- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi karamelize bulut
kaçta işim biterse o vakitte evde oluyorum şuana kadar kimse karışmadı. O yüzden eve geç kalana bağırılmasını anlayamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet madem ortalik bir kadinin 8’den sonra sokaga cikamayacagi kadar kotu, o da bi zahmet 1’e kadar kalmasin disardahaftasonlari maca gidiyor gece 1 de geliyor bende seni gondermiycem iti var kopugi var dedim (onin bana dedigi gibi ) baya bozuldu
2 ile 3 ya da 4 ne farkı var ? Sadece merak ettim yanlış anlamayın. 2 geç bir saat çünkü.Sokaklar ne yazık ki güvenli değil ben arabayla bile çok geçe kalınca tedirgin oluyorum .Eşimin bu konuda saat sınırı en geç 02:00
Genelde iç mekanlarda bu saate kadar duruyorum dış mekan olunca bu kadar geç kalamam çok korkuyorum
2 ile 3 ya da 4 ne farkı var ? Sadece merak ettim yanlış anlamayın. 2 geç bir saat çünkü.
Derkeen acarmisiniz biraz bunun guzellikle ne alakasi var ben çok guzelim beni kiskaniyormu dedim (ayrica evet cok guzelim)
Yeni sezona başlayamadım. Yine aklıma geldi.Bizim ülkemizin sokakları geceleri erkeklere tapulanmıştır!!! Gece yanında erkeği olmadan dışarı çıkan kadın aranıyordur, tecavüz edilmelidir kendisine, NET!
Not: Yukarıda yazılanlar ironi içerir. (Taşlanmadan belirteyim de!)
2. sezona mı? :) 3. sezon 2019’da çünkü.Yeni sezona başlayamadım. Yine aklıma geldi.
Ben en son bankadan çıktılar ya orada kaldım. Kaçıncı sezon oluyor. Polis kadınla tatilde miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum2. sezona mı? :) 3. sezon 2019’da çünkü.