bir karar vermeliyim artık mantığımla hareket etmeliyim..

şimdi sizce nasıl davranayım o mesaj çekmeden çekmeyeyim mi yoksa uyanmadın mı daha aşkım diye hiçbişi yokmuş gibi mi davransam?

ben olsam o mesaj atana kadar sessiz kalırım eğer ararsada hiçbirşey olmamış gibi birşeylerle uğraşıyormuş gibi konuşurum, ama aşkımlı canımlı değil soğukta değil , sadece işin vardı arayamadın tarzında . Bir süre böyle devam et bakalım onun davranışlarında bir değişme olucak mı birde o görüşelim demeden görüşelim de deme , yani ben olsam bu şekilde davranırdım

Bir insanı ya alışverişte ya seyahatte tanırsın demişler.

Belki çok pimpirikli bulmuştur seni.Hani temizlik,otel-yemek beğenmemek gibi konularda...
Bir de herşeye ağlaman sıkıntı yaratmış olabilir.
Umduğu gibi eğlenceli,zevkli bir tatil yerine sıkıntılı günler geçirmiş,kısacası cidden sıkılmış olabilir.

benim aksine o benden daha çok pirpirikli sürekli söylenip durdu beni de strese soktu ben neden sıkılmadım?? benim de istediğim gibi geçmedi her şey ama ben bu tarz bi tavra bürünmedim.. umduğumuzun dışında olduğu kesin her şeyin ama böyle olması gerekmiyordu..

"sen beni köpek gibi seviyorsun" cümlesinden sonra ben aramazdım... karar senin. sadece fikrimi söyledim.

sen sarıl o sana sarılmazsa sen unut o unutmazsaa diyorum

işte ben bunu yapamıyorum, normalde bana yapılan kötülüğü unuturum ama eşime karşı farklıyım ve hiçbirşeyi unutmuyorum çünkü taviz tavizleri getirir ve eşim herhangi biri değil, ömrümü geçireceğim insan.

Çok duygusal biriyim ve ben ona çok alıştım bile bile kendimi üzüyorum böyle olmasını kabullenemiyorum . Adam onu nasıl sevdiğimden o kadar emin ki hiçbir şeyden korkmuyorr resmen.

o zaman korkutmanın zamanı geldi demek

Canım bir adam sevdiği kızdan 5 günde sıkılmaz, yan yana olsalarda.. Altında muhakkak başka şeyler vardır.. Ayrıca çok laubali olduğu da belli. Aramayın siz o mesaj atana kadar.. Haddini bilsin biraz..

10 da ben uyucam sonra konuşuruz diye mesaj cekmişti hala uyuyormudur sizce 6 saat oldu:/

içiniz içinizi yiyo ama bu şekilde daha çok kaybedersiniz biraz rahat olun çalışıyorsanız işinize yönelin çalışmıyorsanız çıkın gezin dolaşınn hem sizin beyniniz rahatlasın hemde oda biraz düşünsün bu kadar üstüne düşerseniz kaybedersiniz,

şimdi sizce nasıl davranayım o mesaj çekmeden çekmeyeyim mi yoksa uyanmadın mı daha aşkım diye hiçbişi yokmuş gibi mi davransam?

ben olsaydım mesaj yazmazdım
hatta onun yazdığı mesaja bile cevap vermezdim

Son düzenleme:
köpek gibi seviyorsun lafından sonra hala cevap mı yazmayı düşnüüyorsun
sil gitsin

nasıl ama?? korkusu olmayan bir insana nasıl korku aşılayabilirim ki

onu terkedeceksin
sana barışmak için yalvarırsa senindir, ama hep tetikte durması lazım, korkması lazım
barışmak için çaba göstermezse, boşver gitsin, zaten hiç senin olmamıştı

biraz klişe oldu ama

Son düzenleme:
canım herşey açık ve net, belli oluyor zaten.

adamın kaybetme duygusu yok ki senin ağlamana bile bağırıp çağırmış.

güçlü durup, ağlamamalısın. eğer onsuz da devam edebildiğini ona gösterirsen, noluyoruz ya diyecek ve yeniden hayatına girmeye çalışacak canım.

bir de ortak noktanız hiç yok mu ki tatilde bu kadar sıkıldığını düşündün? tatil planı yapmamış mıydınız? şunu şunu yapalım diye düşünmemiş miydiniz hiç?

İyi olmuş tatile gitmeniz. Erkek arkadaşının iç yüzü çıkmış ortaya. Ben senin yerinde olsam bırak mesaj atmayı onun mesajına bile cevap vermem. Bitiririm ilişkiyi. Öyle bir adamla ömür geçmez. 3 günlük tatilde senden sıkıldıysa, sen o 3 gün boyunca hep ağladıysan sevgilin olarak kalmasının bir anlamı yok bence. Her acı geçer, herkes unutulur. Biraz zor olur ilk başta ama ömrün boyunca üzülmekten iyidir. Zaten sen onu şimdi hayatından çıkarmazsan 3-5gün sonra o seni çıkaracak hayatından.

Çok haklısın beni üzen ve sinirlendiren tek şey ayrılalım dediğimde bile onun işine gelip hayatından çıkmamı kabullenmesi olcak yani benim çabalarım ,gözyaşlarım her şey boşuna gidicekk .. Ve ben onla gerçekten çok mutluydum hiç gülmediğim kadar onunla güldüm ve onunla rahattım hiç çıkarmak istemiyorum belki düzelir diyorum hep ama nafile dedğin gibi ben yapmazsam o yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…