Bir karar vermem lazım yardımcı olur musunuz :(

10 gün bu kadar geleceğe bağlı planlar yapmak için çok kısa bir süre bence. Evlilik konuşmak falan... bilemedim. Öyle delicesine bir tutku hissetmek gerekir sanırım bunun için, siz hissediyor musunuz?

Böyle baştan atıp tutanlara güvenmem ben
Ya yalancıdır yada kadın görmemiş bir Abaza
Kusura bakmayın
Evlilik lafı 10 günde açılmaz
Zamanla olur
İstiyorsan şans verirsin biraz görüş tanı
Daha tanımadığın adam için başka ülkeye gider miyim planı niye yapılıyor?
Ayrıca illa evlenicekse ciddiymiş beyfendi burda evlenip senle orda evliliğini onaylatır ne var bunda
Ben gideyim sen gelirsin ne ya

10 gün bu kadar geleceğe bağlı planlar yapmak için çok kısa bir süre bence. Evlilik konuşmak falan... bilemedim. Öyle delicesine bir tutku hissetmek gerekir sanırım bunun için, siz hissediyor musunuz?
BEn hoşlanıyorum, o kadar güçlü bi tutku yok

Şimdi tanımadığım için savunmicam adamı. Başından beri bana açık davranıyo. Abaza ya da kadın görmemiş birisi değil. Hayatıyla ilgili önemli bir karar aşamasında olduğundan bu konuda bana başından açık davrandığını düşünüyorum.
Ben giderim sen arkadan gelirsin dediği evlilik yaparak zaten. Ben önden giderim, işimi evi vesaire ayarlarım, düzeni kurarım. Sen de benim arkamdan gelirsin dedi.

İyi evlensin o zaman
Madem adam ciddi geliyor sana
Sende devam et
Nasıl olsa senide götürecek

Kesinlikle denerdim.Ask insanın karşısına kolay çıkmıyor.
Adam açık sözlü net güven veriyor hak ediyor bence denemeyi .
Sonrasını sonra düşünürsünüz cidden hayat kısa tadını çıkarın derim.

Ben olsam denerdim ki kendimde tecrube ettim bunu.
Esimin israri sonucu tamam deneyelim demistim, istememe sebebim onun baska ulkede yasiyor olmasiydi.
8 ay icinde soz nisan dugun oldu ☺
Evlenince bende arkasindan yurtdisina gidip yerlestim.
10 yillik evliyiz, 2 de sipamiz var

Aklıma Eşimle tanışmam geldi :) Internet üserinden tanıştık iki ay içinde nikahim oldu ve bir kaç ay sonrada düğünüm :) Ona evet derken hem korkarak hemde Allahım ben napiyorum diyerek evet dedim, pişman mıyım ASLA. Allahta etmesin. Tabiki bu herkes için geçerli değil, ama birini tanımak için Zamana ihtiyaç yoktur. Sen kendini biliyorsan, ben bunu hissediyorsam vardır birşeyler diyorsan hiç korkma :)

Çoğunuzun fikrine uyup denemeye karar vermiştim. Toplam 1 aydır görüşüyoruz. Son 2 görüşmemizde sevgili gibiydik, birlikte canlı müziğe gittik, dans ettik, çıkınca el ele tutuştuk falan. Geçen bi konusu açıldı, neden bana söz zamanlarda böyle yakın davranıyorsun dedim. İçimden öyle geliyo demişti. Zaten aslında anı yaşayalım, gitme konusundaki belirsizliği birbirimize yansıtmayalım demiştik.

Gitme konusunda marttan önce gidip 1 ay falan kalıp iş görüşmeleri yapıp hem de ortamı gözlemleyip dönecekti. Döndükten sonra karar verecekti. Yani aslında 1-2 ay içinde geçici de olsa gideceğini biliyordum. Sanki o gidip bakar dönüşte karar veririz aramızdaki şeyin adına ya da devam edip etmeyeceğine diyordum. Çünkü aramız iyi.

