Bir kere olsun sevildiğimi hissetmek istedim

elifak0106

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
442
512
103
o kadar zordayım ki.. şu mübarek gün bunları hıçkırıklarım içerisinde yazıyorum
Tam 2 yılımı verdim.
Onu tanıdığımda hayatımın en güzel zamanlarıydı kaldırıp çöpe atmışım meğer
Gel Elif dedi geldim istemiyorum dedi gittim..
Oyuncakla oynar gibi oynadı benimle, buna ben izin verdim
Gerizekalı değildim; aptal bir aşıktım. Olur sandım..
bir iki arkadaşım dışında kimse kalmadı etrafımda
Önce teker teker tüm ortamlarımdan uzaklaştırdı beni
Sonra zamanla hevesimi aldı
Onun işi, yaptığı işler, zamanı uykusu ailesi arkadaşları hep çok kıymetliydi
Ben hep bekleyendim
Ben onun gözünde “tartışma meraklısıydım”
Azıcık daha ılımlı olsam her şey düzelecekti ona göre, her seferinde aylarca beni arkasından ağlatıp döndüğünde binbir vaad ile beni kandırıp sonra yine aynı adamı serdi önüme, her seferinde pişman oldum ve her seferinde daha çok kaybettim.
Bugün olan bütün umutlarımı yitiriyorum, olsun istedim ama bir kere daha istediğim gibi sevilmeyeceğimi, onunlayken hep hayatı ertelemeye mahkum olduğumu gördüm.
Aldığım her nefeste bile izi varken içimdeki bu hayal kırıklıklarını, bu hayata olan öfkemi ve pişmanlığımı nasıl söndüreceğim bilmiyorum.. içim alev alev yanıyor sanki de bir bardak su uzatılmıyor..

Sevilmeyi beklerken beklemeyi sevdim.
Bir öküzü yontmak için uğraşarak en değerli zamanlarımı kaybettim.
Hala yaşayacak günlerim var ama baştan başlamaya ya da kaldığım yerden devam etmeye gücüm, umudum, inancım kalmadı.. bir adam için bir ömrü yakan aptal kadınlar kervanına katıldım..

İçimi dökmek istedim, artık kapısına gidip onun için ağlayabilecek yüzüm olan bir arkadaşım ile kalmadı çünkü.. Yazmasanız da olur, herkese hayırlı ramazanlar.

Zararın neresinden dönsen kardır.

Hayatına bak.Kaybettiklerini geri kazan.

Yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış. Hatada ısrar etmenin bir anlamı olmadığını anladınız böylece. Son yıllarda yapılan araştırmalar iradeli insanların çok daha mutlu olduğunu gösteriyor. İrade geliştirilebilen bir şeydir. İradenizi kullanın, kararlı olun ve değersiz hissettiğiniz yerde durmayın. ‘Aslında aradığım ilişki bu değil’ üzerine gerçek anlamda düşünün ve bunu içselleştirin. O zaman acınız dinecek..

Bu da kötü bir Tecrübe olarak Hayatınızda kalacak ve sonrası için aynı hataları tekrar etmeyeceksiniz .
Hayatınızın bundan sonrasında en çok kendinize değer verin .

Kadinlar, bizler boyleyiz iste. Bir defacik olsun istedigin gibi davransa, sevse cok daha kolay vazgecerdin. Gecmis olsun en azindan 2 yilla yirtmissin. Uzulme diyecegim ama herkes yasadigini bilir. Metanetli olmaya calis, yasiyorsun, sagliklisin sukret. Zamana birak, herseyin ilaci zaman...

Okuyunca eşiniz sizi çocuklarınızla ortada bırakmış sandım

Ne üzülüyorsunuz? 2 yılınızı heba etmişsiniz, bir de onun için üzülerek mi harcayacaksınız zamanınızı?

Bakın hayatınıza. O uzaklaştırdığı arkadaşlarınızı zamanla tek tek arayın, eski ortamlarınıza tekrar girin

Bundan sonra hayatınıza birini aldığınızda da merkezine onu koymayın.

Insan bazen bulundugu durumdan dolayı " unutacaksin " lafını duyduğu an bile deliriyor, konduramıyor. Ama doğru zamanla kimler unutulmadi. Sende unutursun.

Herkes bazen hata yapar önemli olan ders almak
Ayrıca ki de unutulmaz ve vazgeçilmez değil
Emin olun zamanla herşey unutuluyor
Ve bazen öyle sıkıntılardan sonra öyle güzel şeyler çöküyor ki karşımıza o günlere teşekkür edersiniz

Böyle böyle büyüyor , olgunlaşıyor insan. Ne kadar üzülme, önüne bak desek de olmuyor.

