- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
- Konu Sahibi JustCoffee
-
BEn hoşlanıyorum, o kadar güçlü bi tutku yok10 gün bu kadar geleceğe bağlı planlar yapmak için çok kısa bir süre bence. Evlilik konuşmak falan... bilemedim. Öyle delicesine bir tutku hissetmek gerekir sanırım bunun için, siz hissediyor musunuz?
Şimdi tanımadığım için savunmicam adamı. Başından beri bana açık davranıyo. Abaza ya da kadın görmemiş birisi değil. Hayatıyla ilgili önemli bir karar aşamasında olduğundan bu konuda bana başından açık davrandığını düşünüyorum.Böyle baştan atıp tutanlara güvenmem ben
Ya yalancıdır yada kadın görmemiş bir Abaza
Kusura bakmayın
Evlilik lafı 10 günde açılmaz
Zamanla olur
İstiyorsan şans verirsin biraz görüş tanı
Daha tanımadığın adam için başka ülkeye gider miyim planı niye yapılıyor?
Ayrıca illa evlenicekse ciddiymiş beyfendi burda evlenip senle orda evliliğini onaylatır ne var bunda
Ben gideyim sen gelirsin ne ya
İyi evlensin o zamanŞimdi tanımadığım için savunmicam adamı. Başından beri bana açık davranıyo. Abaza ya da kadın görmemiş birisi değil. Hayatıyla ilgili önemli bir karar aşamasında olduğundan bu konuda bana başından açık davrandığını düşünüyorum.
Ben giderim sen arkadan gelirsin dediği evlilik yaparak zaten. Ben önden giderim, işimi evi vesaire ayarlarım, düzeni kurarım. Sen de benim arkamdan gelirsin dedi.
Aklıma Eşimle tanışmam geldi :) Internet üserinden tanıştık iki ay içinde nikahim oldu ve bir kaç ay sonrada düğünüm :) Ona evet derken hem korkarak hemde Allahım ben napiyorum diyerek evet dedim, pişman mıyım ASLA. Allahta etmesin. Tabiki bu herkes için geçerli değil, ama birini tanımak için Zamana ihtiyaç yoktur. Sen kendini biliyorsan, ben bunu hissediyorsam vardır birşeyler diyorsan hiç korkma :)Merhabalar,
10 gün önce dans kursunda birisiyle tanıştım. 4 kere buluştuk. Kahvaltı,kahve,yürüyüş vs. Hiç beklemediğim bir anda karşıma çıktı. Hatta aynı ortamda (dans kursu) dış görünüşünü beğendiğim bir adam vardı, tanışamamıştım çekindiğim için. Tam ondan umudu kesip bu defteri kapattım derken şu an bahsettiğim adamla tanıştım.
Başından beri çok açık, niyetini vs açıkça söylüyor. Benimleyken iyi vakit geçirdiğini, aramızda bir şeylerin başlamasını istediğini ve bir süre sonra her şey iyi giderse ciddiyete dökmek istediğini söylüyor. Ailesinden bahsediyor arkadaşlarından, beni sürekli bir yerlere davet ediyor konser tiyatro vs.
Çok kısa bir süre olmasına rağmen onunlayken iyi vakit geçiriyorum. Bana bakışları çok etkiliyor. Bugün şehirdışına çıkıcam diye dün akşam görüştük. Ayrılırken sarıldıK, huzur ve heyecanı birlikte hissettim ona sarıldığımda.
Ben bu ilişkiye şans vermek istiyorum. Yalnız onun yurtdışına çıkma durumu var. 3 ay önce 1 yıllık vizesi çıkmış. Yani 9 ay içinde en geç karar vermesi gerekiyor. Bana dedi ki eğer bize bir şans verirsen ve her şey istediğimiz gibi giderse ben önden giderim, her şeyi ayarlarım, arkamdan sen gelirsin. Şimdi her şey iyi gitti diyelim, evliliğe karar verip buradaki kariyerini düzenini bırakıp dünyanın öbür ucundaki bir ülkeye gitme durumunu değerlendirmek için 7-8 ay çok kısa geliyor bana. O da şu an karar vermiş değil kalıp kalmamaya.