Bu sabah telefonla konuştuk. Ben dedi gideceğim zamana karar verdim, Ocak sonu gibi gideceğim. Buradaki işimi bırakmadan, tüm yıllık iznimi kullanıp 1 ay kalacağım dedi. Eğer iş durumunu vs ayarlayabilirsem temelli de olabilir, bilmiyorum kafam çok karışık dedi. Bunu şu an sana söylemem lazım, yoksa kendimi kötü hissedeceğim dedi.

Gidip deneyeceğini biliyordum ama aramız iyi olduğundan mı bilmiyorum, temelli de olabilir dediğinden beri kendimi çok kötü hissediyorum. İçimde kopan fırtınaları bilemezsin dedi, hem senle ilgili hem ailemle ilgili dedi. Ben aramızdaki iletişim belli bir seviyede de olsa devam etsin istiyorum ama sen benimle konuşmak istemezsen de saygı duymak zorundayım dedi.
Şu an gönlüm yanında kal diyo, ama gidip de kalırsa şu an yaşadığım kötü duyguyu çok daha yoğun yaşayacağım. Gidip de dönerse o zaman sanki hep yanımda kalacakmış gibi hissediyorum, şimdiden kestirip atmasam diyorum. Bir sözüyle neden bu kadar dağıldım onu da bilmiyorum.

Ben olsam o 1 aydan sonra karar verirdim, simdiden degil. Su an bence bosuna kafa yoruyorsunuz, kim bilir gidecek oraya ve hic sevmeyecek/ is yerinde mobbing olacak/ havasi cok farkli gelecek/ beklenilen is cok fazla gelecek. Bol bol aksi gidecek seyler var bence. Diger taraftan neden yorumlarda herkes "sansi kacirma yurtdisina git git" diyor? Evliysen ve huzurlu bi yuvan varsa bende boyle derdim o durumda. Ama fikrimce kimileri tavsiye verirken 10 gunluk sevgili adayina odaklanmaktan daha cok yurtdisi sevdasina tutulmus. Ben sana yurt disini felan bosverip " iliskiniz nasil gidiyor?" diye sormak istiyorum. Cunku huzursuz bi birliktelik varsa kraliyet ailesine bile gitmem ben.

Yurtdışı mevzusunda ben netim. Hayatımın bir bölümünü yurtdışında geçirebilirim, zaten mesleğim yurtdışıyla bağlantılı. Ama daha 1 aydır tanıdığım birisiyle 1 sene içinde Güney yarımkürenin bir ucuna gitmek hayır. O konuda kararımı da söyledim kendisine.
Aramızdaki şey iyi gidiyor. Dans gecesinde tanıştık ama o oraya aslında öylesine arkadaşlarıyla oturmaya gelmiş, beni görünce gece için bilet almış falan. Tanışmamız çok tesadüf oldu ben bunu değerlendirmek istiyorum diyordu hep.
Birlikteyken çok eğleniyorum, elimi tuttuğunda, gözlerimin içine baktığında bir değişik oluyorum. Başından beri de bana dürüst. İçimden ben yanındayım demek geliyor. Ama gidip de ben burada temelli kalacağım derse ve ben burda mal gibi kalırsam o an çok çok çok kötü hissedeceğim biliyorum.

Anliyorum. Yine tavsiyem zamana birakmaniz. Daha cok cok tazesiniz hemen karar verilmez ulke degistirmeye ve vermeyede zamaniniz var bence. Gidisat cok guzel, gelecwk goruyorum onda diyebilirsin ama ayrilik 1 yeni negatif bilgiye bakar, beklenmedik bi anda gelebilir. Helede daha birbirinizi yeni yeni taniyorken.

Belli yaşı geçtikten sonra dansa giden adamın niyeti dans değildir zaten oralar abaza kaynıyor oradan çıkan adamdan da hayır gelmez.
ha çocukken girmiştir profesyonel işi olur filan o ayrı ama kart herifler yok dansı çok severim ayağına böyle yerlere gidiyorsa sorun bence. kendim gitmem hiç dansı sevdiğim halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…