arkadaşım bende evde özellikle tüylü hayvanlara karşıyım.oğlumda hep köpek ister bende bahçeli bir evin olduğunda alırsın derim.evimde hayvan istemem.balık besleyin.bizim balıklarımız var.hemde 3 akvaryum.hiç pislikleri yok.baktıkça rahatlarsın.ama tüylü hayvanlar öylemi.bir ara muhabbet kuşu aldık inanın kuşu koyduğumuz oda tüy oldu.bende inanın kaşıntı ve hapşırık yaptı.geri iade ettik.balık alırsanız eşinizde ilgilenir.benim eşim ilgilenir akvaryumlarla.yavrularımız falan var.bende eşin gibi düşünüyorum.kedilerin tüyleri çok zararlı.alerjik sorunlara ve akciğere falan tüy gidiyormuş.birde evde kedi ve köpek olunca pis olmuyor mu.heryere tüyleri falan dökülüyormuş.ben kendi saçımdamn bile tiksinirimki kedinin tüyüne göz yumayım.eşinde tüylerinden falan rahatsız olabilir.hiç kızma.bende KESİNLİKLE EVDE İSTEMEZDİM.
ben de kedi istiyorum yarın bi kedimiz olacak dediğimde eşime şaka yapıyosun demi demişti
bekarken annemlerde baktığımı sandığım bikaç kedim vardı ama daha çok annem ilgilenir ben pek pas vermezdim
ama nasıl olduysa safranı yani kedimi görünce aşık olmuştum resmen
biz de sahiplenme yoluyla bulduk kedişimizi
eşim temkinli yaklaştı kırmamak için ses etmedi
ben de sevmezse diye endişelenmedim değil ama
eşim deliriyo resmen şimdi
günde 5 kez eve uğruyo safranı görmek için
o sıpa da bi sırnaşıyo eşime sevmemesi mümkün değil
ben eşimi aynı sana benziyo görünce sen düştün aklıma diye kandırmıştım
ama cidden de benziyo sarı sarı yeşil gözlü falan
Umarım iyi bir veterinere götürülürek iyileştirilmiştir. Veterinerin iyi olması çok önemli, ne hastalıklar geçiren bir sürü kedi kurtuluyor. Ölümden dönüyor. Aslında bıraktığın yerle irtibata geçsen, öğrensen nasıl olduğunu rahatlamaz mısın tatlım?
verdigim günden sonra aradım noldu o nasıl die iyileşti bisorunu yok dedi . ama nekadar samimi olarak söyledi bilmiyorum.hayvansever insan degillerdi yani güvenemedim. işte ordan kurtarmak istemiştim.veterinerede götürdüm ilk aldıgımda bişeyi yoktu 2. götürdügümdede iyidi zaten ne oldusa ozamandan snra oldu..vicdanımda hiç rahat değil. bulabilcek olsam hemen ararım alırım yeniden
korkusu varsa birsey diyemem ama sevmedigi icin istemiyorsa sonucta o degil siz ilgileneceksiniz hani ben sevmiyorum istemiyorum sende bakamazsın biraz bencilce oluyor bence....
Korkudan ziyade iğreniyor dokunamıyor. Onun kucağına çıkınca geriliyor alırmısın diye bana aldırıyor. Bana da bazen bencilce geliyor ama gerçekten rahatsız olduğunu görünce yanlış düşündüğümü anlıyorum. Acaba bu durumdayken, zamanla sevemez mi? Hiç hayvanlara dokunamayan ama zamanla alışan ve seven arkadaşlar var mı?
