bir kayip guven meselesi

Yaptiginiz davranisin bana yapilmasini istemezdim dolayisiyla yapmazdim.
Normalde sorumsuz bir insan degilseniz bu kadar yorgunluk arasinda boyle seyler normal.
Esiniz size sorumsuz demek yerine is yukunuzu hafifletmeyi denese bu kadar sorun olmazdi.

sekil olarak benimki gorece muazzama yakin bir profil cizmekte. bu sebeple benim hatalarim fazla siritiyor.
Olabilir ama bunu neden hemen evliliğe kadar dayandırıyorki? Dikkat et demek başka hemen evliliği sorgulamak başka.

Sizde iletişimi güçlendirmek açısından bikaç adımı atın, saklamanız hoş değil ama onun abartısı daha nahoş.

Bu mudur yani ? Diyesim geldi..
Sirf bu yuzden sana olan guveni sarsilacaksa altinda baska birsey ararim herhalde. Birde bosansaydi bari..

Kusura bakmayin ama neler yasaniyor.
Yani kac yillik evlisiniz bilemem ama sirf bu yuzden guven mi sarsilir yahu? Sizi taniyor olmali..ayni evde ayni surecleri yasiyor olmanizdan dolayi sizin ruh halinizi de anlamis olmali .. Yoksa daha once buna benzer birsey mi yasandi da suan boyle abarti tepki veriyor esiniz?

Bence esiniz bahane arıyormus bulmuş, zira bunda abartilacak hic bir şey göremedim ben.
Bir de esiniz, bu durumu normal karşılayan biri olsa kadın bu yola girmezdi diye eşimin fikrini de şuraya ilistiriyorum.

Tamamen katılıyorum.

Yaptiginiz davranisin bana yapilmasini istemezdim dolayisiyla yapmazdim.
Normalde sorumsuz bir insan degilseniz bu kadar yorgunluk arasinda boyle seyler normal.
Esiniz size sorumsuz demek yerine is yukunuzu hafifletmeyi denese bu kadar sorun olmazdi.

ben bu surec icerisinde saniyorum ki fazla yipratici oldum. cok yiprandik. ben onun tepkisine tek laf etmiyorum, hakli. uzuntum nasil telafi edecegimi bilememekle alakali. buyuk bir utanc duyuyorum.

Ben güven kırılacak bir durum göremedim, kumar mı oynadın, dışarda mı yedin? Neyini bu kadar büyütmüş ki bu mevzunun? Parayı kaybettiğinde söyleyemeyecek kadar kendinden çekindiren de hiç mi suç yok? Ne demek güvenimi kaybettiğim biriyle evli olmak zorunda olmak falan filan... eşiniz ayıp etmiş. Şu kadarcık ufak bir konuda edilecek laflar mı bunlar?

Çok sakinsiniz ve hala eşinizi haklı görüyor olmanız çok ilginç.. uykusuzluk yorgunluk tabiki unutkanlık yapar. Bu kadar suçlu görmeyin kendinizi , eşiniz o lafları edene kadar hatalı olan siz olsanız bile o laflardan sonra artık sizin yaptığınız şey devede kulak kalmış.

Bence tepkisi abarti.

O da sizin gibi cocuklarla gece gunduz ilgilensin bakalim o mukemmel profili devam ediyor mu?

Bu aksam konusmayi deneyin.

Karsisinda fazla sucluluk duygusu beslemeyin.

Sadece bir gece bebekle basbasa kalsin bakalim.

11 aylik bebegim var ve 11 aydir aksam yatip hic kesintisiz sabah kalktigimi bilmem. 4 5 kere uyanirsam cok iyi kabul ediyorum.

Guven o kadar pamuk ipligine bagli olmamali.

