benimde boyum 1.73 ama hiç senin gibi duygulara kapılmadım. topukluda kullanıyorum. Ben uzun diye neden utanayım onlar kısa diye uzasınlar sende öyle düşün
Canım boyun dünyadaki en ideal kadın boylarından 2 3 cm daha uzasanda sorun olmaz ki uzamazsın
Ne dalga gecilecek kadar uzun nede dalga gecılecek adar kısa güzel ideal bir uzunluk
Ayrıca topukluyuda super tasırsın hakkını verirsin asırı uzun ve kısalara ben yakıstırmıyorum topuklu
Üzülme onlar kıskanıyorlardır yani
Bende 173 falanım çok beğeniliyor :) hayatımda 1 kez kısasın sen ya dıyen olmuştu burdaanlıcagın kıskanılan bir boy canım tadını cıkar :)
mrb canlarım oncelkle acıklıyım ben 1.71 boyndym kilom 55 dısardn bkıldgnda bacaklarım fln ınce zayıfım hep okulda cevremde mahallemde en uzun boylu bn oldum yada ıste ılk 3e gırmısımdr hep ne kadar ıstemesem de .
bı davete fln gıderkn topuklu ayakkabı faln gıyemyrm utanıyorum herks cok uzunmusum gıbı bakıyo herkn bu kız daha uzayckmı demesınden bıktım szceee cok mu uzunm kızlar hayran olmama ragmn topuklu gıyemyckmym .offff fıkrınızı soylrsnz cok svnrm
ben anormal bi duurum göremedim gayet iyi yani boyunuz topukluyu da kaldırır topuksuzda güzel durur
Cnm yaşın kaç? Ben de 1.70 boyundayım ergenlik zamanlarımda aynı sana verdikleri tepkiyi verirlerdi bana da o zamanlar 50-55 kilo falandım. hele ilk boy attığımda 48 kiloydum doktora götüreceklerdi beni. Gelişim çağındaysan hala vücut tam oturmadığı için insanlar hep bir şeyler diyor aldırma hiç. Bence suanki kilon ve boyun ideal. Ayakkabı topuklu da çok şık durur düz de. Hiç de abartılacak kadar uzun değilsin yani, kimseye aldırma hiç.
Herkesin bakma sebebi boyunu endamını beğeniyorlardır, uzun boy sevilmez mi ya beğeniyle bakıyorlardır cnm
.d.d tm cnm ıyıkı varsnz .tatlm sen kaç kilosun
ya blyrm canımda ıste etrafmdakılr hep kısa en uunu 1.63 boyunda arkdslrm ailem fln annem 1.59 fln mesela bn bı acayp hıssedıym onlarn yanında kndimi .d
18 yasındym cnm ma 12 yasımda regl oldum yaklsk 3 senedır fln uzamıyrum kiloda almıyorum aynıyım hep .
Bence senin kendini uzun görme nedenin giydiğin kıyafetlerin kendini göstermesi, topuklu ayakkabı giydiğinde manken gibi olup diğerlerinin yanında görünmez kalması ama senin daha az dikkat çekmek istemen. Uzun boy herzaman avantajdır gerçi sen bence uzun değilsin hatta 1.71 boyda olan bi insan avrupaya falan gitse kısayım diye kompleks bile yapabilir ama sen dediğim gibi bence dikkat çekmeyi sevmiyosun. Bu şeye benziyo kimi kocaman kalçası olsun diye uğraşır kadının kalçalısı mantığıyla, kimisi de kalçasını küçültmek için uğraşır. Yani olayı nasıl algıladığına bağlı.
Bir de şöyle düşün bazı kadınlar topuklu giyiyor topuklu giydikleri belli olmuyor bile ama uzun boylular giydiğinde burdayım diyo kendine baktırıyor. Ha kısa ya da orta boylular ölsünmü? hayır tabiki de. Giyim kuşamlarıyla renkleriyle ön plana çıkabilirler ama uzun boy ne giyse gösterir avantaj. Tabi kadının kendinde hava yoksa o da boş
he vlla koca bulamycklarmsta bna bılmem ne .d deli edıyolar bniiNeyse az sabret 20leri görünce e artık uzar mı bu demezlerBen de gıcık oluyordum senin gibi zaten abartılacak bir boy değil ki :26:
evt yemnle haklsnbn hava atamyrm meela bırı gozlernın rengi cok gzl fln deynce oyle evt cok guzeldr fln dyemyrm mütevazılık yapom dıye ezık ouyom glba .d napıyım havalı olmk icin
he vlla koca bulamycklarmsta bna bılmem ne .d deli edıyolar bnii
Ha bide konu başlığını okuyunca 1.87-1.90 bi kız düşündüm bi açtım 1.71. Takmaaaaa
Yok ya estağfurullah ne ezikliği sadece diyorum ki dert olan şey kendini gösterememektir bence. Yani bence dikkat çekmek güzel bişe ve uzun boylular için bu çok daha kolay ve genelde uzun boy sevmeyenler daha görünmez olmayı sevenlerdir
Havalı olmak için gitceksin alcaksın en uzun topukluyu giyceksin özgüvenle bak da gör millet bu sefer ben neden uzun değilim yaaa dicekmi demicekmi. Ama ezilir büzülürsen üstüne gelirler ammaann bu da çok uzun diye.
Ha bide konu başlığını okuyunca 1.87-1.90 bi kız düşündüm bi açtım 1.71. Takmaaaaa
Benim boyum 1.68 (di en son hala da öledir heralde) kilom 51.. Uzun bi boy değil ama çevremdeki kızlar kısaydı ben hep çok uzun gibi hissederdim kendimi. Onun dışında uzun boylu olmak güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?