Bir kez daha anladım.

Ben izlerken deftere not almıştım o şekilde daha çok aklımda kalıyor.Video ders notu kitaplarıda var.Onlardan da takip edebilirsiniz.Anlatım tarzlarını beğenmiştim.

Ben izlerken deftere not almıştım o şekilde daha çok aklımda kalıyor.Video ders notu kitaplarıda var.Onlardan da takip edebilirsiniz.Anlatım tarzlarını beğenmiştim.
Bende izlerken not alayım istiyorum aslında ama zaman mı kazansam diyorum bir yandan da ama yazmak daha mantıklı gibi de buna karar vermeli sanırım gerçi önümde uzın bir zaman bar 2021 kpss ne zaman olacak o bile belli değil belki de daga zorlandıklarımı not almak daha mantıklı olur. Teşekkür ederim hocam

Pandemi dolayısıyla KPSS tarihinin ertelenmesinde belki vardır bir hayır diyerek, iki ay önce aklımda yokken girmeye karar verdim. Mesleki deneyimim sadece 8 ay yüksek lisans zamanı bir etüt merkezinde branşım dışında yarı zamanlı, sigortasız öğretmenlik yapmakla sınırlı. Yıllarımı akademik kariyer yapacağım diye harcadım. Doktora programına giremedim. Tam 4 yılımı çöpe attım. Bu süre zarfında özel kurumlar görüşmeye bile çağırmadı beni. Özgeçmişimi zorla verdiğim, masalarına bıraktığım kurumlar da oldu. Özel kurumlarda kendi alanlarında mesleki deneyim kazanmış arkadaşları şu an şanslı görüyorum.
Ben de elimden geldiğince çalışmaya özen gösteriyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi internet üzerinden ders videolarını hızlandırarak takip edip, not alarak çalışıyorum. Konular bitince de konu testlerini çözüyorum. Son on beş günü deneme testleri çözüp, eksik kalan yerleri kapatmaya harcayacağım. Öğretmenlik yapabilirsem çok mutlu olacağım ama diğer memurluk alanları için de takipte kalacağım.

Ben onuncu yılımda atandım.. Eşim bile bana inanmazken gurbet elde hiç destekçim yoktu küçük bi çocuğum ayrıca ikinciye hamileyken sadece kendine inan yaparım de ve kulaklarını herkese kapa... Eğer devlet bi tane edebiyat öğretmeni alacaksa o ben olmalıyım diye düşün gerisi gelir zaten

Ne kadar güzel hiç azminden bir şey kaybetmemiş hep uğraşmışsın ne güzel ben en başta bırakmıştım maddi olarakta zorda olduğun için ama şuan bende başladım yetişmese de yapacağım elimden geleni ve bu işi başaracağım artık kendimi buna kodladım bende başarmak için çalışmak zorundayım yapacağım kendime inanıyorum

Böyle azim hikayeleri okudukça mutlu oluyorum hocam iyiki varsınız bende yapacağım elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah öyle düşünüyorum bende 1 kişi dahi olsa demek şansım var bende olabilirim o kişi

Doğru kopyalayabildim mi bilmiyorum ama KPSS edebiyat alanında birinci olan öğretmenin sınava nasıl hazırlandığını anlatan video vardı. Ben faydalı ve motive edici buldum. KPSS ye hazırlanan arkadaşlarıma da izlettim. Yılmayın pes etmeyin güdülenerek çalışın. Azimle çalışan pek çok arkadaşım eninde sonunda başarıya ulaştılar. Darısı sizin başınıza inşallah ve yıllardır özel sektörde çalıştığınız için sınava öğrenci hazırladığınız için avantajlısınız. Özelin kazandırdığı tecrübe farklı oluyor. ÖSYM nin her sınavda hazırladığı sorular benzer. Bu sisteme yabancı değilsiniz umarım başarırsınız

Bu senenizi KPSS ye verin. En azından ileride pişmanlığını yaşamazsınız. Annenizin olması çok büyük bir avantaj. Kazanır, ilk maaşınızla ona güzel hediyeler alırsınız inşallah.

iki çocuklu ortamda, yapabileceğiniz en doğru şey sabah işe gider gibi çıkıp, günü çalışarak geçirip eve gelmek. Geri kalan zamanınızı çocuklara ayırırsınız. Tam zamanlı çalışan bir anne gibi.

atanmak İçin en ideal zaman şu an sizin için, çocuklar henüz küçükken. Çocuklar özellikle ortaokula başladıkTan sonra, sınavları da yaklaştığı İçin, atama tayin gibi şeyler hayal oluyor. Ama küçükken siz nereye giderseniz gelebilirler sizinle. Bu sebeple ertelemeyin. Yoklar geçtikten sonra çok pişman oluyor insan.

zamanında ben de puanım tutuyorken eşimin engeline takılmıştım. Şu anda ona çok kızgınım, ama kendime de ayrı, Resti çekip gitmediğim için. Şimdi oğlum büyüdü, zaten sınavla kazandığı bir okulda, Kalma süresi arttı. Başka başka durumlar oluştu. En ideali hiç ertelememek. Başarılar diliyorum.

