Bir kadında ideal boy kaç olmalı szce ?

Çıtı pıtı durmanın boyla pek alakası olmuyo
Yüzün minyon olunca da küçük durursun mesela
Bi de fazla kilolu olmadıkça

Çok doğru.Ben de 1.82 'yim ve 58-60 civarı kilom.Yaşımı hep olduğumdan küçük sanırlar.Yüz hatları ve çizgilerle ilgili bi durum bu.

ıste asırı tatlm asırı zayf deglm 55 kıloyum uzun saclıym hmde dogal sarı belıme kadar fln ama mlsf saclrmn gzellgnı anca kndim goruyorm türbanlym cnku .d

1.70 boyum var ve 55 kiloyum hiçte cılız durmuyor gayet normal
hatta boyum biraz daha uzasa çok mutlu olurum 15.5 yaşındayım uzar mı ki

çok uzun değilsiniz. ama uzunsunuz.. 1 71 bence çok güzel bir boy. şanslısınız..

burada bir tek kısa boylu olarak ben varım sanırımboyum 1.57 kilomda 54 biraz daha uzun olmak isterdim

en son 17 yaşımda 165 felandım birdaha boyumu felan ölçtürmedim :) pilates ve düzenli spor yaptıgımdanmıdır nedir hep uzun boylu kız katagorisinde yer aldım :) topuklu ayakkabı giydigimdede gel annem gel oluyorum bu arada boyun çok normal 1.80 olupta topuklu giydiginde 190 olan kızlar var yarmagül gibi o katagoriye girmiyosunn :))))

Çok doğru.Ben de 1.82 'yim ve 58-60 civarı kilom.Yaşımı hep olduğumdan küçük sanırlar.Yüz hatları ve çizgilerle ilgili bi durum bu.

cnm bn 18 yasındym ama hep 20 fln sanıyolar yuzm oval seklnde yesıl gozlym sevmlı mı bılemycm .d bn zatn kndımı begenmıslık hıc ypamm ne kızlar vr etrfmda oram gzl burm cekıcı bn hc hyatta sylymyrm oyle kndime azıcık guvenebılsemmmm

Son düzenleme:

Ah canım onlar sana imrenerek bakıyorlardır hiçte kötü bir boy değil
yani 1.80 olanlar kadında ok. kötü duruyor helede yanındaki erkekler 1.75 civarıysa hiç beğenmiyorum bende ama 1.71 gayet hoş
bende 1.69'um üstelik olduğumdan uzun gözükürüm bacak boyumdan dolayı ama aksine topuklu ayakkabıya bayılırım. ve plartfom giyerim .
Bence senin bana kalırsa 5 kl. alman lazım yani bacaklar uzunluktan değil zayıflıktan öyle gözüküyor olabilir.
bence hiç takma millete

Benim de boyum 172 cm. Ve kısa olduğumu düşünüyorum, uzamak için yollar arıyorum.

aynn tatlm bnmde bacak boyum uzun yabnm annemn bacaklarda bunyesıne gore zayf genetık heralde bzde tatlm kılo almya calsyrm ama almk ıcın cok yıyorum dha da zayflym garıppp bı ınsAnım .d

Son düzenleme:
hem boy, hem kilo açısından menken gibi kızsın maşallah...
ne uzun ne kısa, ne zayıf, ne şişman....
tam kararında...
onlar çekemeyenler... boşveeer... senin yerinde olmak isteyen, ne kadar şişman veya sıska hatun var haberin var mı senin?

ıste asırı tatlm asırı zayf deglm 55 kıloyum uzun saclıym hmde dogal sarı belıme kadar fln ama mlsf saclrmn gzellgnı anca kndim goruyorm türbanlym cnku .d

e cnm biz görüyoruz, kendimizi iyi hissediyoruz ya, o önemli değil mi zaten...
bende ayda bi atarım kuaföre kendimi, fön çektiririm, boyatırım...
ama tüm bunları başkaları göremiyo zaten ne anlamı var ki diye düşünerek değil,
ben görüyorum, kendimi iyi hissediyorum diye düşünerek yapıyorum saçımı da , makyajımı da...

benimde boyum 1.73 ama hiç senin gibi duygulara kapılmadım. topukluda kullanıyorum. Ben uzun diye neden utanayım onlar kısa diye uzasınlar sende öyle düşün

1.71 o kadar abartılacak bir boy uzunluğu değil . standart 1.68-69 zaten .

cok tatlısın cm ya .d tamm haberım oldu artıkkk szn sayenze kndime guvenım gldiii cok sagolun bda takmycm hıc bırı daha boyumla ılgılı elestırı yapsn bn cok memnunum boyumdan zayıflgmdan dıcem öncednn hep karsımdakı elestrı yapanı haklı gorup evt malsf kske az dha kısa olsaydım drdımmm demicem artk.d

zaten bzkendmzı begnmz kndimizle barsk olmazssak kımse begnmz ki bzi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…