Bir kere yazsam?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar iyi geceler.
Bu konuyu açtığım için kendimden utanıyorum. Daha geçen gün kendimi affedemiyorum demiştim. Ama ben değişmiyorum. Çok özledim. Kısacık sürdü belki ama yok unutamıyorum. Hiçbir şey yaşamasam da çıkmıyor aklımdan.
Buraya yazıyorum. Rahatlamak için.
Ne olur çok ağır konuşmayın. İçimi dökebildiğim tek yer burası. İlişki tecrübem yok. Çok ağır davrandım.
Ona son kez yazsam ne olur diyorum. Ama yok rezil olurum sadece. Unuttuğumu sanıyor artık hatta kendi arkadaşı benden hoşlandığını iddia etmiş birilerine. Bunu o biliyor mu bilmem ama durum bu kadar soğumuşken yeniden dibe çökersem ölürüm herhalde. Fakat böyle de her gün ölüyorum. Geceleri uykum yok. Eskiden sık sık ağlardım şimdi onu bile yapamıyorum rahatlayamıyorum. Ne yapacağım ben tam bir aptala döndüm.

Son düzenleme:
Kemal sunal in köfteci filmine dönmüş olay. Akrabalarin tehdit etmesi falan ne demek ya. Aklı olan biri sizin evin sokagindan geçmez.

Kemal sunal in köfteci filmine dönmüş olay. Akrabalarin tehdit etmesi falan falan demek ya. Aklı olan biri sizin evin sokagindan geçmez.
Yok tehdit değilde sadece açık ol dedislr. CNım benim biraz kafam başında değşk sonra bNa özelden yAz anlatırım olurmu

Kötü hissediyorum yanlışlıkla açtım konuyu. Kapatır mısınız?

Açmayacaktım konuyu yanlış oldu. Çokhata yaptım. Konu gereksiz zaten. Yorumda

Kurallar kısmında hepsi yazıyor, konu açıldıktan sonra içerik silinemez, konu kapanabilir ama içerik modlar tarafından geri getirilir birazdan.

Back
X