Bir Kadinin en mutlu ani hangisidir??

evlendiğim eşimin yanında oldugum an en mutlu oldugum an dı...şimdi hamileyım ıkıncısıde yavrumu kucagıma aldıgım an olacak...

Ben daha anne olmadığım için o mutluluğu bilmiyorum ama eşimle evlendiğimiz gün, onunla geçirdiğim her an ve her gece onun yanımda olduğunu hissederek ve güven içinde uyumam en mutlu olduğum anlar.. Tabii ailemle birarada olmakta mutluluk veriyor bana. Ama anne olunca eminim tüm mutluluğum o olacak...

daha evlenmediğim içinde anne olmadığım içinde böylesi muhteşem duyguları yaşamadım.Allah yaşamayı nasip eder ilerde inşallah. :Saruboceq:
ama sevdiği insanın yanında olduğunu hissettiği an bi kadını mutlu eder diye düşünüyorum.

ben mesela erkek arkadaşımla ilk tanıştığımda sadece bi an gözlerimin içine bakıp ne kadar güzel bakıyosun demişti o an ayaklarım yerden kesilmişti hayatım boyunca unutmam çok mutlu olmuştum. :asigim:
her kadın böyle şeyler duyunca mutlu olur.

anneligi tatmadim daha, ama sevdigi erkekle bi ayriliktan sonraki kavusma anidir sanirim

eşimle beraber kızlarımızın yaptığı herhangi bir komikliğe güldüğümüz an ben çok mutlu oluyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus
annenin mutluluğu evlatla eşit oluyo.ben bunu öğrendim:1hug:
ayrıca meleklerimin başarısıda beni çok mutlu ediyo ve gururlandırıyoa.sa.s

eşimin ve kızımın yanımda olduğu her an benim için özel.... evimde ailece geçirilen her dakika mutluluk sebebim.....

sanırım anne olduğu ve olacağını öğrendiği andır.
Rabbim ben dahil tüm isteyenlerede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…