- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Demekki öpülmeyi sevmio çocuklar artık bizim çocuklugumuz gıbı degıller.İstemedıklerı seylerı yapmıolar.İki kızım var biri 9 biri 3 yaşında büyük çok dokunsal öpmeyi öpülmeyi sarılmayı çok sever benim gibi.Gel gelelim küçüğe sadece babası ve benim öpmeme izin verir ablayı kıskanır öpmesine izin vermez.Sürekli ablasına seni sevmiyorum diyor.kızıyorum ama yine yapıyor .Neyse her gece ablası yatarken öpmek istiyor o da izin vermiyor .Tabi arada kalan ben oluyorum küçüğe bedenine izin vermeden dokunulmaması gerektiğini öğretmem gerek ama büyüğünde kardeşine olan sevgisinin zarar görmesini istemiyorum .Büyüğe her zaman bedenine izinsiz dokunamayacağımızı anlatıyorm .Tamam diyor sonra gene aynı bi öpebilir miyim.küçük izin vermez o üzülür.ben kıyamam.Bu akşamda artık sinirlendim küçüğe de büyüğe de kızdım.Küçük ağlayarak öptü .Büyük ağladı sinirlerim bozuldu . Bana bi çare var mı çözümü olan?
Ay yok ilk defa bugün kızdımneden zorluyorsunuz? büyük kızınız gerçekten anlayabilecek yaşta,alın karşınıza konuşun. kimseye kendini öptürmüyor-hoşlanmıyor diyin. neden 3.5 yaşındaki kızınızı yaralıyorsunuz? evet gerçekten yaralamak bu,öpülmek istemediği halde zorla öptürmesini söylüyorsunuz.
Büyük kızınızla aşmanız gerek bu problemi. Yaşı küçük değil. Anlayabilecek yaşta, bence kardeşine inat olsun diye bu kadar u
anladım o zamana. ama yine de zorlamayın kızınızı. öpmek istemiyorsa öpmesin,öptürmek istemiyorsa öptürmesin. kararlarına saygı duyun. büyük bunu anlayabilecek yaşta,o da inadına yapıyor gibi.
Ay yok ilk defa bugün kızdım
Ay evet inat yapıyor olabilir bence deanladım o zamana. ama yine de zorlamayın kızınızı. öpmek istemiyorsa öpmesin,öptürmek istemiyorsa öptürmesin. kararlarına saygı duyun. büyük bunu anlayabilecek yaşta,o da inadına yapıyor gibi.
bende küçükken öpülmek öpmek istemezdim,hala öyleyim ki insanlarla tokalaşmıyorum bile. gayet normal bir seçim bu. büyük kızınız nasıl öpmeyi seviyorsa küçük kızınızda bu tarz şeylerden hoşlanmıyor,büyük kız gayet bunu anlayabilir.
Aslında altında yatan sebebi siz söylemişsiniz kıskançlık diye. Üçünüz birlikte bir şeyler yapsanız miniğin yaşına uyan etkinlikler de olsun bunlar yani ablayla kardeşi yakınlaştırmayı deneyin bi derimİki kızım var biri 9 biri 3 yaşında büyük çok dokunsal öpmeyi öpülmeyi sarılmayı çok sever benim gibi.Gel gelelim küçüğe sadece babası ve benim öpmeme izin verir ablayı kıskanır öpmesine izin vermez.Sürekli ablasına seni sevmiyorum diyor.kızıyorum ama yine yapıyor .Neyse her gece ablası yatarken öpmek istiyor o da izin vermiyor .Tabi arada kalan ben oluyorum küçüğe bedenine izin vermeden dokunulmaması gerektiğini öğretmem gerek ama büyüğünde kardeşine olan sevgisinin zarar görmesini istemiyorum .Büyüğe her zaman bedenine izinsiz dokunamayacağımızı anlatıyorm .Tamam diyor sonra gene aynı bi öpebilir miyim.küçük izin vermez o üzülür.ben kıyamam.Bu akşamda artık sinirlendim küçüğe de büyüğe de kızdım.Küçük ağlayarak öptü .Büyük ağladı sinirlerim bozuldu . Bana bi çare var mı çözümü olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?