Bir kadının ilişkisi için çabalaması..?

Ela929292

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
32
4
6
33
Arkadaşlar aslında benim de sizinle paylaşmak istediğim bir konum var ama asıl merak ettiğim şu
Hiç ilişkisi için çabalayıp değdiğini gören arkadaşlarımız var mı aramızda ? Ben birşeyler için çabalamak gerektiğine inananlardanım karşımda gerçekten hayatımda hiç kaybetmek istemeyeceğim biri var ve ona değeceğine inanıyorum ama bazen kendimi çok gurursuz çok ezik hissediyorum bunun altında eziliyorum sanki ama bir yandan da çok seviyorum. Sizce hep erkek mi çabalayan taraf olmalıdır bu karşılıklı birşey değil mi ? Yorumlarınız ve hikayeleriniz benim için gerçekten çok önemli
Not: not erkek arkadasımla iki aydır ayrıyız ve kötü ayrılmadık aslında ayrılık kelimeside geçmedi arada suan bazı problemleri var ben dahil herkese karsı çok uzak

Eğer değceğine düşünüyorsan tabiki adım atmak çok güzel bir şeydir. Ben genelde hep yapıcı ve fedakar taraf oldum hep de kazık yedim sağolsun düzgün insanı bulamadığım için ama ben ben olmaktan vazgeçtim mi pişman oldum mu asla...

Teşekkürler cevabın için bazen kendine gel ela ne yapıyosun yorum ama içimden bir ses hep değeceğini söylüyo umarım kandırmıyorumdur kendimi

Yerine gore degisir fedakarlikta gururda yapilmasi gerektigi yerde yapilir surekli biri fedakar biri gururlu olamaz. Iki kiside birbirine deger veriyorsa her iki tarafta bi sekilde yapici olabilmeli. Surekli erkegin ozur diledigi yada ne bileyim surekli kadinin yaptigi fedakarlik saglikli bir iliski olmuyor malesef.

Çabalarsın, çabalarsın; kendinden verirsin
Gün gelir kendine saygını kaybedersin, kendi değerini azaltırsın. Zamanla tükenme noktasına gelir ve birdenbire hiç bir şey hissetmez, nötrlenirsin. Cidden değeceğini düşünüyorsan çabala fakat, tek taraflı olmuyor bu işler deneyimlediğim kadarıyla. Bir yerden sonra tıkanıyor.

Tecrübeyle sabittir.

Yani şimdi ben evli bırı olarak evet caba gosterırım.. Ama sız daha bekarsınız ve şimdiden kusmeler, kavgalar, ezıklıkler vs..
Bizde sevdik cıktık ama ne hakaret ne acı bir söz duymadım cıkarken..

Genclere gercekten uzuluyırum cogu zaman.. ya cok dıpteler ya cok fevri cıkıştalar..
Ne dıyım mutluluklar sızın olsun

Aslında aramızda hakaret kavga ses yükseltme kesinlikle olmadı ama iletişim kuramuyoruz ayrı şehirlerde oldugumuz için. Bi süre ara vermem kararı aldık ve ara vermek benim yapabileceğim birşey değil onu anladım. Bu sefer ben üzerine gittim o kendini geri çekti. İlk defa birine karsı bu kadar net olunca o yüzden ezik hissettim kendimi tam aolarak anlatamıyorum bile size tek bildiğim sebepsiz yere çok saçma olaylar yaşadıgımız ve bunu aşmaya çalışmak

Senin degerini bilmedigi biri icin cabalamak sacmalik olur.
Eger o kisi icin deger diyorsan denemedik bisey birakma.

Ben degmeyen biri icin senelerce caba gösterdim ve elim bos

Biz şuan 3 aydır böyle bir durumdayız ama suan bende bişeyler değilssin istesem de sadece susup beklemek zorunda kalıyorum. O kadar zor ki bu furum ve o kadar yanlız hissediyorum ki burda belki biraz hafifler diye sürekli yazıyorum uyandıgım her sabah kabus gibi

İki ay ayrı kalıp uzaklaşan biri var ise bu zamandan sonra zor çünkü seven insan emin ol bir gün bile ayrı uyuyamaz sorun çözmeden aşk budur. Evet dediğin gibi çaba hösterilmeli gurur demek değil bu fedakarlık. Tabii ihanet saygısızlık hor görme yoksa ...

Ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu bizim için bir dezavantaj o yüzden doğru düzgün sorunları konusup çözecek fırsatımız olmadı. Ben konusmaya çabaladıgımda da terslemedi yada kötü bir söz söylemedi sadece zaman isteyip lütfen beni çıkmaza dokma dedi . Ondan o kadar eminim ki o yüzden bırakamıyorum ama haklısın gerçekten seven biri küs bi gece bile uyuyamaz

erkek için verilen çabanın olumlu geri döndüğünü hiç görmedim duymadım

adam istiyosa zaten senin kılını bile kıpırdatmana gerek kalmaz

bence kendini geri çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…