Bir kayinvalide derdimiz olmasin mi?

Evet evet kötü değil asla niyeti bunu biliyorum. Ama bazen içimden yaa sananee demek geliyor:)
niyeti iyi mi kötümü bilemem ama hadsiz
siz yapmayın falan demesi ne münasebet
benim kayınvalidem de demişti aman aman erken sakın yapmayın diye
kendisine soracaz sanki :D

Siz en şirin halinizle bile söyleseniz eşiniz alınır bu duruma. Yani kırmadan söylemenin yolu yok. Kuaförü ertelemeyin mesela. Buda bir tepkidir. Günlük rutininizi onun için bozmayın.
Ben de bunu düşünüyorum yani ne desem evet buna alinacak kırılacak. Ama ben kayinvalideme de ayıp olmasın diye kuafore gidecektim ama ben bile diyemedim. O an deseydim super olurdu ama simdi desem ama ben kuafore gidecektim diye o am niye soylemedim diye düşünür bahane olarak düşünür. İnsanları kırmaktan ciddi anlamda hic hoşlanmam. Herkes bunu söyler biliyorum çok klişe ama ben birine yanlis bir laf etsem günlerce bunu dert ederim kendime hayat kalitem düşer o derece insanları kırmamaya dikkat ediyorum

Ya o kadar birbirlerinin herseylerine hakimler ki. Örnek versem ifsa olurum o kadar detaylar. Mesela ben bugun laf arasında sacim beyazlamış desem Mardindeki amcası ertesi gün arar barbekusos saçın beyazlamış hayirli olsun der, bak yemin ederim bu kadar herseyi beraber ve dip dibe yaşıyorlar
Eşimin annesi,teyzesi ve kuzeni canlandı gözümde.onlar da hep böyle.bi de annesi ve kuzeni başka ülkede düşünün.teyze burda olan biteni onlara,onlar orda olanı teyzeye aktarıyor.her şeyden haberdarlar görmeselerde.🤦‍♀️

Ne tirsmasi Allah askina ne kabasiniz.
Korkmuyorsaniz niye istemediğinizi dile getirmeye çekiniyorsunuz
Siz ya kötü görünmekten korkuyorsunuz ya eşinizden korkuyorsunuz ya boşanmaktan yoksa bir insanın istemedigi bir şeyi yapmasının başka ne açıklaması olabilir

Kalması aynı ilde sacma ama kaynanalarin geneli saçma insanlar olduğu için şaşırmadım.
istenmediği o anladığı halde yapışan çok kaynana var.
Bunları anlamak mumkun değil.
Bir de eski tipse çok ataerkil oluyor.
Benim kaynana öyle.mesela.
Kadınlar orada eşek gibi çalışıyor hem tarlada hem evde.
Adamların ise sadece bir işi var.
Ona göre erkek yemek yapmaz bulaşık yıkamaz bunu yapan birini görse hemen karısına söyler sen yap diye.
Eltilerime öyle yapıyor.
Hem herkes yanında olsun hem on kişilik bir evde tüm işi kadın yapsin.
Çok tuhaf bunlar.
Mesela gecende görümcem hastalanmış annesini çağırıyor evine .
Görümcem uzakta bayağı.
Kaynanam eşime diyorki rahat edemem orada niye damadı el görüyor rahat edemiyor.
Benim kaynana normalde gelinlere karsi aşırı rahat görgüsüzlük nirvana olan bir kadın.
Ama damada gelince çekiniyor.
Ki damadı da hani on numara saygılı adam.
İşleri güçleri kadın bunlarin.
Aynı sizinki gibi evime geldiğinde herşeyi elestirdi asla çekinmez yatakodasina felan giriyor bakıyor.
Orası onun evi gibi davranıyor mesela.
O günden sonra daha gelmedigi için sorun yok ama gelse aynısını yapar.
Bu tarz kadınları sadece kızları çeker gelin melin çekmez .
Hatta eşime dedim anneni isteyen yalnız bir kadın var bu hayatta oda kızı dedim.
Bende eşime diyorumki. İnşallah eltim olacak kişi annenle ana kız gibi olur, sürekli birbirlerine giderler. Benim kvde yapışkanın daha üst modeli.Mesafe koydum, anlamıyor.
Seninki de berbat bir kv. Mümkünse hiç görüşme.Eşinin annesi diye çekmek zorunda degilsin. Bayram seyrandan gör yeter.

niyeti iyi mi kötümü bilemem ama hadsiz
siz yapmayın falan demesi ne münasebet
benim kayınvalidem de demişti aman aman erken sakın yapmayın diye
kendisine soracaz sanki :KK70:
Hahaha ben mesela bu konuyu eşime aktarirken x anne de siz yapmayın dedi bana dedim. Ona kaldı bizin seks derdimiz demisti ahahah.