Bence esiniz bahane arıyormus bulmuş, zira bunda abartilacak hic bir şey göremedim ben.
Bir de esiniz, bu durumu normal karşılayan biri olsa kadın bu yola girmezdi diye eşimin fikrini de şuraya ilistiriyorum.
kk'da yer alan konulara esim ile beraber yorum yapardik biz de. temenni ederim ki sizin muhabetiniz hic boyle sinavlardan gecmez.

ben bu surec icerisinde saniyorum ki fazla yipratici oldum. cok yiprandik. ben onun tepkisine tek laf etmiyorum, hakli. uzuntum nasil telafi edecegimi bilememekle alakali. buyuk bir utanc duyuyorum.
Son zamanlarda yorgunlugum sebebiyle maddi fazlaca zarara ugradik senin gozunde daha fazla sorumsuz biri gibi gozukmek istemedigim icin bu yola basvurdum ozur dilerim hataymis.Bunlari soylemeniz yeterli bence.

kk'da yer alan konulara esim ile beraber yorum yapardik biz de. temenni ederim ki sizin muhabetiniz hic boyle sinavlardan gecmez.

Umarim geçmez ve umarım sizinki de tez vakitte düzelir esiniz hatasini anlayip Özür diler

O kocan o kadar koşuşturmanın iki çocuğun arasında kendini kaybetmediğine şükretsin.

Kendine gereksiz yüklenme.

Ozaman çok daha temkinli olıcağınıza dair onada kendinizede söz verin ve olan olmuş artık unutun yapacak bişey yok giden gitmiş.

esimi hakli gorme nedenim burada ne kadinlar ne mucadelelerle cocuk bakarken, benim suncacik seylerde bu kadar mavi ekran vermemden...

Son zamanlarda yorgunlugum sebebiyle maddi fazlaca zarara ugradik senin gozunde daha fazla sorumsuz biri gibi gozukmek istemedigim icin bu yola basvurdum ozur dilerim hataymis.Bunlari soylemeniz yeterli bence.

bu sekilde konustum zaten. muhakkak ki zamanla unutulacak ancak ben su an odada aritmi yasiyorum ve daha cok odaklanip panik atak gecirebilirim diye buraya konu acip, sizlerle dertlesmek istedim.

Bir reklam vardı bilemem hatırlar mısınız . Adam eski püskü bir arabaya çekiçle vura vura daha modern ama çatlakla dolu bir görünüşe getiriyordu .

Sizinki de öyle olabilir .

O kocan o kadar koşuşturmanın iki çocuğun arasında kendini kaybetmediğine şükretsin.

Kendine gereksiz yüklenme.

Ozaman çok daha temkinli olıcağınıza dair onada kendinizede söz verin ve olan olmuş artık unutun yapacak bişey yok giden gitmiş.

tepkisi kesinlikle giden rakama odakli degil, tepkisi bunu onunla paylasmayip da arkasindan is cevirmemle odakli. giden paranin degil, giden guvenin muhasebesini tutuyor.

Niye eşinin güveni pamuk ipliğine mi bağlıymış ?Sonuçta niyetin kendince sorunu çözmek pasaport olayı ise insanlık hali, sonuçta bilinçli olarak yapılmış birşey değil.Valla seni bilmem ama benim de ilk fırsatta güveni sarsılan eşime olan güvenim sarsılırdı.

esimi hakli gorme nedenim burada ne kadinlar ne mucadelelerle cocuk bakarken, benim suncacik seylerde bu kadar mavi ekran vermemden...
O mücadeleleri veren kadınlara madalya takmıyor ama kimse. Yapmayın nolur.. bir kayıp güven gördüm ama sizin kendinize olan güveniniz malesef. Doğum, taşınma, yurt değişikliği, ortama uyum sağlama, yorgunluk , uykusuzluk , yalnızlk. Makine olsa verir mavi ekranı. Ben şurda 2 hafta 3-4 saatlik yolu gidip gelmek zorunda kaldım da , ağzımdan ateş püskürtmediğim kaldı o dönem. Lütfen suçlamayın bu kadar kendinizi..

Kaybettim senden de çekindim, gerilme diye böyle bir çözüm buldum neyi uzattın bu kadar diyin. Sessiz sakin anlayışlı kadını bulmuş da ağzından çıkanı kulağı duymaz olmuş.

Umarım çözersiniz en kısa sürede, çözene kadar da üzmeyin kendinizi ama... mesele çok çok çok ufak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…