Bir karar vermem lazım yardımcı olur musunuz :(

Her yerde olduğu gibi dansta da her tip adam var. Genellemek bence doğru değil.

Her yerde olduğu gibi dansta da her tip adam var. Genellemek bence doğru değil.

evet ama dans olayı bu tiplere imkan tanıyor misal bir şiir gecesindeki niyeti bozuk adamla temas etmek zorunda değilsiniz ama burada dansın doğası gereği el ele tutuşuyorsunuz temas oluyor. ben neden niyetini bilmediğim tanımadığım elin herifiyle böyle bir temasa geçeyim?

Ben olsam denerdim. Çünkü açık fikirli birisi. Açık açık söylemiş size her şeyi. Denemeyip pişman olursanız.Hep içinizde bir yerlerde kalırsa daha kötü olur.

İyi de dans etmek istemezsem dans etmek zorunda değilim ki. Ayrıca 1 aydır sadece 2 kere birlikte geceye gittik. Onun dışında hep dışarda görüştük.

sevdikden sonra mesafe zaman engel degil. sonradan keske demek var, denemeden görmeden bilemezsin. eger bu sekilde bittirsen aklinda hep kalacak. insanlar yurt disina artik kaciyor egitim icin sana firsat gelmis burdaki kariyerim diyorsun ne diyim bence yurt disi herzaman iyidir .. baezn 1 gün bile tandigin insana kapilir karar veririsn 10 gün tanidin diye erken mi buluyorsun? aranizdaki elektirige bagli demek hemen olmus sizinde. ikinize de yazik etme bence pesinden git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…