kediyi alıp kocanızı evden kovun.
.................................................
Ebrucum anlayış göstermek zorundasın cünkü birlikte yasıyosunuz.
Ben hayvanları sevmem. Ürküyorum daha doğrusu. Eşim de köpek hastası. Sokak köpeği evcil fln demez sarılır öpr. Cok istiyor eve köpek almak ama mümkün deil ben onunla yasayamam. Ama ortak bir yol bulduk; yakınlarda ev almayı planlıyoruz. Müstakil dublex bahceli fln bi ev alıp, bahcesinde besleyebileceğini söyledim. Cok sevindi...
Bahcede yasayıp, eve girmediği sürece bnm icin mesele yok. Sonucta beraber yasıyoruz ve saygı duymak zorundayım ona.
Belki siz de bu sekilde bi ortak yol bulabilirsiniz. Birbirinizi üzmedeni kırmadan..
Ne tatlı bir cevap bu böyle! :) Seni ve eşimi anlıyorum tabi senin eşini daha da çok anlıorum. Benimki de tamam eve alalım dediğinde nasıl sevinmiştim.
Sevmeyenlerin anlaması çok zor sanırım yani en azından eşim beni anlamıyor. Ama şöyle bakarsanız anlayabilirsiniz; sizin için çok değerli birşeyin mesela çocuğunuz varsa, nasıl hep yanında olmak istersiniz, uzak kalınca nasıl özlerseniz bizim de hayvan sevgimiz ve ihtiyacımız aynen böyle oluyor. Durumu anlamak zor olsa bile duygumuz bu şekilde.
Ortak bir nokta ne olabilir tatlım? Mesela gün içinde kediş serbest kalıp akşam eşim geldiğinde odaya koysam ve kapısını kapasam, eşim hiç görmese... Ne dersin, nasıl olur?
yaa bende aldım 5 6 ay önce aynen senin gibi düşünüp minik patilerini o dillerini falan. sadece 1 hafta kaldı bnmle daha 35 günlüktü yani bebekti ben bakamadım. cünkü geceleri falan hiçdurmuyodu miyav miyav inanınnn 1 hafta onunla agladım yamecbur vermek zornda kaldım annemde istemedi bni öyle görünce şimdi bile merak ediyorum halini çok pişmanım hem aldgıma hemde bıraktıgıma hiç aklımdan cıkmıyo
Tespitlerinde cok haklısın ama inan değerlendiremiyorum hayvan sevgisi nasıldır... Ama yazık olmaz mı evru yaa yani hayvan odada fln. Ayy üzüldüm birden :)
En güzel yol sanırım eşini ikna etmek olucak. Sevimli bi kedi fln bulabilirsin. ya da bana anlattıgın gibi onu nasıl sevdiğini ve istediğini anlatabilirsin... Kıyamaz eminim sana. Yani biraz demagoji yapmakta fayda var
Belkide esinizin kedi ''fobby''si vardir ..
Dokunamadigini söylediginiz icin aklima bu geldi ..
Cünkü kendimden biliyorum ..
Benimde hat safada kedi Fobby'im var ..
Sokakta dahi görsem yolumu degisiyorum o derece ..
Anneannem gecen sene bir kediyi sokaktan almis yarali oldugu icin
bahcede beslemeye baslamis ardindan bi bakmis kedi 4 tane yavru dogurmus ..
bu sene gittigimde korkumu yenmek icin bi tane kediyi kucagima almayi planliyordum ki yine
kactim
Bence esinize saygi duyun .. kedi istemiyorsa bile belki baska bir tatlicik evde besliyebilirsiniz ..
mesela yavru köpek - papagan - tavsan filan gibi ..
benimki de o civarlardaydı 2 aylıktı. Gece o da durmuyordu. Uyku düzenleri bebeklerinkinden farksız. 2 saat uyuduysa 2 saat ayakta... Yanıma geliyordu gece, bazen oynamaya çalışıyordu benle bazen de ellerimi emip emip sonra vücuduma yaslanıp öyle uyuyordu. Seninki ağlıyormuş anladığım kadarıyla, bir derdi vardı büyük ihtimal tecrübesiz olduğun için anlayamamışsındır. Üzülme şeker, umarım iyi durumdadır, güzel bir yuvası vardır. Benim annemle babam da hiç sevmezdi. Ama kardeşim benim gibi ölür onlara. Aldım götürdüm bi de şaka yaptım sizde kalcak bu artık benden hediye diye. Baştan pek bir bozuldular, ama sonra nasıl sevdiler görmen lazım. Hatta öldüğünde annem depresyona girdi. Sadece omu? Nasıl acı çektiğimi anlatamam. Tabi sonra bir tane daha aldık şimdi onlarda duruyor. Ama ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden ben göremiyorum. Ama annem çooook seviyor. Bir gece hasta gibi olmuş bişey yememiş de sabaha kadar uyumamış başında beklemiş annem. güya istemiyordu...Hahahahahy!
yarami destin ayni konuyu bende acmistim
ama tam ikna etme yolundaydim ki
bu sefer ya sevmez huzurum kacarsa diye dusunmeye basladim
ve inat edip almaya tesebbus ettigim donemlerde hamile oldugumu ogrendim
ve alamadim
ama biliyorum ki mutlaka bir gun kedim olacak
insallah sen ikna eder alirsin
konuma goz at cok guzel tavsiyelerde bulunmuslardi arkadaslar
bakim konusunda
Tamam bakıcam mutlaka, tişkür ederim kader arkadaşım. İkna olacağını sanmıyorum ama bi tane sahiplenip sokakta buldum bırakamam desem olur mu sence? Evet etik değil ama belki alışır ne dersin? Napim, istiyorum işte, ihtiyaç duyuyorum, çok seviyorum napim be yaaa...
ya anlamadım evet.. ilk günlerde iyidi ama 3.günden sonra gündüz uyanmadı yemek yemedi zorla kuma götürüodum öyle yapıodu kalkmıodu yani.. hastalandı sanırım orda ztn cok üşümüştü evdede sıcak olunca hastalandı kesinkuru mama yemedi süt içmedi hiç bişey yaptramadım . geceleride kalkıodu camın önünde miyavlıyodu gitmek ister gibi cok üzüldüm hala atlatamadım. umarım ölmemiştir bakmışlardır ona şimdii 5 aylık olcaktı [/Q
Umarım iyi bir veterinere götürülürek iyileştirilmiştir. Veterinerin iyi olması çok önemli, ne hastalıklar geçiren bir sürü kedi kurtuluyor. Ölümden dönüyor. Aslında bıraktığın yerle irtibata geçsen, öğrensen nasıl olduğunu rahatlamaz mısın tatlım?
aldıgındada istemesse nereye veerceksin kedicigi. ikna etmeden yumuşatmadan alma bence nereye bırkcan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?