Kesinlikle yapabilirsiniz. Bu olay sizi perçinlesin . Cevremde, dershane müdürünün hainliği yüzünden inat etmiş ve atanmış sonra da o müdüre çalıştığı kurumdan selam göndermiş çok arkadaşım var. Siz de onlardan biri olun. Her çözdüğünüz soruda o adamı emeklerinizin nasıl hiç olduğunu düşünüp kağıda doğru cevabı işaretleyin. Bence atanmaniz için uygun şartlar olusmus. Şimdiden başarılar

Kardeş burada hata sanki biraz sende gibi. Özel sektör acımasızdır. Bugün varsın yarın belli değil. Ve de neden tek bir yerde çalışıyorsun? Başka çalıştığın yer var mı?

atanmak istiyorsan ders çalış ozaman. ya da girişimci olanların altında çalışmak istemiyorsan sen de girişimci ol. sanki birisi zorluyor.

Umarım bu sistemin kazandırdıklarından olurum izledim buarada teşekkür ederim emeksiz yemek olmuyor malesef ve bunun farkına geçmişte aldığın birkaç kpss kitabını görünce anladım kimse atanma yollarını elleri cebinde çıkmıyor ama ben başlarda öyle bekledim yalan değil ama bu kez elimden ne geliyorsa yapacağım hazırım buna her türlü kurdum kendimi bu yolda destek oldunuz teşekkür ederim güzel motive oldum

Şuan bile geçen seneler için çok pişmanım bir gün olmalı yakında olmalı ama olmuyorsa da bir gün başarmalıyım istiyorum artık çok hemde çok keşke sizin içinde farklı olabilse kalıyor insanın içinde ve şuan sizi çok iyi anlıyorum hedefime ulaşırım umarım elimden geleni yapacağım bu kez boş değil inşallah hayallerim

Çok teşekkür ederim destek içinde verdiğiniz örnekler içinde benimde istediklerimden birisi, o adama selam olsun diyebilmek vr hatta çoğu kişiye çünkü çevremde atanamamış olanı öğretmen görmeyen bir zihniyette var onlarda selam olsun kötü olan yanlış olan herkese selam ve güzel hayaller için inşallah başaracağım

Kardeş burada hata sanki biraz sende gibi. Özel sektör acımasızdır. Bugün varsın yarın belli değil. Ve de neden tek bir yerde çalışıyorsun? Başka çalıştığın yer var mı?
Ücretli öğretmenlik yapıyordum ve özel ders veriyordum bunun yanında. Acımasızdı ama ben kurumun açıldığı zamandan beri yanında olan birisine her şekilde idare eden birisine bunu yapmazlar gibi düşündüm olmuyormuş

Allah çok büyük.hayatta verilen hiç bir emeğin boşa gitmeyecegine inanırım.gec de olsa gelir mükafatı.ben tüp bebek annesiyim.oglumu kucağıma alabilmek için 8 senelik kariyerimi bıraktım o tedavi senin bu tedavi benim kosturdum.oglum 2 yaşına geldiğinde 5 senelik issizdim.bir daha iş bulamam diyordum.allah öyle büyük ki ayrildigim banka dışında bir bankada iş buldum subem evime yakın maaşım hamdolsun iyi.kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum.1 yıl olmak üzere...dert etmeyin dua edin.ne zaman hangi kapı açılır bilinmez.caba gösterin gerisi tevekkül.ben bir kadının kafasına koyup da yapamayacağı şey yoktur diye düşünüyorum.

11 yıl önce mezun oldum. Özel sektörde geçti 10 senem. Geçen yıl onca emek verdiğim kör olasıca kurum aylarca maaşlarımızı ödemedi, insan yerine koyup bir açıklama bile yapmadı. Köle gibi aylarca bedavaya çalıştık, 3 aylık maaşımı alamadan istifa ettim. Bu mart atamasında atandım, hırs yapmasaydım asla girmezdim sınava. Hırsınızı diri tutun. Olur inşallah...

İnşallah, gerçekleştirirsiniz de. Benim özelde çalışan tüm arkadaşlarım atandıktan sonra çok rahat ettiler. Ama özelde çalışmalarının faydasını da gördüklerini söylediler. Orada yaptıkları pek çok aktivite, oyun, teknik devlette çok işlerine yaradı. Sizin de öyle olur inşallah.

bu Arada ben de tercih yapmadım ama 8. Senemde 4 yaşında oğlum varken KPSS çalışıp atanacak puanı kazandım. Tüm arkadaşlarım da evli Ve çocuklu bir şekilde kazandılar sınavı. Yapabilirsiniz tabi ki siz de.

Yaa bu örnekler bana çok iyi geldi şuan teşekkür ederim. İnsan bu durumda olunca sanki bütün atananlar bekar ve rahat çalışabilir gibi geliyor insana benim ayrı sorumluluklarım var falan diye erteliyor ama pişman olmamak için böyle yapmalıyım umarım o güzel örneklerden olurum ve gelecek sene buraya ben atandım diye yazarım Allahım tüm emek verenlere atanmayı nasip etsin keşke sizde gitseydiniz tercih yapsaydınız 8 sene dile kolay ama elbet geçerli sebepleri vardır inşallah bende bu işten galip gelirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…