Bu nasıl bişey tobe yarabbim şaşırmam dedikçe şaşırıyorum şimdiye kadar eşinize söylemeyecek kadar niye eşinizden tirsiyorsunuz niyeeeee
Bu kocalar neymiş böyle
Korktukça çekmeye devam ederler. İyi tahammül ediyorlar Vala. Yakında kv bavulu alır temelli yerleşir bunlara

Ben de bunu düşünüyorum yani ne desem evet buna alinacak kırılacak. Ama ben kayinvalideme de ayıp olmasın diye kuafore gidecektim ama ben bile diyemedim. O an deseydim super olurdu ama simdi desem ama ben kuafore gidecektim diye o am niye soylemedim diye düşünür bahane olarak düşünür. İnsanları kırmaktan ciddi anlamda hic hoşlanmam. Herkes bunu söyler biliyorum çok klişe ama ben birine yanlis bir laf etsem günlerce bunu dert ederim kendime hayat kalitem düşer o derece insanları kırmamaya dikkat ediyorum
biri size kuaföre gidicem dese kırılır mısınız ?
kayınvalide niye kırılsın yahu :D alemsiniz
yine gidin siz randevum vardı deyip çıkın ne olacak ki kadının hep başında bekleyemezsiniz neticede :)

Korkmuyorsaniz niye istemediğinizi dile getirmeye çekiniyorsunuz
Siz ya kötü görünmekten korkuyorsunuz ya eşinizden korkuyorsunuz ya boşanmaktan yoksa bir insanın istemedigi bir şeyi yapmasının başka ne açıklaması olabilir
Karsimdaki kırılır diye korkuyorum, bu da bir seçenek. Kotu görünmek önemli değil çünkü kendimi biliyorum ben kötü değilim. Eşimden korkmami gerektirecek bir sebep yok çünkü karşımdaki duzgun bir insan. Boşanmaktan hic korkmam 7 ay önceki hayatım da en az su anki kadar müthişti cunku. Yorumunuz için teşekkürler.

Bende eşime diyorumki. İnşallah eltim olacak kişi annenle ana kız gibi olur, sürekli birbirlerine giderler. Benim kvde yapışkanın daha üst modeli.Mesafe koydum, anlamıyor.
Seninki de berbat bir kv. Mümkünse hiç görüşme.Eşinin annesi diye çekmek zorunda degilsin. Bayram seyrandan gör yeter.
Öyle yapıyorum zaten ama cocuk olunca öyle olmuyor.
Bahaneleri çocuk.
Görmek istiyorlar.
Bir de kadın yaptığının farkında değil ki o kendi halinde kendine göre on numara.
Kendi kaynana ile yaşamış felan.
Kadının kültürü bu.
Getir götür .
Gelin eşittir hizmetçi.
Senin ailen daha çok görüyor oluyor çocuğu.
Bunlar hep sorun iste.
Konu sahibi de şimdiden önünü almalı yoksa sürekli kalır.

Karsimdaki kırılır diye korkuyorum, bu da bir seçenek. Kotu görünmek önemli değil çünkü kendimi biliyorum ben kötü değilim. Eşimden korkmami gerektirecek bir sebep yok çünkü karşımdaki duzgun bir insan. Boşanmaktan hic korkmam 7 ay önceki hayatım da en az su anki kadar müthişti cunku. Yorumunuz için teşekkürler.
Karşımdaki kırılacak diye kendini üzmek kendinden vermek çok sağlıklı değil ama öz değeriniz mesela hiç önemli değil mi benim evime benim alanıma insanlar istediği gibi girse onlar beni kırmış olur beni de kirmamalari lazım değil mi kimsenin

Yani ne kocaymis ben kocama aşık değil miyim acaba ya da belki kendini de seviyorumdur
Bence olay o degil.
Hangi erkek bundan hoşlanır?
Annesinin gelmesi o erkege batmaz.
Konu sahibi de eşinin buna az ya da çok tepki vereceğini biliyor ortalığı kızıştirmak istemiyor belki o da kadının annesi gelince tepki verecek felan.
Detayları bilmiyoruz.

hayır hiç oralara girmeyin 1 tabak fazla koymak mı rahatsız etti falan der o zaman mesela o değil
dümdüz girerdim ben konuya

yani siz normalde kocanızla nasıl konuşursunuz bilmemde biz genelde yatakda ben onun gögsündeyken gün sonu raporu çıkarır gibi konuşuruz o zaman açarım genelde bu konuları

öyle bir anda

canım yanlış anlama bak sakın söyleyeceklerimi uzun süredir konuşmak istiyorum ama yanlış anlarsın diye çekiniyordum sonra da niye yanlış anlasın ki benim asla kötü niyetle söylemeyeceğimi bilir diye düşündüm ondan konuyu açıyorum,
anneni severim iyide anlaşırız ama bu yatılı kalma durumlarında rahat edemiyorum ev üstüne ev olmuyor , kendisi gelir biz gideriz görüşürüz zaten bu şekilde çok görüşmek tez ayrılık getirir, ister istemez yüz göz oluyoruz annenle iyi iletişimimiz var bunun bozulmasını istemiyorum ,benim annem gelse bu şartlarda yatılı kalsa falan istemezdim açıkcası onun yanında rahat edemeyeceğini düşünürdüm senin bu konuda düşüncen ne diye sormak istedim

derdim :)
Heyecanlandım şimdi konusucam bu aksam

Back
X