Bir kere bile sevgililer günü kutlamamış olmak

Olmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorum
Sevgililer günü bana ilk gençlikte kutlanam bir şey gibi geliyor açıkçası.
Yani lise bilemedim üniversitede kutlama hevesi oluyor.
Benim mesela özel gün kutlama hevesim yıldönümüdür. Herkesin toplu kutlaması toplu düğün gibi geliyor.
Sevgilim yok sevilmiyorum diye üzül de sevgililer günü cidden vıcık vıcık kırmızı gül bence çirkin bilemedim

Olmadığı için etrafımda bekar kalmadığı için benden başka eksik hissediyorum
Tamamda bu tavırda çok itici bekar yok diye istifalara kadar düşünüyosunuz bir kadına yakışmıyor. Kaçan kovalanır demişler biraz algını değiş başka şeylerle ilgilen mutlu olmak için illa bi erkek tarafından sevilmene gerek yok. Genelde böyle meraklı olanlar yanlız kalıyor böyle şeyler beklemediğin anlarda olur

Ben o indirimlerin de gerçek olduğunu sanmıyorum valla genelde 14ünden sonra gerçek indirim başlıyor gibi geliyor bana 😂😂hep gittiğimiz bir mekan sevgililer günü kampanyası yapmış güya normalden daha pahalı 😂😂
Mekanlar değil ya giysi ve ayakkabıda çogzel indirimler oluyor. Boynerde montlarda bir alana bir bedava vardı mesela, ordan iki mont kaptık. Nine westte var bir alana bir bedava, ordan da iki bot kapattım 😂 özel günlerde dışarı çıkmıyoruz biz zaten, kalabalık sevmiyoruz ☺️

şişirilmiş ve sırf ticaret yapılsın diye bir gün yapmışlar 250 tl olan çiçek 1000 tl olmuş yazık , erkek arkadaşım gelmek istedi gelme dedim cidden bana anlamsız geliyo

Bu bi erkek numarasıymış; 14 şubattan önce yanaşmıyorlarmış sevgililiğe varsa da ayrılıyorlarmış soğuk yapıyorlarmış, 14 Şubat bitimi tekrar sahalara iniyorlarmış.

Hediye,yemek, süpriz külfetinden kurtulmak için böyle yapıyorlarmış bizzat sordum.

O yüzden doğaldır yani bu durum yaşayan çok.

Kendinizi yalnız hissetmeyin.
Bunu bizzat bi arkadaş grubunda bende duydum, erkekler bunu gülerek, gurur duyarak anlattılar hatta.

Sevgililer günü bana ilk gençlikte kutlanam bir şey gibi geliyor açıkçası.
Yani lise bilemedim üniversitede kutlama hevesi oluyor.
Benim mesela özel gün kutlama hevesim yıldönümüdür. Herkesin toplu kutlaması toplu düğün gibi geliyor.
Sevgilim yok sevilmiyorum diye üzül de sevgililer günü cidden vıcık vıcık kırmızı gül bence çirkin bilemedim.
Sevilmediğime üzülüyorum zaten

Sevilmediğime üzülüyorum zaten
Peki üzülünce bir şey değişiyor mu?
Oturduğun yerde ah vahla olmaz.
Ya sosyal çevreni genişleteceksin, yada çevrendeki evli sevgilisi olan çok arkadaşın varmış onlara söyleyeceksin ayarlama işlerine gireceksin. Burada sürekli hayıflanmanın size ne faydası var

Bin liraya yemeği zor yerler valla😒
Ben bu akşam için rezervasyon yaptıracaktım. Öyle ahım şahım bir yer de değil sadece biraz şık bir pizzacı. Kişi başı 1000 lira harcama limit var dediler kalsın dedim. Evde beraber pizza yapıp şarap içeceğiz daha romantik geldi param da cebimde kalır 🥲

Ben bu akşam için rezervasyon yaptıracaktım. Öyle ahım şahım bir yer de değil sadece biraz şık bir pizzacı. Kişi başı 1000 lira harcama limit var dediler kalsın dedim. Evde beraber pizza yapıp şarap içeceğiz daha romantik geldi param da cebimde kalır 🥲
Bizim burada ucuz bir şarapçı var.
Biz bazen gider bir şişe şarap bir pizza alırdık. Ortalama 900 -1000 arası gelirdi hesap.
Sevgililer günüme özel şarap artı peynir tabağını 2400 tl yapmışlar. Sorsan kampanya fiyatı tabii.
Mekanlar ve çiçekçiler bugünü elini ovuşturarak bekliyor.

Bizim burada ucuz bir şarapçı var.
Biz bazen gider bir şişe şarap bir pizza alırdık. Ortalama 900 -1000 arası gelirdi hesap.
Sevgililer günüme özel şarap artı peynir tabağını 2400 tl yapmışlar. Sorsan kampanya fiyatı tabii.
Mekanlar ve çiçekçiler bugünü elini ovuşturarak bekliyor.
Hadi gözden çıkarayım 2 bin lirayı desem ben o kadar yiyip içemezdim bile.
Özel gün kutlanmasına karşı değilim hatta bence önemsenmesi hoşuma gidiyor ama böyle para tuzakları, enayi yerine konmak insanı sinir ediyor.

Bu arada özel günler dışında çiçektir, jesttir yapmayan doluyken sevgililer gününde yalnızım diye üzülmeyin hiç. Gösterişçiler sadece o günleri önemsiyorlar.

Çalıştığı yerde bekar erkek yok diye işi bırakmayı düşünen bir insandan bahsediyoruz. Bunların hepsi söylendi kendisine ama erkek de erkek diye her gün bir konu açmaktan vazgeçmiyor 🙄
Biliyorum 😀
Detaylı yazarak belki bir farkindalik oluştururum diye düşündüm ama yok hala sevilmiyorum diyor edilgen yani... halbuki sevmektir aslolan çünkü sevildiginin garantisi yoktur

🥹🥹 benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
Aaaa ben vardım 🥰 yıllarca hep sevgililer günü kutlamak istedim beni seven biri olsun istedim ama olmadı. Taaa ki o güne kadar biriyle tanıştım 5 yıl önce ☺️ sevgililer gününü onunla kutladım ilk defa bana kolye almıştı (altın 🤣) sonra onunla evlendim. O günden sonra eşimle beraber, sevgililer gününü kutlamıyoruz 🤣😂🤣🤣🤣 o gün ilk ve son oldu, bazı şeyler kader kuzum kabul etmek lazım 🤣

🥹🥹 benden başka hiç yaşamayan var mı acaba canım çok sıkılıyor çok yalnızım
Ben varım. Evlendimde , ayrıldım da , vs her türlü durumu yaşadım ama oeri gibi hissettiğim bi sevgililer günü hiç bir zaman yaşayamadım.

Back
X