- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi karamelize bulut
İşten eve gece 3'te dönmek zorunda kaldığım zamanlar oldu. Akşam 8'e gülüyorum şu an. Ama ben İstanbul'da yaşıyorum, bilemiyorum belki anadolu'da 8 geç bir saattir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece 5 te eve geldıgım oldu (bekarken), kafam atıp gece 2 dede dışarı çıktıgım oldu (sevgılıyken), gece 10-11 de tek başıma eve geldıgımde oldu (evlıyken işimden dolayı), şu an zaten işim yoksa gece gece tek başına çıkmam korkmaktan değil evde kalmayı tercih ettiğimden. ama mecburiyet varsa çıkarım ne eşim ne babam kimse birşey diyemez.Evet dün aksam birsey için dışarı 15 dk cikmam gerekti, eve gelince de esim bi yandan babam bi yandan bi kadin hava karardıktan sonra sokağa cikamaz diye burnumdan getirdiler, nerdeyse tecavüze ugrar demeye getirdiler, sinir oldum varmi sizdede boyle erkekler (bu arada saat 8 di mekezi bir yerde yasiyoruz)
Merkezi yerde gereksiz telaş yapmışlar benceEvet dün aksam birsey için dışarı 15 dk cikmam gerekti, eve gelince de esim bi yandan babam bi yandan bi kadin hava karardıktan sonra sokağa cikamaz diye burnumdan getirdiler, nerdeyse tecavüze ugrar demeye getirdiler, sinir oldum varmi sizdede boyle erkekler (bu arada saat 8 di mekezi bir yerde yasiyoruz)
başkentİşten eve gece 3'te dönmek zorunda kaldığım zamanlar oldu. Akşam 8'e gülüyorum şu an. Ama ben İstanbul'da yaşıyorum, bilemiyorum belki anadolu'da 8 geç bir saattir.
haftasonlari maca gidiyor gece 1 de geliyor bende seni gondermiycem iti var kopugi var dedim (onin bana dedigi gibi ) baya bozulduBir KADIN disarda isi olMAsa bile istedigi saatte sokaga cikabilir. Etrafinizdaki erkeklerin artniyeti beni gerdi resmen, tasma da taksinlar oldu olacak (tesbihte hata olmaz, mecazen soyluyorum kusura bakmayin)
Derkeen acarmisiniz biraz bunun guzellikle ne alakasi var ben çok guzelim beni kiskaniyormu dedim (ayrica evet cok guzelim)Çok güzelsin kıskanıyorlar.
Merak etmemisler evet bastiralim korkutalim ezelim bize mihtac olduğunu düşünsün olay bu bencedeTecavüz kadınla ya da sartlarla ilgili değildir. Tecavüz eden insanin öğrenciliğ ve pisligiyle ilgilidir.
8de sokaga çıkılır. Kadini eve kapatan zihniyette dilerim yeryuzunden silinir.
Sizi merak etmemisler, bildginiz bastırmışlar. Çok yazık.
Kusura bakma ama ağır saçmalamışlar. Kadın insan değildir demek gibi bir şey buEvet dün aksam birsey için dışarı 15 dk cikmam gerekti, eve gelince de esim bi yandan babam bi yandan bi kadin hava karardıktan sonra sokağa cikamaz diye burnumdan getirdiler, nerdeyse tecavüze ugrar demeye getirdiler, sinir oldum varmi sizdede boyle erkekler (bu arada saat 8 di mekezi bir yerde yasiyoruz)