Bir kedim olsun istiyorum ama eşim hiç sevmiyor, önerileriniz?

korkusu varsa birsey diyemem ama sevmedigi icin istemiyorsa sonucta o degil siz ilgileneceksiniz hani ben sevmiyorum istemiyorum sende bakamazsın biraz bencilce oluyor bence....

canım eşini anlıyorum . Annemle ablam bayılırlar kediye . Biz de babamla sevmeyiz . Ben şehirdışında okuyorum haftada bir geliyorum ama ona rağmen aldırmıyorum kedi . İnanılmaz korkuorm ve rahatsz oluorm
Bu şeklde ciddi bi antipatisi yoksa aslında ikna edebilirsin minik kediler göstererek

ben de kedi istiyorum yarın bi kedimiz olacak dediğimde eşime şaka yapıyosun demi demişti
bekarken annemlerde baktığımı sandığım bikaç kedim vardı ama daha çok annem ilgilenir ben pek pas vermezdim
ama nasıl olduysa safranı yani kedimi görünce aşık olmuştum resmen
biz de sahiplenme yoluyla bulduk kedişimizi
eşim temkinli yaklaştı kırmamak için ses etmedi
ben de sevmezse diye endişelenmedim değil ama
eşim deliriyo resmen şimdi
günde 5 kez eve uğruyo safranı görmek için
o sıpa da bi sırnaşıyo eşime sevmemesi mümkün değil
ben eşimi aynı sana benziyo görünce sen düştün aklıma diye kandırmıştım
ama cidden de benziyo sarı sarı yeşil gözlü falan

Anlıyorum Mehtap'cım, ancak kediler temizdir gerçekten, organizmaları sizin bizim gibidir. Ama ben kendi saçımdan iğrenirim diyorsan tabi hayvan tüyünden hayli hayli iğrenirsin normaldir. Tüy dökülme kısmı ise evet dönem dönem tüy dökme durumları oluyor fakat özel tarakları var onlarla tarandıklarında dökülmesi gerekenler dökülüyor ve çevre batmıyor böylelikle. Bir de kist yapma durumuna gelirsek, bu konuyla ilgili çok yanlış bilgiler var. Hep halk arasında kulaktan kulağa yayılmış bir hayvan tüyü kist yapar safsatası dolanır. Bundan hayvanlarla hiç alakası olmamış insanlar bile emindir. Ancak kesinlikle yanlış bir bilgidir. Burada güzel anlatılmış tıklayabilirsiniz; KEDİ VE KÖPEK TÜYÜ KİST YAPAR MI? - Minik-Patiler - Blogcu

Tabi ki kızmıyorum şeker, herşey bakış açısı... Bizler de farklı birer birey olduğumuz için farklı bakış açılarına sahip olmamız kadar doğal bir durum olamaz...

Ay sevindim çok şimdi, umutlarım yeşerdi, moral oldu bu yazı bana, sağolasın. Darısı başıma. Eşime benzer olması için uzun mu uzun bir kedi sahiplenmem lazım benim de o zaman! :)

Neden yalan söylesinler ki iyileştiyse. Hele bir de hayvansever değillerse, ölseydi sana da rahatlıkla öldü der geçerlerdi. Bence iyileşti tatlım. Ama tabi bunu kesin olarak bilmemizin şu an imkanı yok. Ama büyük ihtimalle iyileştiğini düşünüyorum. Benim veterinerim kadar öküz olamaz çoğu veteriner merak etme. O benim ve meleğimin şanssızlığıydı. Böyle bir durumda serum takılır ve hayvan hemen kendine gelir. Benim veteriner en az 5 kere söylememe rağmen ısrarla takmamıştı, muhtemelen takamıcanı düşündü. ölmeden 1 saat önce başka bir veterinere götürdüm ve serum takılması gerekiyordu geç kalınmış deyince yıkıldım... Ama bence çok düşünme senin kedin muhtemelen iyileşti, öyle olmasa neden iyileşti desinler ki?

korkusu varsa birsey diyemem ama sevmedigi icin istemiyorsa sonucta o degil siz ilgileneceksiniz hani ben sevmiyorum istemiyorum sende bakamazsın biraz bencilce oluyor bence....

Korkudan ziyade iğreniyor dokunamıyor. Onun kucağına çıkınca geriliyor alırmısın diye bana aldırıyor. Bana da bazen bencilce geliyor ama gerçekten rahatsız olduğunu görünce yanlış düşündüğümü anlıyorum. Acaba bu durumdayken, zamanla sevemez mi? Hiç hayvanlara dokunamayan ama zamanla alışan ve seven arkadaşlar var mı?

bizim hem kopegimiz hem tavsanımız var eskiden kedide bakmıstım hemde defalarca sokaktan buldugumuz kedileri alırdık Allaha sukurler olsun saglık sorunumuz olmadı bakmayan sevmeyen insana zor gelir onca bakan insanlar var evleri pislik icinde degilya sevmeyen insanlara ugrasması zor geldigi icin gozleri korkuyor ay tuvaleti nasıl yapcak ay tuyu dokulur....benim odamda tavsanım var cocuk bakar gibi bakıyorum suyunu aksatmadan veriyorum temizliyorum hatta sabahları uayndırıyor bile beni suyu bitince boylede cins bisey

var canım biz kopek aldıgımızda dokunamayan bircok kisi artık rahatlıkla seviyor ama senin esin igreniyormus o baska bir boyutu bu isin:26:

Helal olsun kız sana! Tavşan bakımı en zor hayvanlardan biridir bi de. Şırşır popuşludur onlar. Şeyleri hiç durmaz, işerler sürekli. Ama işte sevince o bile güzel görünür, nasıl çocuğum çok sıçıyo diye çocuğunu atamıyıosan, hayvanlar da öyle oluyor senin için. Ben mesela kedimin kumundaki dışkıları seve seve temizliyordum, hiç zor gelmiyordu. Zaten gerçek sevgi budur bence...

o sıpada işini biliyormuş hani, alışmış su veriyor olmana! :)

benim 6 yaşında dişi kedim var (tırmık), evlendikten sonra 3 ay kadar bizimle kaldı.. Acayip yabanidir, annem ve benden başka kimseye kendini sevdirmez.. Eşime artık son zamanlarda saldırıyordu kıskançlığından.. bende anneme vermek durumunda kaldım. Eşime biz yavru kedi alalım hem sana da alışır dedim, ama tırmıkla yaşadıklarından dolayı ben kedi sevmiyorum asla almam bir daha eve dedi. benim dayanılmaz ısrarlarımdan dolayı bir gün pes etti ve sokaktan yavru kedi aldık.. Şimdi görseniz benden düşkün :) dün kısırlaştırma operasyonu geçirdi kedimiz eşim benden heyecanlıydı

bence alırsan gönderemez evden..

Tırmık ım

Pırtık ım

Eşinin bu durumda baştan sevmemesi gayet normal tabi, ve sonradan sevdiğine çok sevindim. Ah nerde bizimkinde o potansiyel? Bu arada geçmiş olsun... Çooook tatlı ikisi de. Bu da bizim cadı...

merhaba, benim çocukluğum kocaman bahçesi olan bi evde geçti, kedimiz, köpeğimiz tavuklarımız vardı, hayvanları öyle çok severim ki özellikle de pisi pisileri.
gel gör ki eşim hayvanlardan çok korkuyor, çocukluğunda yaşadığı bi şey sebebiyle görünce resmen yolunu değiştiriyor...
oğlum doğduktan sonra babası gb hayvanlardan korkmasın diye özel çaba sarfettim, daha bi kaç aylıkken sokağa çıkarır kucağımda kedileri köpekleri falan sevdirirdim ona, emelime ulaştım ve benden daha fanatik bi hayvansever yaptım onu
oğlum şuan 9 yaşında ve ikimiz de kedi beslemek istiyoruz ama yokk babamızı ikna etmek mümkün değil.. diyorum ki kedi olması şart değil balık alalım çocuğa, ona bile yanaşmıyor..
ya inanılır gb değil birlikte yürürken bize doğru köpek geldiğini görse hayvancağızı ben kovalıyorum biz bu kadar hayvanseverken onun böyle korkması büyük haksızlık :97:
şimdilik oğlumu ilerde bahçeli evimiz olursa bir sürü hayvan besleriz diyerek avutuyorum ama bakalım artık kısmet..

Benimde annem kesinlikle karsıydı kedi almaya hem korkuyodu hemde sevmiyodu
ama ben acaip istiyodum
sonra bigün gidip bi yavru kedi getirdim
ama daha kücücüktü ve okadar tatlıydıki
annem ilk basta cekindi fln ama daha sonra benden daha fazla sevmeye basladı
o sevimliliği ve sana olan muhtaclığnı gördükten sonra
eşinin reddebileceğini sanmıyorum :97:

bi emin olabilsem:26: hayvancağızı eve alıp birde terketmek zorunda kalırsam çok üzülürüm var ya vicdan azabından uyuyamam

ay ben bunu yeriiiiiiiim :84: mahşallah ne tatlı bir kediymiş pırtık ben çok seviyorum böyle tontiş koca papili kedileri hatta bendeki kedi sevgisi biraz ucu kaçmış durumda anneminde böle koca papili koca yanaklı bir kedisi var ben onun yanaklarını öpmekle kalmayıp ısırıyorum :78::78:

ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde gezerken yolda bir kedi görsem durup severdim eşimde öyle yetişmemiş hayvanları uzaktan severdi banada elleme dokunma derdi hep ben yinede yolda gördüğüm tüm kedileri severdim evlendiğimizde eşim kendisinden hiç beklenmedik bişey yaptı küçücük tatlı bir kedi almış bana süpriz yapmıştı o günden sonra alıştı kedilere şimdi en son baktığımız kedimiz kayboldu çok üzüldük tuturdu hadi nezaman kedi alcaz diye bende annemlerin kedi yavrulasın diye bekliyorum onun yavrusunu alıcam

Pırtık çok teşekkür ediyor ablasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…