Bir kere olsun sevildiğimi hissetmek istedim

hangimiz yaşamadık ki bu durumları. zamana bırakmalı ve sabırlı olmak lazım sanırım. herşey geçiyor bir süre sonra.kimsenin kendinden daha önemli olamayacğını anlıyorsun ve herkese hakettiği değeri veriyorsun.

2 yıl, bir ömür düşünüldüğünde çok az bir zaman.
Ne güzel kurtulmuşsunuz.
Gençliğiniz gidip, evlenip, çoluk çocuğa karışıp da yaşayabilirdiniz bunları.
Acınızı yaşayın ve söküp atın onu.

o kadar zordayım ki.. şu mübarek gün bunları hıçkırıklarım içerisinde yazıyorum
Tam 2 yılımı verdim.
Onu tanıdığımda hayatımın en güzel zamanlarıydı kaldırıp çöpe atmışım meğer
Gel Elif dedi geldim istemiyorum dedi gittim..
Oyuncakla oynar gibi oynadı benimle, buna ben izin verdim
Gerizekalı değildim; aptal bir aşıktım. Olur sandım..
bir iki arkadaşım dışında kimse kalmadı etrafımda
Önce teker teker tüm ortamlarımdan uzaklaştırdı beni
Sonra zamanla hevesimi aldı
Onun işi, yaptığı işler, zamanı uykusu ailesi arkadaşları hep çok kıymetliydi
Ben hep bekleyendim
Ben onun gözünde “tartışma meraklısıydım”
Azıcık daha ılımlı olsam her şey düzelecekti ona göre, her seferinde aylarca beni arkasından ağlatıp döndüğünde binbir vaad ile beni kandırıp sonra yine aynı adamı serdi önüme, her seferinde pişman oldum ve her seferinde daha çok kaybettim.
Bugün olan bütün umutlarımı yitiriyorum, olsun istedim ama bir kere daha istediğim gibi sevilmeyeceğimi, onunlayken hep hayatı ertelemeye mahkum olduğumu gördüm.
Aldığım her nefeste bile izi varken içimdeki bu hayal kırıklıklarını, bu hayata olan öfkemi ve pişmanlığımı nasıl söndüreceğim bilmiyorum.. içim alev alev yanıyor sanki de bir bardak su uzatılmıyor..

Sevilmeyi beklerken beklemeyi sevdim.
Bir öküzü yontmak için uğraşarak en değerli zamanlarımı kaybettim.
Hala yaşayacak günlerim var ama baştan başlamaya ya da kaldığım yerden devam etmeye gücüm, umudum, inancım kalmadı.. bir adam için bir ömrü yakan aptal kadınlar kervanına katıldım..

İçimi dökmek istedim, artık kapısına gidip onun için ağlayabilecek yüzüm olan bir arkadaşım ile kalmadı çünkü.. Yazmasanız da olur, herkese hayırlı ramazanlar.
Kurban olurum gözyaşlarınıza. Ne olacak biliyor musunuz. Bu acı sizi yiyip bitirecek. Şiddetlenecek. Ölüyorum sanacaksınız. O acının bir eşiği var o eşiği geçeceksiniz. Bir bakacaksınız ki artık hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Unutamazsınız. Zaten insan anılarını unutmamalı. Bizi biz yapan onlar. Ama acı da duymayacaksınız. Siz sevmeyi bilen ve sevilmeyi hak eden bir kadınsınız. O yüzden bir gün bir bakacaksınız siz sevdiğiniz adamla sevilmenin keyfini çıkarıyorsunuz. Size bu acıları yaşatan adam ise sizi anıp duruyor. Hak etmeden döktüğünüz bu gözyaşlarının onda bir bedeli olmayacak mı? Elbette olacak. Ben haksız yere can yakıp mutlu olabilen tek bir insan bile tanımadım. Bu sizin de onun da sınavıydı. Siz sınavı başarıyla geçtiniz. O ise kaldı. Siz hayatınıza devam edeceksiniz o sizde takılı kalacak. Ne olur ona şans vermeyin. Sizi kaybetmezse asla değerinizi anlamayacak. Aynı şeyi yaşadım. Tam 5 yılımı verdim. Sonra bir geldim kendime ben napıyorum dedim döndüm arkamı kapadım ona tüm kapılarımı. Şimdi çok şükür beni çok seven ve çok sevdiğim bir adamla çok mutluyum. O ise aradan 4 yıl geçmesine rağmen benim ona geri dönmemi beklıyor. Siz hiç bir şey kaybetmediniz. Aksine o gerçekten sevilme ihtimalini kaybetti. Değerinizi bilin. Ve öyle dimdik durun ki onun da sizin değerinizi anladığı ve koşa koşa geldiği günün keyfini sürün. İnanın o gün geldiğinde o adam sizin umrunuzda bile olmayacak.

Böyle dememi garipseyebilir beni anlamıyor diyebilirsin canım ama inan ki bu dert değil inan ki üzülmeye değecek birşey değil
Hayatta okadar büyük kayıp ve üzüntüler var ki dilerim hiç yaşamazsın

Bak bir söz var tencere kapağını bulmadan kaynamaz derler, sevileceksin çok sevileceksin ama bunu yanlış insandan beklersen olmaz
Sen akli başında ayakları yere basan sağlıklı birisin neden sana değer vermeyen birinin bunu sana yapmasına izin veriyorsun
Sen teksin senden bir tane daha yok sen önemlisin senden daha değerli birşey yok sen ise gidip onun sana kendini değersiz hissettirmesine izin veriyorsun yapma Allah aşkına kendine bunu mu layık görüyorsun

Back
X