Bir kadını sevmek ..

Arkadaslar bi kadini sevdogini diyorda.. bide ruya gibiydi diyor. ne yasadilar acaba :))))))

işte erken davrandık accık saf ayağına yataydıkk konu sahibi yazacaktı senaryosunu yazamadı.. genç yetenekler hep böyle kayboluyor işte

Muhtemelen bizim bu yorumlarımız onu kendini getirmicek aklı sıra bizle dalga geçtğini zannedip gülücek ama bu tür insanların gerçekten destek alması gerekiyo nereye varabilirler ki bu şekilde bi arkadaş bile kazanamazlar onu bırak kendi kişiliklerini kazanamazlar en başta

insan kendini tanımadan başkasını tanıyamaz..bize güldüğü kesin,insanların iyi niyetli oluşuna hep gülünür,herkes onları saflıkla itham eder

bende bir kadini seviyorum,
hemde ugruna ölürcesine.
Onu görünce icim isiniyor, gözlerim parliyor, kendimi dünyanin en güvenli yerinde hissediyorum,
ona sarilinca tüm derdim tasam bitiyor
sesini duyunca unutuyorum tüm stresimi.
Öyle bir günlük, iki günlük degil sonsuz bi askla bagliyim ona hemde
dünyaya ilk geldigim andan, verecegim son nefesime kadar

sizde asik misiniz kizlar benim gibi ?

senin akraba noldu doğru yolu buldu inşallah..

su anda tedavi altinda ruh ve sinur hastaliklarinsa bir ayluk birbtedavi suresu var bugun annesi geldi esi ve annesi de ogrenmis bir aydir netten hepsini silmis baginiz koparmis annesinin anlatkasina gore
Sanirim yasadiklari agir geldi

Evett.. aglarsa anam aglar gerisi playback yapar..

Himm annemi ozledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…