insanlar boşanıyor, cocukları varken bile..
5 yıllık ılıskıler bıtıyor.. 6 ayda tanısılan bırıne asık olup evlenılıyor.
hayatta bunlar oluyor hemde cok fazla ornekler var.
bence acını en derınden yaşayıp bir çırpıda icinde bitirmen lazim.
acı cekme diyemem. cekersin. dibine kadar cek. ama en fazla bır kac hafta. sonra hayatına gerı don...
2 sene once kaldıgın yerden devam et..
acını kucumsemek ıcın demıyorum ama, insanlar neler atlatıyor. bakarak sukret sende herkes kadar guclusun
ve daha 23 yasındasın. seni sevip deger veren birileri etrafinda illaki vardir onlardan birine sans ver..
seni el üstünde tutan. bir dediğini iki etmeyen. baba sefkati bulabılcagın birisi.
civi civiyi söker lafına cok ınanıyorum.
22 yasındayım ne iliskiler ne acılar atlattım bir bilseeen.. hepsi geciyor

Şimdi yaşadığın bu duygu bu hüzün bu gözyaşı asla dinmeyecek sanırsın, kalbin asla birini sevmeyecek sanırsın.... Yaşaman gerekiyor bunları, ağlamak, ağlamak... Sonra birgün yeter diyip kendi gözyaşını kendin silersin, çünkü fark edersin seven adamlar nasıl olur, seven adamları görürsün, sonra onun seni nasıl SEVMEDİĞİNİ....
Dİyeceksin ki kolay yazmışsın, kolay yazmadım bunları canımdan çok bir adam sevdim, bir daha kimseyi öyle sevemem dedim ama sevilmedim ya da sevildiysem de ben bunu hissetmedim... Şimdi bakıyorum etrafıma , gözüm açıldı biraz, çiftler görüyorum, seven adamlar, sonra dönüp ona bakıyorum , yok diyorum onun için akıtıığım bir damla gözyaşının bile değeri yok

Gelecek iliskilerin icin tecrübe edinmis oldun.
Bundan sonra hicbir erkek icin aileni arkadaslarini ve sevdiklerini bir kenara atma! Onlar gidiyor ailen kaliyor bunu unutma.
Gururunuda ayak altina serme. O istemiyorsa sen hic isteme zor olsa bile.

o kadar zordayım ki.. şu mübarek gün bunları hıçkırıklarım içerisinde yazıyorum
Tam 2 yılımı verdim.
Onu tanıdığımda hayatımın en güzel zamanlarıydı kaldırıp çöpe atmışım meğer
Gel Elif dedi geldim istemiyorum dedi gittim..
Oyuncakla oynar gibi oynadı benimle, buna ben izin verdim
Gerizekalı değildim; aptal bir aşıktım. Olur sandım..
bir iki arkadaşım dışında kimse kalmadı etrafımda
Önce teker teker tüm ortamlarımdan uzaklaştırdı beni
Sonra zamanla hevesimi aldı
Onun işi, yaptığı işler, zamanı uykusu ailesi arkadaşları hep çok kıymetliydi
Ben hep bekleyendim
Ben onun gözünde “tartışma meraklısıydım”
Azıcık daha ılımlı olsam her şey düzelecekti ona göre, her seferinde aylarca beni arkasından ağlatıp döndüğünde binbir vaad ile beni kandırıp sonra yine aynı adamı serdi önüme, her seferinde pişman oldum ve her seferinde daha çok kaybettim.
Bugün olan bütün umutlarımı yitiriyorum, olsun istedim ama bir kere daha istediğim gibi sevilmeyeceğimi, onunlayken hep hayatı ertelemeye mahkum olduğumu gördüm.
Aldığım her nefeste bile izi varken içimdeki bu hayal kırıklıklarını, bu hayata olan öfkemi ve pişmanlığımı nasıl söndüreceğim bilmiyorum.. içim alev alev yanıyor sanki de bir bardak su uzatılmıyor..

Sevilmeyi beklerken beklemeyi sevdim.
Bir öküzü yontmak için uğraşarak en değerli zamanlarımı kaybettim.
Hala yaşayacak günlerim var ama baştan başlamaya ya da kaldığım yerden devam etmeye gücüm, umudum, inancım kalmadı.. bir adam için bir ömrü yakan aptal kadınlar kervanına katıldım..

İçimi dökmek istedim, artık kapısına gidip onun için ağlayabilecek yüzüm olan bir arkadaşım ile kalmadı çünkü.. Yazmasanız da olur, herkese hayırlı ramazanlar.
Pşşşttt
Yılmak yok, ne ayıp kendine acıman....
Bu forumdaki kadınlar her gün yeniden kendi küllerinden doğdu...
Bazen yeniden doğmak için yeniden kendine gelmek için yanıp yıkılmak gerek.
Sen de yapacaksın, güven kendine.
Her zaman hayat düzelir

Bu yasadigin unutulmaz bir hayat tecrübesi senin için.Yeter ki gerekli dersi alarak devam et.

Şükret ve hayatına devam et. Baştan başlamak hiç zor değil. Kimbilir önünde seni bekleyen daha nice güzel günler var. Güneş her sabah tekrar tekrar doğuyor arkadaşım. Bu hayatta bir tek ölüme çare yok...

Geçtiğin dikenli yollar gül bahçesine varacağının göstergesi olabilir böyle düşün ümitsiz olma şükret ve geçmişinde bırak tüm herşeyi tecrübelerini al ve yoluna devam et herşey daha güzel olacak unutma. O kişiyle ilişkini tamamen bitir ve önüne bak mutlu olmaya hazır ol. Hakediyosun be yaşıycaksın inşallah.

Back
X