ay ben bunu yeriiiiiiiim :84: mahşallah ne tatlı bir kediymiş pırtık ben çok seviyorum böyle tontiş koca papili kedileri hatta bendeki kedi sevgisi biraz ucu kaçmış durumda anneminde böle koca papili koca yanaklı bir kedisi var ben onun yanaklarını öpmekle kalmayıp ısırıyorum :78::78:
ben eşimle sevgili olduğumuz dönemde gezerken yolda bir kedi görsem durup severdim eşimde öyle yetişmemiş hayvanları uzaktan severdi banada elleme dokunma derdi hep ben yinede yolda gördüğüm tüm kedileri severdim evlendiğimizde eşim kendisinden hiç beklenmedik bişey yaptı küçücük tatlı bir kedi almış bana süpriz yapmıştı o günden sonra alıştı kedilere şimdi en son baktığımız kedimiz kayboldu çok üzüldük tuturdu hadi nezaman kedi alcaz diye bende annemlerin kedi yavrulasın diye bekliyorum onun yavrusunu alıcam
ayyy ne şanslısın sen yaa
Pırtık çok teşekkür ediyor ablasııı
aslında eşimin bukadar kedi kedi diye tutturması birazda bebişimiz olmadığı içineve neşe gelsin diye istiyor ben çok seviyorum kedileri ve bebişimde olmadığı için kedime oda bile hazırlıyorum yani eve gelen kedi aslında bizim olmayan çocuğumuzun yerini alıyor boğuyoruz hayvancığı ilgiden
ben bebeğim olsada kedileri çok sevmekten vazgeçmem ama eşim bir bebeğimiz olsa evde kedi istemez sanırım
canımm dilerim en kısa zamanda bi bebişiniz olur, eşinin seni çok sevdiğine şüphe yok, mutluluğunuz daim olsun
ben onu şuan elime geçirsemde şöle bir yoğursam sonrada yanaklarını ısırsam bende ona çok teşekkür ederim gönder azcık yiyim kedini :84:
arkadaşlar kötü haber; eşim asla ve asla kedi istemediğini dün bastıra bastıra son kez söyledi. Öyle bir söyleyişi vardı ki bütün umutlarım kuş gibi uçtuu gittiii...Çok üzüldüm ve hala da üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?