• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kap yemek bir kap su

kobayfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
3.275
78
93
İzmir
daha önceden de bu başlığı açmıştım silinmiş sanırım sokak hayvanları için herkes bir kap yemek bir kap su koyuyor mu bakalım sokağa.

daha önceden de bu başlığı açmıştım silinmiş sanırım sokak hayvanları için herkes bir kap yemek bir kap su koyuyor mu bakalım sokağa.

Bi de bakalım koyduklarımız duruyor mu sokaklarda =))

Yarama tuz bastı konu, aç ve çaresiz kalmasın hiç bir canlı, Rabbim hepsini korusun

amin hayatım mahallede bir kişi bile yemeklerini çöpe dökmese açığa koysa hiç bir canlı aç kalmaz

Pislik oluyor yemek artıklarından diye şikayet olmaması için kuru mama koyuyoruz, işi gücü bırakıp onu bile süpürüyorlar. Belediyenin temizlik işçileri de özellikle su kabı avındalar. Hepsi çöp konteynırlarının yanına bırakılan su kaplarına takmış vaziyette, koca mahallede başka bir şey yok gibi sistemli bir şekilde gelip önce onu atıyorlar. Anlayamadan göçüp gideceğim bu dünyadan

Pislik oluyor yemek artıklarından diye şikayet olmaması için kuru mama koyuyoruz, işi gücü bırakıp onu bile süpürüyorlar. Belediyenin temizlik işçileri de özellikle su kabı avındalar. Hepsi çöp konteynırlarının yanına bırakılan su kaplarına takmış vaziyette, koca mahallede başka bir şey yok gibi sistemli bir şekilde gelip önce onu atıyorlar. Anlayamadan göçüp gideceğim bu dünyadan

oha artık ya sanki hayvanların yaşama hakkı yok asıl belediyenin onlar için su kabı yemek kabı bırakıp doldurun demesi gerekirken yaptıklarına bak insanlar çok cahil

Back
X