- 31 Ağustos 2016
- 69
- 32
- 8
- Konu Sahibi princessasme
-
Annemdeyim şu an eve dönmek istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorumO kufrun edildigi evde duruyo musun hala?
Baska sozum yok!
Konuya yazmamissin da. Donmek istemiyosan dava acacaksin. Baska ne olabilir?Annemdeyim şu an eve dönmek istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum
Haklısın kendimi kurtarmalıyım bir hayat boyunca bunu nasıl çekerim bilmiyorumKurtar hayatını. Gitme o eve. Dediğini de yap ise gir yeni hayat kur. Davanı da aç. Hamile de degilmissin çok şükür.
Ufak şiddetten kastın nedir?Eşimle çok severek evlendik 3 ayın içinde evlilik kararı aldık. Okulum biter bitmez düğünüm oldu. Aslında balayında başladı sorunlarımız tartıştık ve odadan çıktı biraz zaman geçince geri geldi. Böyle böyle evliliğin daha 4. Ayındayız ancak ortada ne saygı kalkdı ne sevgi. Ağır hakaretlere maruz kaldım. Ağır ithamlara maruz kaldım. Annemin evine dahi tek başıma gelemedim. Dışarıya çıkamadım gezemedim. Her şeye eyvallah dedim. Ama bana küfürlü bi yolla .... Git bu evden dedi. Daha neler neler... O kadar kararsızım ki. O kadar baskı altındayım ki. Tehditler ufak şiddetler hepsini yaşadım şu kadarcık zamanda. Lütfen bana bi akıl verin. Kafam durdu artık
Boğazımı sıktı ve saçımdan sürükleyerek evde dolaştırdıUfak şiddetten kastın nedir?
O kadar büyük bi hata ettim ki o an düşünemedim ama işte şimdi cezasını çekiyorumCanim 3 ay icinde nasil evlilik karari aldin ya cok aceleci olmamismi sencede?
Ufak şiddet mi bu?Boğazımı sıktı ve saçımdan sürükleyerek evde dolaştırdı
Boğazımı sıktı ve saçımdan sürükleyerek evde dolaştırdı
Ufak şiddet mi bu?
Kararsız olacak bişey yok daha cicim ayında boğazına yapışan küfreden saçından sürükleyen adam hayatı sana zindan eder. Değmez. Yalnız ona göre nasıl bir suç işledinde bunları yaptı çok merak ettim. böyle psikopatlara bişey yapmana gerek yok aslında ama gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?