Belki öyle direkt söylemez ama dolaylı yollardan farklı anlatır diye çekiniyorum
Önceden şöyle bi olay geldi başıma patron beni bankaya gönderdi acil bir şey götürmem gerekiyodu, çıkarken de müdürün odasına gidip evrağı imzalattırdım onunda misafirleri varmış kızım Ayşe hanıma söyle de bize 3 çay getirsin dedi bende mutfağa gittim abla müdür beyin misafirlei var 3 tane çay vercekmişsin dedim oda bulaşık duruluyodu ben söyledim tam çıkarken arkamdan seslendi kelebek benim işim var sen ver diye bende abla ben bankaya gidiyorum acil dedim çıktım
Anammm arkamdan ortalığı birbirine katmış biizm odadaki ablayı çağırmış beni şikayet etmiş sinirden elim ayağım titriyor o kız kmde bna emir edebilir ukala kendini beğenmiş şey salak mı bu kız ne yapmaya çalışıyo bu böyle olmaz ya ben ya o diyecem demiş Bizim ablada nasıl vicdanın rahat uyuyacaksın senin çocuğun yasında demş ama yinede patrona şikayet etmiş beni ben geldim ne olduğunu anlmadım patrıon bana laf çarpıtıyor insanlar egolu olmamalı vs. diye
Kadın böyle paranoyak mı desem ne desem bilemedim