Bir kararsız ben

Çok üzgünüm inanamazsınız çok üzgünüm hem duygularım bitti hem ben bittim

Yaşadığın çok zor birşey. Biran gözümün önüne geldi içim ürperdi.. kendinize bu kötülüğü yapmayın. Kapinda köpek olsa bu saatten sonra asla affetmeyin. Allah yardımcınız olsun

Yaşadığın çok zor birşey. Biran gözümün önüne geldi içim ürperdi.. kendinize bu kötülüğü yapmayın. Kapinda köpek olsa bu saatten sonra asla affetmeyin. Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun konuştuk annemle gitmicem oraya bi daha kendine bu işkenceyi etme yavrum ben seni bırakamam dedi burada kalıcam artık çok teşekkür ederim hepinize aiyi dilekleriniz için

Annem dedi kızım çok üzülürsün dedi ama dinlemedim düzelicek ben düzelticem anne dedim ama o beni mahvetti şimdi kendimi de düzeltmiyorum

hakaretleri mesajda vs tanıkların varsa dava dilekçene yaz o kadar çekmişin tazminat iste ve kuurtul yeniden başla hayat 1kere

Aslında biliyor musunuz , ilk aylarda kavga gürültü etmeyen çok az çift var.
Ancak bunların büyük kısmı saygıyı kaybedip çok çirkin bir ilişki içine girebiliyorlar.

Ve çok azı ayrılıyor. Geriye kalan hepsi annesinin evine gittikten sonra affedip geri dönüyor. Ve nasıl başladıysa öyle devam ediyor işte.
Duzelen yok mu var elbet ancak iki yalvarmaya geri dönenlerin haricinde ciddi kararlar veren çiftler bunlar.
Evlilik terapisti ile başlıyorlar mesela ya da sadece sözlere inanmayıp gerçekçi sonuçlar görene kadar rest çekiyorlar.

Sizde yanlış başlamışsınız çift olarak maalesef ki .
Hemen boşanma kararı almayın. Ölçüp biçin. Sevginizi yok sayarak yapın bunu.

Size esir hayatı yaşatan , üstüne hakaret eden bu adam ne kadar duzelebilir, duzelmezse gerçekten sonuçlarına katlanabilir misiniz çok iyi düşünün.

düzelmez canını kurtar şimdiden hasta etmiş dahada beter olur canını kurtar çoocuk yok ggençsin huy bu eş yine bulunuur mutluu olursun

Olmuyorsa zorlama canım mutlu değilsen sürdürmek zorundada değilsin köle hayati yasamak için evlenmedin sonuçta

Biliyor musunuz en çok bu konuları düşündüm ve zaman verdim balayının ilk gününde başladı bizim böyle tartışmamız daha öncesi de varda onlara hiç girmeyeyim ama şu ana kadar hep sabır dedim ama artık kendi canıma yetemiyorum yapamıyorum artık

Sabır diyecek bir durum yok hemen kurtulun o caniden. 7ay önce hayatınızda yoktu eminim her şey daha güzeldi. Eski hayatınıza dönün. Gelip yalvarırsa değişicem derse SAKINNN taviz vermeyin! Geçmiş olsun canım.

O zaman yol yakından kurtarın kendinizi, hayatınızı.

Kac zamandir ailendesin dort ay gibi bir sure olduysa hakkinda bosanma davasi acip hakli cikabilir eger olmuyorsa ac davayi kurtul adam seni resmen kole gibi kullaniyor zorlami evlendi senle allah askina nu yükü kaldirma kendini curutme bu adamla

yaa tanımadan etmeden nasıl bi cesaret 3 ayda evlendin?ailene anlatmalısın durumu!!!işin boyutu daha da çıta yükseltmeden!!

sorgulamak neyi değiştirir arkadaşlar olanolmuş bunndan sonrakii adımı nı iyi atabilir hayırlısı mesajları sun neyi varsa al tanıkgöster ve mutlu olucağın hayata dön daha çok gençsin çocuk olmayışı çocuktn önce bunun oluşuna şükret bi bağyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…