Bir kere bozulan nisan

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.361
498
37
Arkadaşım için açıyorum konuyu.
CevaplarınıZ cooook önemli .
Kızlar arkadaşım nisan attı . Sebep düğün takilariydi aileler baya birbirine girdi neredeyse mahkemelik olacaklardi . Çirkin laflar etti 2 taraf birbirine küfür olmasa da.
Nisan bozuldu .
Şimdi tekrar barıştilar .
Evliliğin mutlu devam etme şansı var mı ?
Mutlaka bir yerde patlar mi
Nasıl oluyor bu işler ? İstisnalar var mı ? Yani aşk her şeyin üstesinden gelir mi .

Neler unutulmuyoki ihanetler, hakaretler buda unutulur.

Bi yerde patlar heralde. Ben de kavgalar ustune direndim ve evlendim.. daha bugun yine kavga ettik 1yil olacak evleneli. Yani patliyor. Ama evlenmezse de icinde ukte kalabilir. O kisiyi unutamayabilir. Baskasiyla mutlu olamayabilir. Mutsuz olacaksa da insan,yasayip gormeli sonra umidini kesmeli. Yoksa, kör ölur badem gozlu olur..durumu olabilir..
Ben oyle.dusundum...

Bence olmaz. Takı için kavga etmiş aileler en küçük olayda karşılarına çıkarırlar olan biteni. Herkes birbirine laf sokar durur. Hem ne gerek var ki? Nişanı direk aileler mi bozmuş arkadaşınız ve nişanlısı mı?

çok zor. kin tutarlar çok büyük ihtimal. ilk tartışmada açık verilir. birbirlerine çok aşıklarsa belki üstesinden gelirler ama nişan atabildiklerine göre çok kuvvetli bir bağ da göremedim.

Bence olmaz. Takı için kavga etmiş aileler en küçük olayda karşılarına çıkarırlar olan biteni. Herkes birbirine laf sokar durur. Hem ne gerek var ki? Nişanı direk aileler mi bozmuş arkadaşınız ve nişanlısı mı?
Kendileri bozdu .
Takılar yüzünden mahkemeye vereceklerdi birbirlerini. Ve birbirlerine de çok fazla şey söylediler paragoz , şerefsiz vb. Gibi

Bi yerde patlar heralde. Ben de kavgalar ustune direndim ve evlendim.. daha bugun yine kavga ettik 1yil olacak evleneli. Yani patliyor. Ama evlenmezse de icinde ukte kalabilir. O kisiyi unutamayabilir. Baskasiyla mutlu olamayabilir. Mutsuz olacaksa da insan,yasayip gormeli sonra umidini kesmeli. Yoksa, kör ölur badem gozlu olur..durumu olabilir..
Ben oyle.dusundum...
Sizin ki bu tarz bir şey miydi ? Kavgalariniz yani aileler de karıştı mi ?

Kendileri bozdu .
Takılar yüzünden mahkemeye vereceklerdi birbirlerini. Ve birbirlerine de çok fazla şey söylediler paragoz , şerefsiz vb. Gibi
Ay iğrenç ya seviye yerlerde. Ben olsam bağrıma taş basar yine dönüp arkama bakmazdım. İlerde illaki para meseleleri olacaktır. İki taraf da birbiri hakkında zaten şöyleler zaten böyleler diye konuşacaktır. He suç tamamen erkek tarafında olsa dönüp ailecek gelip hata ettik pişmanız vs deseler tamam derim, ama bu taraf da onlara şerefsiz vs dediyse bu ilişki dikiş tutmaz bence.

En ufak bir tartışmada eskiler ortaya dökülür. İki tarafta çok hassas olursa belki atlatılır. Ama dediğim gibi karşılıklı olursa.

aileler karıstırılmazsa bi müddet sonra her sey yoluna girer
tabii ki sonraki tartısmaya kadar..

aileler karıstırılmazsa bi müddet sonra her sey yoluna girer
tabii ki sonraki tartısmaya kadar..
Yani unutulma imkanı var mı diyorsunuz ?
Evler filan baya yakın küçük bi ilçede oturacaklar .

Back
X