uzuuuun hayatımızın içinde mutlu an bitane olamazki herkesin bikaçtane vardır
benim en mutlu anlarımdan bazıları
babamın şimdi eşim olan şanslı adamla evlenme isteğimi onaylaması
eşime ilk hamileliğimin müjdesini verdiğimde gözyaşlarıyla bana teşekkür etmesi
kiradan kurtulup kendi evimde uyuduğum ilk gece
ikinci kızım baygın doğduğunda ölü sanıp ağlarken esinimin ağlama sesini duyduğum an(bu en sonuncu ve en önemlisi)
sanırım bu kadından kadına değişir gibi geliyo şahsen benim eşim uzakta çalıştığı için eşimin yanıma geldiği andır oğlum ve kızımın doğduğu andır mutlu olmak istersek çok sebep bulabilirizde inşallah her kadın mutlu olsun ama en çok kaynanasıyla anlaşamayan kaynana terörü yaşayan kadınların hayatlarında kaynan kavramının çıktığı andır allah kurtarsın :teytey:
herdöneminnn faklı oluyooo..ünivi kazandıgımda çok mutlu oldumm.bu sıralar sözlencem onun heycanı varr..tabii ileridee evlendigim günle bebegimin oldugu günler en mutlu anım olur allah nasip ederse:)
sevdiği insanla evlendiği an,
anne olduğu an,
bebeğini eşinin kucağına verdiği an,
daha da bi sürü varhihoyyyt ama daha hiçbirini yaşamadım inşallah bigün tadarım hepsini:Saruboceqpuyorumnanaktan
çocuğunu ilk olarak kucağına alıp emzirdiği andır heralde güzel Allahım nasip eder inşallah:asigim:şu an bekarım ve en son mutluluktan ağladığım gün doğumgünümde sevdiğim insandan güzel şeyler çok güzel şeyler duymaktıopuyorumnanaktan mis gibi kokan çiçeklerle karşıladı beni ve daha sonrasında yavaş yavaş ruhumu okşayan tatlı sürprizler hediyeler...o benim evleneceğim insan tabi o günleri görmek nasip olursao gün aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo seviyoruuuummmm çokk seviyorummmmopuyorumnanaktan:asigim:allahım ayırmasın kimseyi