bir kayip guven meselesi

olay para kaybetmek değil. sizin bunu eşinize söyleyemiyor olmanız. nasıl karı kocalık ilişkisi bu.

ya eşiniz biraz yorulmuş ve kafa dinlemek adına evde kendine hava sahası açmak için bu kadar uzatıyor olabilir mi ?

olay para kaybetmek değil. sizin bunu eşinize söyleyemiyor olmanız. nasıl karı kocalık ilişkisi bu.

soylemiyor olusumun nedenini uzunca acikladim sevgili captain.
muazzam bir yorgunluk icerisinde, kifayetsiz asabiyetler yasiyoruz. haliyle gercekten asabiyet yaratacak bir seyi -kendimce- tolere etmeye calistim. dogru, demiyorum. parayi kaybettigim tarihte annem yanimiza gelecekti, yilbasi ustuydu. annem dahi olsa bir kusluk malzemesi vermek istemedim bu duvar arasindaki herhangi birine o an icin. bu kadar agir bir fatura olacagini dusunememistim.

esim aslinda inanilmaz anlayisli biridir. gorece genel 'anadolu erkegi' triplerinden muaftir ama bu konu bize cok kotu etki yapti. bu sabah da tek kelime emeden gitmis evden.
Bakın biz de yaşadık benzer şeyleri geçen yıl..o yüzden çok iyi anlıyorum sizi ve eşinizi(çalışan bendim eşim işsizdi burda)..benim eşim de ihtimal dahi vermediğim öyle sözler söyledi öyle tepkiler verdi ki çok gelmiştir yaşadıklarınız bünyenize, eşinize bir de işyerindekiler eklenmiştir..bu durumda sizin dolup,toleransınızın azalması vs nedeniyle hatalar yapmanız gayet doğal, eşinizin saçmalaması da doğal geldi açıkçası bana.. en kısa sürede atlatırsınız inşallah bu süreci..ister istemez canınız sıkılmıştır eşinizin hiç seslenmeden çıkmasına ama ayıp ediyor artık..üzerinde durup daha da kötü hissetmeyin kendinizi..ilişkinize mola vermiş gibi düşünün, dışarı çıkabiliyorsanız bol bol dışarı çıkın

umarim duzelir. cok tesekkur ederim.

onarilabilir tabii ki.sonuçta bir kasıt yok dikkatsizlik var.açıklayın eşinize senden çekindim utandım deyin .namus meselesi değil bu herkesin başına gelebilir

Çok fazla yükün altında eziliyorsunuz. Size köstek olmasın destek olsun.
Her şeyi üstlenmeyin paylaşın eşinizle.

Şimdi kanka kendine çok yükleniyorsun, net.

Yurtdışında doğum yapmak hiç kolay değil. Dilini süper konuştuğun bir yerse bile hiç kolay değil yani o psikolojiyi sadece yapmış olan anlar. Yanında anne baba kardeş ailenden kimse yoksa o daha da zor.

Dahası çocukları tamamen yardımsız büyütüyorsun.

Yabancı olarak yaşamak zor, çocukla yabancı olmak daha da zor sonuç olarak ikiniz de gerginsiniz. Bence güzelce konuş kanka , sen üzülme diye yaptım dersin.

Konu sahibi evde durumlar nasıl ?
semurcan

onarilabilir tabii ki.sonuçta bir kasıt yok dikkatsizlik var.açıklayın eşinize senden çekindim utandım deyin .namus meselesi değil bu herkesin başına gelebilir

Çok fazla yükün altında eziliyorsunuz. Size köstek olmasın destek olsun.
Her şeyi üstlenmeyin paylaşın eşinizle.

Güvenmek istemeyene bahane çok tabi...

Suçlu değilsiniz, net!

zannimca baristik arkadaslar ancak icerisinde ne hisler vardir bilemiyorum.

tesekkur ederim misscherry :)

Yettim
Bence de kendine fazla yükleniyorsun bilerek kaybetmedin ya parayı bu durumun çok yorgun olduğundan olduğunun farkında değilse zaten seni anlamıyordur konuşsanız

Eşiniz fazla abartmış bence.Eşinize tabiki normal zamanda olsak sana söylerdim ama bu aralar gergin olduğumuz için aramızın kötü olmasını istemediğim için söylemedim emin ol bundan sonra saklamayacağım diyebilirsiniz. Toparlarsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…