Bir Kadinin en mutlu ani hangisidir??

en mutlu anlarim coktur aslinda
ben yazmaya basliyayim ama en sonuncu yazicagim gercektende en mutlu animdir benim

esimin bana evlilik teklif ettigi gün dünyanin en mutlu insani asigi ben oldum

evlendigimiz gün ddünyanin en mutlu kadini oldum

kizimi dünyaya getirdigim gün ise dünyanin en mutlu annesi ben oldum
cünkü onunla yeniden dogdum
yeni bir sayfaya merhaba dedim
yeni umutlar
yepyeni bir hayat
ve hayatimda aldigim en güzel hediyemdir kizim benimopuyorumnanaktan

eşimin telde dahı olsa benden af dılemesı en mutlu oldugum andı...
gectıgımız yıllar ıcınde de olmuştur fakat boyle sorularda ılk aklıma gelen bu oluyor nedense...

anne olmadığım için bişi diyemicem ama en mutlu olduğum an eşimin yanımda olduğu ve onu her an hissettiğim an oluyor onun bana bakışı bile beni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyo opuyorumnanaktan

Evlendıgı gun sadece eŞıne aıt oldugu an
bıde hamıle oldugunu Ögrendıgı ve bebgını kucagına aldıgı andır bnce

keşke anne olmuş olsaydım we en mutylu anım anne oldugum andı dıyebılseydım ama diyemiyorum .....
şuan ise eşimin bana ummadıgım anda yaptıgı süprizleri en mutlu anlarımı olusturuyor .....
tabııkı bırde hiç hesapta yokken bır gece yemekteyken şampanyalar patlayarak dans ederken ewlilik teklif etmesiydi hiç beklememiştim ağzımı toplayamadım gülmekten o gece:roflol::roflol::roflol:

evlendiğim gün,lunaparka gitiiğimiz günler,annemle birlikte olduğumuz günler,sevdiğimin ve sevdiklerimin yanımda olduğu her dakika.Hayat çok kısa ve ben bunun için herşeyden mutlu olabiliyorum yanlızlığım dışında.Birde anne olacağım gün.Herhalde o en özeli olur.....

Henüz tatmadım ama;
Tadanların gözlerinde gördüm... Anne' lik...
Bundan daha öte bir mutluluk sanmıyorum ki olsun yer yüzünde.
Rabbim her isteyen kadına yaşatsın bu duyguyu...

doğum anınnda o bebegını kucaagına aldık bebegıne baktıgı ılk andır bence..

birde eşi doğumda yanındaysa kadın bebegi kucagına alıp ona bakıp ağlarken kocası da ona bakıp alnına ,akan gözyaslarına kocaman bir öpücük kondurursa işte o an en mutlu andır..

biliyorum ki benım en mutlu anım anlattıgım anım olacak ..inşallah..

sevdiği adamla olmak ve dünyaya bi bebek getirip anneliği yaşamaktır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…