Bilemiyorum, aslında aile yapılarımız bakış açımız benziyor gibi. Yurtdışı durumu olmasa direk denerdim. Ama şimdi denesem, 6 ay sonra ben bu adamı seviyorum durumuna gelirsem ve o gitmek isterse ne olacak ? Denemezsem de ya gönlümün bir köşesinde kalırsa ? içimden geçen ona şu an askıya alalım, sen ”biz” değil “sen” olarak kararını ver, burda kalmak istersen o zaman ”biz” e bir şans verelim demek. Ama gönlümden bir beklenti de geçecek Allahım lütfen kalsın, deneyelim diye.
CevAP vermek için birkaç gün süre istedim ondan. 10 gündür tanıdığım biri için neden bu kadar düşünüyorum ? Napıcam ben lütfen bir akıl verin
Not: Yaşlar ben 27, o 32. Ben doktora yapan bir araştırma görevlisi, o da yüksek lisans yapan bir mühendis.
AvustralyaSenin için de iyi bir fırsat olabilir ablacım, yurtdışında iyi akademik fırsatlar oluyor orda devam edersin. Dünyanın öbür ucu dediğin neresi ki?
Yurtdışı mevzusunda ben netim. Hayatımın bir bölümünü yurtdışında geçirebilirim, zaten mesleğim yurtdışıyla bağlantılı. Ama daha 1 aydır tanıdığım birisiyle 1 sene içinde Güney yarımkürenin bir ucuna gitmek hayır. O konuda kararımı da söyledim kendisine.Ben olsam o 1 aydan sonra karar verirdim, simdiden degil. Su an bence bosuna kafa yoruyorsunuz, kim bilir gidecek oraya ve hic sevmeyecek/ is yerinde mobbing olacak/ havasi cok farkli gelecek/ beklenilen is cok fazla gelecek. Bol bol aksi gidecek seyler var bence. Diger taraftan neden yorumlarda herkes "sansi kacirma yurtdisina git git" diyor? Evliysen ve huzurlu bi yuvan varsa bende boyle derdim o durumda. Ama fikrimce kimileri tavsiye verirken 10 gunluk sevgili adayina odaklanmaktan daha cok yurtdisi sevdasina tutulmus. Ben sana yurt disini felan bosverip " iliskiniz nasil gidiyor?" diye sormak istiyorum. Cunku huzursuz bi birliktelik varsa kraliyet ailesine bile gitmem ben.
Anliyorum. Yine tavsiyem zamana birakmaniz. Daha cok cok tazesiniz hemen karar verilmez ulke degistirmeye ve vermeyede zamaniniz var bence. Gidisat cok guzel, gelecwk goruyorum onda diyebilirsin ama ayrilik 1 yeni negatif bilgiye bakar, beklenmedik bi anda gelebilir. Helede daha birbirinizi yeni yeni taniyorken.Yurtdışı mevzusunda ben netim. Hayatımın bir bölümünü yurtdışında geçirebilirim, zaten mesleğim yurtdışıyla bağlantılı. Ama daha 1 aydır tanıdığım birisiyle 1 sene içinde Güney yarımkürenin bir ucuna gitmek hayır. O konuda kararımı da söyledim kendisine.
Aramızdaki şey iyi gidiyor. Dans gecesinde tanıştık ama o oraya aslında öylesine arkadaşlarıyla oturmaya gelmiş, beni görünce gece için bilet almış falan. Tanışmamız çok tesadüf oldu ben bunu değerlendirmek istiyorum diyordu hep.
Birlikteyken çok eğleniyorum, elimi tuttuğunda, gözlerimin içine baktığında bir değişik oluyorum. Başından beri de bana dürüst. İçimden ben yanındayım demek geliyor. Ama gidip de ben burada temelli kalacağım derse ve ben burda mal gibi kalırsam o an çok çok çok kötü hissedeceğim biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?