bir kayip guven meselesi

bu sekilde konustum zaten. muhakkak ki zamanla unutulacak ancak ben su an odada aritmi yasiyorum ve daha cok odaklanip panik atak gecirebilirim diye buraya konu acip, sizlerle dertlesmek istedim.
Konustuysaniz problem yok panik ataginiz oldugunu bile bile sizi surundurme derdine dusmusse esiniz yazik.Takmayin yaptiginiz yanlis evet ama kotu amacla yapilmamis.

tepkisi kesinlikle giden rakama odakli degil, tepkisi bunu onunla paylasmayip da arkasindan is cevirmemle odakli. giden paranin degil, giden guvenin muhasebesini tutuyor.
İyi o zaman canım sende bir dahakine çırpınmak yerine dümdük söyle.

cok ama cok tesekkur ederim.

Konustuysaniz problem yok panik ataginiz oldugunu bile bile sizi surundurme derdine dusmusse esiniz yazik.Takmayin yaptiginiz yanlis evet ama kotu amacla yapilmamis.
panik atagim oldugunu bilmiyor. uzulmesin diye ben hic soylemezdim gecirdigim ataklari.

Ben buraya yazdığınız gibi içten,nedenleriyle birlikte durumu açıklarsanız eşinizin hoşuna gideceğini bile düşündüm açıkçası.

zamanla düzelir inşallah üstüne yeni sorunlar eklenmezse düzelir.

İnşallah ,zor olmuyor mu böyle kusursuz olmaya çalışmak? Yani konunda anlattığın altına girdiğin sorumluluklar burada beni gerdi resmen.

kusursuz olmadigim asikar, harcadigim caba ise gercekten benim icin zor. ama muhakkak daha zor kosullar altinda yasayan insanlar var.

tepkisi kesinlikle giden rakama odakli degil, tepkisi bunu onunla paylasmayip da arkasindan is cevirmemle odakli. giden paranin degil, giden guvenin muhasebesini tutuyor.

Sen de ona bugünlerde böyle olayları fazla yaşadığın için suçluluk hissettiğini anlat.Amacının onun arkasından iş

çevirmek olmadığını sadece bir problemle daha uğraşacak takatin olmadığı için kendince çözüm ürettiğini

ama hatalı olduğunu özür dilediğini söyle.Böyle bir şeyden yaptığı güven muhasebesinin de size biraz haksızlık

olduğunu düşünüyorum.Kızmıştır haklıdır ama ötesi ağır olmuş .

umut verdiginiz icin tesekkur ederim.
Panik atağı söylemelisiniz,eşinizde bazı davranışlarınızın yarattığı soru işaretlerine cevap bulmuş olur.Ayrica daha yardimci olur.Eşimin okb olduğunu öğrendiğim günden bu yana bana ters gelen davranışlarını,ruh halini çözdüm ve ona göre tepkilerimi yumuşattım,nedenlerini anladım.

konusamayacagim icin mail yazdim ve dedim ki,

Butun bu zorluklar icerisinde tokezliyorum, hatalar yapiyorum. Insanim ve cok yorgunum. Bunu da mazeret olsun diye yazmiyorum.

Her seyi sana rapor edip, yeteri kadar yordugum ve son donemde kendi yorgunluklarim sonucu olusan dikatsizligimle yeteri kadar buyuk maddi zararlar verdigim icin, bir de manevi bir zarar vermek istemedim para kaybettim diyerek. Bu ugurda soyledigim yahut soylemedigim sey, arkandan is cevirmek icin degil; su an yasadigimiz seyi yasamamak icindi. Nasilsa annemden alip telafi edecektim sen anlamadan, uzulmeden. Yeni bir centik atmamis olacaktim yorgunluguna boylece. Boylece sen bir adim daha uzak durmayacaktin bana. Fark edemedigim ise hesabini tutacagin seyin kaybettigim paranin degil, guveninin olacak olmasiydi.

Ozur dilerim.

Hayatimda hic bu kadar utanmamistim.

Eşiniz olayı ziyadesiyle dramatize etmiş.

Tek başına yabancı bir memlekette iki çocukla uğraşmak -ki doğumunuzu bile tek başına yapmışsınız-büyük başarı.

Yazınızı okurken siz tek başınıza her işe yeterken eşiniz kendi pasifliğinin acısını çıkarmış gibi hissettim.

Umarım en kısa sürede tatlıya bağlarsınız. :)

pasif biri kesinlikle degil ancak yapilarimiz farkli.
bu konunun daha uzamasi yipranmis olan sinirlerimizi daha cok zorlayacak, yuvamiz darbe alacak diye endise ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…