorum canım
bu arada arkadaşa katılıyorum uzun boylu ve uzun saçlı kadınlar (kezban gibi değil elbette) herzaman çekicidir
takma kafana güzelliğinin farkına var tatlllııım
Çok doğru.Ben de 1.82 'yim ve 58-60 civarı kilom.Yaşımı hep olduğumdan küçük sanırlar.Yüz hatları ve çizgilerle ilgili bi durum bu.
çok uzun değilsiniz. ama uzunsunuz.. 1 71 bence çok güzel bir boy. şanslısınız..mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
Çok doğru.Ben de 1.82 'yim ve 58-60 civarı kilom.Yaşımı hep olduğumdan küçük sanırlar.Yüz hatları ve çizgilerle ilgili bi durum bu.
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
Ah canım onlar sana imrenerek bakıyorlardır hiçte kötü bir boy değil
yani 1.80 olanlar kadında ok. kötü duruyor helede yanındaki erkekler 1.75 civarıysa hiç beğenmiyorum bende ama 1.71 gayet hoş
bende 1.69'um üstelik olduğumdan uzun gözükürüm bacak boyumdan dolayı ama aksine topuklu ayakkabıya bayılırım. ve plartfom giyerim .
Bence senin bana kalırsa 5 kl. alman lazım yani bacaklar uzunluktan değil zayıflıktan öyle gözüküyor olabilir.
bence hiç takma millete
Benim de boyum 172 cm. Ve kısa olduğumu düşünüyorum, uzamak için yollar arıyorum.
ıste asırı tatlm asırı zayf deglm 55 kıloyum uzun saclıym hmde dogal sarı belıme kadar fln ama mlsf saclrmn gzellgnı anca kndim goruyorm türbanlym cnku .d
uzun değil orta boylusun
hem boy, hem kilo açısından menken gibi kızsın maşallah...
ne uzun ne kısa, ne zayıf, ne şişman....
tam kararında...
onlar çekemeyenler... boşveeer... senin yerinde olmak isteyen, ne kadar şişman veya sıska hatun var haberin var mı senin?
e cnm biz görüyoruz, kendimizi iyi hissediyoruz ya, o önemli değil mi zaten...
bende ayda bi atarım kuaföre kendimi, fön çektiririm, boyatırım...
ama tüm bunları başkaları göremiyo zaten ne anlamı var ki diye düşünerek değil,
ben görüyorum, kendimi iyi hissediyorum diye düşünerek yapıyorum saçımı da , makyajımı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?