Bir kere ağzımı açtım mı susamıyorum

Merhaba hadi konuşmaya başla diye aramıyorum herhalde :d o da bana normal günlük yaşamda anlatmayı çok istediği ama içinde tuttuğu şeyleri anlatıyor:d o heyecanla konudan konuya atlıyor ahahsh siz de ya hayal ettim bir an sizin arkadaşınız gibi yaptığımı hatta bu haftasonu görüşeceğiz bir yapayım :d bir de bende de dehb var kendisi için çok üzülmeyin :d
Pekala 😅 dehb liler grubu acalım öyleyse konusur konusur dururuz :halay:

Link var mı bebiş?

Canım ilk attığım çayı ikincisi de reçetesiz satılan eczane ürünü sakinleştiricisi( internetten de satın alınıyor) ikincisi çok daha etkili tabi yorumlarını da internetten okuyabilirsin helal alkol resmen 😅

Çayı da geceleri uyuyamazsam içiyorum

Eklentiler

• CBF72BBC-CB66-446A-A599-522F448DAA7A.webp
    CBF72BBC-CB66-446A-A599-522F448DAA7A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
  • B1E5038B-1BBD-4CAA-9C59-32F30C7064F6.webp
    B1E5038B-1BBD-4CAA-9C59-32F30C7064F6.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar benim de böyle bir sorunum var. İnsan içinde bir kez ağzımı açtım mı toprlayamıyorumcümlenin gerisini. susamıyorum da yanımdaki insanlar da susturmuyor kendi kendime sesim alçalarak susuyorum sonra utanıyorum :KK70: bir de bir kere sinirlenince sinirim bayırdan aşağı yuvarlanan top gibi kendini salıyor otomatiğe bağlıyorum asdfghj çok absürt bir durum farkındayım çenem iyice düştü yeni biriyle tanışınca beni saf yerine koyuyor bu huyumdan dolayı …. Ne yapmalıyım bilmiyorum, dertleşmek istedim
Ekleme: zaten yazımdan da anlamışsınızdır dağınık dağınık..
Bir türlü sadede gelemiyorum anlatmak istediğimi anlatamıyorum konuşurken kendimi suçluyorum
Neden bilmiyorum ama bana çok tatlı geldin. Valla benim karşımda somurtkan bir insan olacağına senin gibi olsun sabaha kadar dinlerim.

Buradaki anlatımınla bile gülümsettin beni 🙂

Canım ilk attığım çayı ikincisi de reçetesiz satılan eczane ürünü sakinleştiricisi( internetten de satın alınıyor) ikincisi çok daha etkili tabi yorumlarını da internetten okuyabilirsin helal alkol resmen 😅

Çayı da geceleri uyuyamazsam içiyorum
Elinde doğadanın bu çayı varsa arkasında ne kadar passiflora olduguna bakabilir misin? Ben bunun kayısılı, kiraz saplı olanlarını inceledim. %1 oranında bulunuyor sadece.

Sizi ben anlarım. Bunun kesinlikle Bi adı olmalı. Ay çok tatlı falan diyenler olmuş,evet konuşkan olmak dışarıdan güzel görünen bir özellik gibi olsada her özelini dökmek,konuşcak şey kalmadığı için saçmalamak,karşıdakinin dinlemedigini yada onemsemedigini fark etmek çok can sıkıcı. Bırakmakta sadece sürekli farkındalıkla mümkün. Yani baktınız saçmalıyorsunuz anında susup biraz sözü karşı tarafa devretmeye çalışın. Ben dinlerken de zorlanıyorum. Aklimda kalmıyor. Sıkılıyorum dinlerken.

Benim de eskiden çok ve boş konuşan bir sevgilim vardı.
Sustugu zaman bakmaya doyamazdim ama ağzını açtığında bütün o görsel şölen yok olurdu
Kendimce bir formül geliştirmiştim,ne zaman konuşacak olsa pasta börek çörek tepistiriyordum ağzına.
Ne zaman konuşmak istese dışarda bile olsak bir şeyler alıp ağzını tikiyordum.
80 kg iken görüşmeye başlamıştık 92 kg iken ayrıldık 🤔🤔

Back
X