• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kadinin dışarda işi var bile olsa aksam 8 de sokaga cikamaz mi?

İşten eve gece 3'te dönmek zorunda kaldığım zamanlar oldu. Akşam 8'e gülüyorum şu an. Ama ben İstanbul'da yaşıyorum, bilemiyorum belki anadolu'da 8 geç bir saattir.

yazın 10 da kışın 9 da evde olurum
nadirende gece 12,00 de evde olurum
ama kışın spora yazıldıysam ara sokaktan yürüyor olmama rağmen 9,30 dan önce evde olmam
tecavüz korkusuna eve tıkılıp kalınmasını da doğru bulmuyorum
he ıssız bir yerde kıyafet aşırı ve saat geç ise yanlış (kimsede laf etmesin bende isterim yanlış olmasın ama yanlış maalsef çünkü hocası yaşlısı artık çoluk çocuğa saldırıyor bu zamanda)

ben küçük bir yerde değilm bu yüzden 10,00 a kadar kendime zaman veriyorum ama hiçbir zaman ailemden laf işitmedim çünkü her zaman değil yaptığım
ama küçük ilçe olsa 9,00 bana göre idael
ahh ahh ekiden köyde sulama sırası yüzünden gece yarısı (2-3e kadar) dışarıda 2 kişi olduğumuzu hatırlıyorum da hiçbirşeyden korkmuyorduk
şimdi köylerde de korku var
Allah sonumuzu hayır eylesin

Evet dün aksam birsey için dışarı 15 dk cikmam gerekti, eve gelince de esim bi yandan babam bi yandan bi kadin hava karardıktan sonra sokağa cikamaz diye burnumdan getirdiler, nerdeyse tecavüze ugrar demeye getirdiler, sinir oldum varmi sizdede boyle erkekler (bu arada saat 8 di mekezi bir yerde yasiyoruz)
gece 5 te eve geldıgım oldu (bekarken), kafam atıp gece 2 dede dışarı çıktıgım oldu (sevgılıyken), gece 10-11 de tek başıma eve geldıgımde oldu (evlıyken işimden dolayı), şu an zaten işim yoksa gece gece tek başına çıkmam korkmaktan değil evde kalmayı tercih ettiğimden. ama mecburiyet varsa çıkarım ne eşim ne babam kimse birşey diyemez.

Evet dün aksam birsey için dışarı 15 dk cikmam gerekti, eve gelince de esim bi yandan babam bi yandan bi kadin hava karardıktan sonra sokağa cikamaz diye burnumdan getirdiler, nerdeyse tecavüze ugrar demeye getirdiler, sinir oldum varmi sizdede boyle erkekler (bu arada saat 8 di mekezi bir yerde yasiyoruz)
Merkezi yerde gereksiz telaş yapmışlar bence
belli saatten sonra in cin top atmayan semtler var oralarda yaşasan anlarım korkularını ama merkezi yerde kaçta girdin eve kaçta döndün vs niye endişleniyorlar ki çok saçma

Aslinda evet bildiginiz kadını bastirmaya çalışmak beni düşündüğünü falan zannetmiyorum saat 10 da parka gonderdigide oluyor cocuklarla cop at derim saat 11 de sen at der o zaman bisey yokta simdi böyle sanirim babam var diye boyle tuhaf davrandi ben bu erkekleri anlamıyorum yemin ederim basima bişey gelir diye endise ettiklerinide zannetmiyorum maksat bizim sozumuz gecmedi olayi bu bende cevapları ni verdim zaten ezdiremem kendimi o kadar da

Bir KADIN disarda isi olMAsa bile istedigi saatte sokaga cikabilir. Etrafinizdaki erkeklerin artniyeti beni gerdi resmen, tasma da taksinlar oldu olacak (tesbihte hata olmaz, mecazen soyluyorum kusura bakmayin)
haftasonlari maca gidiyor gece 1 de geliyor bende seni gondermiycem iti var kopugi var dedim (onin bana dedigi gibi ) baya bozuldu

Sokaklar ne yazık ki güvenli değil ben arabayla bile çok geçe kalınca tedirgin oluyorum .Eşimin bu konuda saat sınırı en geç 02:00 :KK76::KK76:
Genelde iç mekanlarda bu saate kadar duruyorum dış mekan olunca bu kadar geç kalamam çok korkuyorum

Tecavüz kadınla ya da sartlarla ilgili değildir. Tecavüz eden insanin öğrenciliğ ve pisligiyle ilgilidir.
8de sokaga çıkılır. Kadini eve kapatan zihniyette dilerim yeryuzunden silinir.
Sizi merak etmemisler, bildginiz bastırmışlar. Çok yazık.
Merak etmemisler evet bastiralim korkutalim ezelim bize mihtac olduğunu düşünsün olay bu bencede

8 geç değil ama eşinize haber verdiniz mi çıkarken ? Yanlış anlaşılmasın izin alin illaki demiyorum ama bir yere giderken eşe haber vermek lazım diye düşünüyorum en azından Allah korusun bir durum olsa nereye gittiginizi bilir

Kusura bakma ama ağır saçmalamışlar. Kadın insan değildir demek gibi bir şey bu

İstediim saatte girerim arabamda kalın bi sopa
Cebimde (arabadan inerken elime alıyorum) biber gazı var
Merkezi biyerde oturuyorum.
Darlayan ınsanları da sevmem dag basında degılsınız bu ne yaw

Back
X