Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu, kargo firması değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. eksik/kusurlu gönderen sonuçta gönderici... ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız. he eğer çağırdığınız halde gelmiyor ve telefonlarına ulaşamıyosanız o ayrı.
iyi de yani, bu durumda gönderen suçlu kargocu değil ki... sizin muhatabınız gönderendir. ayrıca kargo aldığınızda imza atmadan ve ödeme yapmadan, kargo teslim edilmez size. kargolar aracıdır. siz gönderenle mutahap olacaksınız.
gönderen kişiyi anında aradım kargocunun yanında oda zaten hep bu şirketle iş yapıyor yani tanıyorlar beyfendi de hemen karşı ödemeli olarak yollayın halledelim dedi bunuda kargocu çocuk duydu. Ayrıca imza vs atmadım ben kağıtlarda duruyor masamda..bu arada aradığım halde gelmiyorlar... hatta telefonu açmıyorlar