bizim hem kopegimiz hem tavsanımız var eskiden kedide bakmıstım hemde defalarca sokaktan buldugumuz kedileri alırdık Allaha sukurler olsun saglık sorunumuz olmadı bakmayan sevmeyen insana zor gelir onca bakan insanlar var evleri pislik icinde degilya sevmeyen insanlara ugrasması zor geldigi icin gozleri korkuyor ay tuvaleti nasıl yapcak ay tuyu dokulur....benim odamda tavsanım var cocuk bakar gibi bakıyorum suyunu aksatmadan veriyorum temizliyorum hatta sabahları uayndırıyor bile beni suyu bitince boylede cins bisey
benim 6 yaşında dişi kedim var (tırmık), evlendikten sonra 3 ay kadar bizimle kaldı.. Acayip yabanidir, annem ve benden başka kimseye kendini sevdirmez.. Eşime artık son zamanlarda saldırıyordu kıskançlığından.. bende anneme vermek durumunda kaldım. Eşime biz yavru kedi alalım hem sana da alışır dedim, ama tırmıkla yaşadıklarından dolayı ben kedi sevmiyorum asla almam bir daha eve dedi. benim dayanılmaz ısrarlarımdan dolayı bir gün pes etti ve sokaktan yavru kedi aldık.. Şimdi görseniz benden düşkün :) dün kısırlaştırma operasyonu geçirdi kedimiz eşim benden heyecanlıydı
bence alırsan gönderemez evden..
Tırmık ım
Eki Görüntüle 146141
Pırtık ım
Eki Görüntüle 146142
Eşinin bu durumda baştan sevmemesi gayet normal tabi, ve sonradan sevdiğine çok sevindim. Ah nerde bizimkinde o potansiyel? Bu arada geçmiş olsun... Çooook tatlı ikisi de. Bu da bizim cadı...Eki Görüntüle 146144 Eki Görüntüle 146143
Benimde annem kesinlikle karsıydı kedi almaya hem korkuyodu hemde sevmiyodu
ama ben acaip istiyodum
sonra bigün gidip bi yavru kedi getirdim
ama daha kücücüktü ve okadar tatlıydıki
annem ilk basta cekindi fln ama daha sonra benden daha fazla sevmeye basladı
o sevimliliği ve sana olan muhtaclığnı gördükten sonra
eşinin reddebileceğini sanmıyorum :97:
benim 6 yaşında dişi kedim var (tırmık), evlendikten sonra 3 ay kadar bizimle kaldı.. Acayip yabanidir, annem ve benden başka kimseye kendini sevdirmez.. Eşime artık son zamanlarda saldırıyordu kıskançlığından.. bende anneme vermek durumunda kaldım. Eşime biz yavru kedi alalım hem sana da alışır dedim, ama tırmıkla yaşadıklarından dolayı ben kedi sevmiyorum asla almam bir daha eve dedi. benim dayanılmaz ısrarlarımdan dolayı bir gün pes etti ve sokaktan yavru kedi aldık.. Şimdi görseniz benden düşkün :) dün kısırlaştırma operasyonu geçirdi kedimiz eşim benden heyecanlıydı
bence alırsan gönderemez evden..
Tırmık ım
Eki Görüntüle 146141
Pırtık ım
Eki Görüntüle 146142
ay ben bunu yeriiiiiiiim :84: mahşallah ne tatlı bir kediymiş pırtık ben çok seviyorum böyle tontiş koca papili kedileri hatta bendeki kedi sevgisi biraz ucu kaçmış durumda anneminde böle koca papili koca yanaklı bir kedisi var ben onun yanaklarını öpmekle kalmayıp ısırıyorum :78::78:
ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde gezerken yolda bir kedi görsem durup severdim eşimde öyle yetişmemiş hayvanları uzaktan severdi banada elleme dokunma derdi hep ben yinede yolda gördüğüm tüm kedileri severdim evlendiğimizde eşim kendisinden hiç beklenmedik bişey yaptı küçücük tatlı bir kedi almış bana süpriz yapmıştı o günden sonra alıştı kedilere şimdi en son baktığımız kedimiz kayboldu çok üzüldük tuturdu hadi nezaman kedi alcaz diye bende annemlerin kedi yavrulasın diye bekliyorum onun yavrusunu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?