Bir Kadinin en mutlu ani hangisidir??

bende henuz anne deılım bı dusugum var ama kesınlıkle anne olacagım zaman en mutlu anım olacagını bılıyorummmm

uzuuuun hayatımızın içinde mutlu an bitane olamazki herkesin bikaçtane vardır
benim en mutlu anlarımdan bazıları
babamın şimdi eşim olan şanslı adamla evlenme isteğimi onaylaması
eşime ilk hamileliğimin müjdesini verdiğimde gözyaşlarıyla bana teşekkür etmesi
kiradan kurtulup kendi evimde uyuduğum ilk gece
ikinci kızım baygın doğduğunda ölü sanıp ağlarken esinimin ağlama sesini duyduğum an(bu en sonuncu ve en önemlisi)

evlenip eşime ait olduğum an en mutlu günümdü.hala çok mutluyum eşimle geçen hergün benimle olduğu hergün benim için bi mutluluk

sanırım bu kadından kadına değişir gibi geliyo şahsen benim eşim uzakta çalıştığı için eşimin yanıma geldiği andır oğlum ve kızımın doğduğu andır mutlu olmak istersek çok sebep bulabilirizde inşallah her kadın mutlu olsun ama en çok kaynanasıyla anlaşamayan kaynana terörü yaşayan kadınların hayatlarında kaynan kavramının çıktığı andır allah kurtarsın :teytey:

:CüvCüv:hamıle oldugumu ogrendıgım an hayatımın su ana dek yasadıgım en mutlu anıydı... kucagıma aldıgımda oda tarıh olucak ınsallah :CüvCüv:

herdöneminnn faklı oluyooo..ünivi kazandıgımda çok mutlu oldumm.bu sıralar sözlencem onun heycanı varr..tabii ileridee evlendigim günle bebegimin oldugu günler en mutlu anım olur allah nasip ederse:)

sevdiği insanla evlendiği an,
anne olduğu an,
bebeğini eşinin kucağına verdiği an,
daha da bi sürü varhihoyyyt ama daha hiçbirini yaşamadım inşallah bigün tadarım hepsini:Saruboceqpuyorumnanaktan

çocuğunu ilk olarak kucağına alıp emzirdiği andır heralde güzel Allahım nasip eder inşallah:asigim:şu an bekarım ve en son mutluluktan ağladığım gün doğumgünümde sevdiğim insandan güzel şeyler çok güzel şeyler duymaktıopuyorumnanaktan mis gibi kokan çiçeklerle karşıladı beni ve daha sonrasında yavaş yavaş ruhumu okşayan tatlı sürprizler hediyeler...o benim evleneceğim insan tabi o günleri görmek nasip olursao gün aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo seviyoruuuummmm çokk seviyorummmmopuyorumnanaktan:asigim:allahım ayırmasın kimseyi

ben bebeğimin kesesini gördüğümde hayatımın en güzel anıydı kaybettim ve hayatımın en zor anıydı

bebeğimi kucağıma aldığım andır.ve bir de kızımın bana ilk gülümsediği an :) ikisi de harika

evlendiğim gün en mutlu ve heyecanlı olduğum andı daha bebeğim yok ama anne oldugum an bu mutluluğum ikiye katlanacaktır

Hiç düşünmeden ANNE olduğu an derim...
Hele normal doğum yapanlar bilir...
An ve an çıkış anı o an işte...
:gitme: duygusallaştım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…