• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadinin yüzü

sana nakkadaarrr gıcık olduğumu daha önceden söylemiş miydim sümbül sultan...
söylemediysem hemen acilen söylüyorum şimdi...
tam da hüznümü saklamak için morlara boyandığım, daha 1 saat önce çok çirkinim be dediğim gün okuduğum yazıya bak...
en çok makyaj yaptığım günler en depresif günlerimdir...eğer yüzüm allı güllü boyalıysa bil ki canım çok sıkkındır...bugün de öyle bir gün işte...
sadece gözlerimin ışıl ışıl parladığı günler ben güzelim derim...saçım da kıyafetim de berbat olsa güzelimdir...ihtiyaç duyduğum pırıltı zaten vardır o günlerde bende...
offff...cuma cuma...aman be...

En cok makyaj yaptigim günler en depresif günlerimdir

Evet bende öyleyim canim!! Hüzünü, Dertleri, Kederleri bir far bir rimel bir rujla yok edecegimi saniyorum daha dogrusu kendimi kandirmaya calisiyorum, bak güzelsin aslinda hersey yolunda demek istiyorum kendime, fakat derin derin aynaya baktigim zaman gözlerimin icindeki karanligi görüyorum, ne kadarda boyansam hic bir b.... yaramadigini görüyorum...:delphin:

Bende sana gicigim bitanem bende sanaŞeniz

Bilemiyoruz degilmi canim!!

Hic unutmam birgün evde oturuyordum üstümde esofmanlar, makyajsiz ve daginik topuz saclarla, o gün cok mutlu olmustum, telefonda konustugum bir insandan cok hayirli ve güzel bir haber aldim...aksam esim eve geldi, bana söyle bir bakti ve dediki:
Ne kadar güzelsin bugün ya...sende bir degisiklik var!! Oysaki halimi bir görsen-tatlicadiarzu-
Fakat bu günlerde hüzünlüyüm Laalisim, ne kadarda süslensem püslensem esimin bayildigi o türkan soray gözlerime rimeler farlar sürsem, saclarimi sekilden sekile soksam olmuyor Laalem olmuyor, gözlerimdeki hüzün gitmiyor..:çok üzgünüm:

Gülsümcüm..
biliyorum canım,çok zor biliyorum inan..
Hissedemem belki yanındayım canım..:1hug:
Allahım o kadar büyük ki,buna inan yeter ki sen..
Biliyorum artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. Ama dualarım hep seninle inan..:Saruboceq:

Gülsümcüm..
biliyorum canım,çok zor biliyorum inan..
Hissedemem belki yanındayım canım..:1hug:
Allahım o kadar büyük ki,buna inan yeter ki sen..
Biliyorum artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.. Ama dualarım hep seninle inan..:Saruboceq:

Sagol canim allah razi olsunŞeniz....benimde dualarim seninle canim:Saruboceq:

O pırıltı gözlerimden kaybolalı o kadar uzun zaman olmuş ki, kendime bile söylemeye cesaret edemiyorum..
Belki de hep derinlerde, hep geçmişte kalacak...

Sebep yok belki de, belki de var... Bilmiyorum...
Sadece yitip gidenlerin ardındından bakmakla yetiniyorum...

O pırıltı gözlerimden kaybolalı o kadar uzun zaman olmuş ki, kendime bile söylemeye cesaret edemiyorum..
Belki de hep derinlerde, hep geçmişte kalacak...

Sebep yok belki de, belki de var... Bilmiyorum...
Sadece yitip gidenlerin ardındından bakmakla yetiniyorum...

Galiba yasadigmiz her olumsuzluk biraz daha götürüyor o piriltidan...yada daha derinlere itiyor...:teselli:

dirilin nolur,bir bebek gibi,her daim kadın gibi,bütün kış toprak altında sıkışmış,yerdeki tohum gibi.

bırakmayın kendinizi kedere,
sebebi sadece kendinizden kaynaklanan bir enerji ve umut bulun,
başkalarında ,başka yerde aramayın
sadece sizde,sizin içinizde ,sizin olduğunuz yerde

Back
X