- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ben izlerken deftere not almıştım o şekilde daha çok aklımda kalıyor.Video ders notu kitaplarıda var.Onlardan da takip edebilirsiniz.Anlatım tarzlarını beğenmiştim.Teşekkür ederim bilgi için. Peki bu videoları izlerken not aldınız mı yoksa kitaplarını alıp mı takip ettiniz yeterli oluyor mu tüm derslerde konu içeriğini güzel anlatıyorlar mı? Dediğiniz yayınlara mutlaka bakacağım.
Bende izlerken not alayım istiyorum aslında ama zaman mı kazansam diyorum bir yandan da ama yazmak daha mantıklı gibi de buna karar vermeli sanırım gerçi önümde uzın bir zaman bar 2021 kpss ne zaman olacak o bile belli değil belki de daga zorlandıklarımı not almak daha mantıklı olur. Teşekkür ederim hocamBen izlerken deftere not almıştım o şekilde daha çok aklımda kalıyor.Video ders notu kitaplarıda var.Onlardan da takip edebilirsiniz.Anlatım tarzlarını beğenmiştim.
Ben onuncu yılımda atandım.. Eşim bile bana inanmazken gurbet elde hiç destekçim yoktu küçük bi çocuğum ayrıca ikinciye hamileykenAtanamamış bir edebiyat öğretmeniyim. Mezun olalı 8 yıl oldu. Ücretli öğretmenlik yaptım ve özel kurumda çalıştım. Maddi olarak çalışmak zorunda olduğum için KPSS ye çalışmadım hiç. İlk yıl sadece biraz yöneldim ama çok heyecan yaptım vs kötü bir sınav oldu. 6 yıldır bir kurumda çalıştım tek Edebiyat öğretmeni olarak ama içimde hep atansaydım şöyle olsaydı böyle yapsaydım çok pişmanlık yaşadım. Bugün başıma gelen bu olansa bana tekrar pişmanlık olarak döndü. 6 yıldır çalıştığım özel kurumun müdürü beraber çalıştığım ve emeğimi gayretimi bilen adam beni telefonla arayıp, '' kurumu kapatıyorum başka kurum ile anlaştım onların bir öğretmeni var branşınızda tek öğretmen olsun istiyorlar o yüzden o hoca ile devam edeceğiz. '' dedi. Bunu telefonda söylenmesi onca gayret emekten sonra ağır geldi. Küçük bir ilçe burası kurum açıldığından beri ben bu kurumdayım ve yaşadığım yerde tanınan bir öğretmenim sayemde çok öğrenci geldi ve ben o kurum için öğrenciler için çok emek harcadım çok ağır geldi bana ve tekrar dönüp içimde atansam böyle olmazdı dedim bunu yaşamazdın. Ben atanmak istiyorum artık sırf girişimci olduğu için istediğini yapabilme hakkına sahip olan insanların altında olmak istemiyorum. Yapabilir miyim? 2020 kpss için mümkün değil biliyorum az süre var 2021 için çalışsam ne yapmalıyım? Buarada iki kızım var 27 aylık ve 8 aylık annem var sağolsun yardımcı çalışırsam yardım eder bana. İlçe kütüphanesine gidip çalışsam mesela diyorum nasıl yol izlemem lazım.
Ne kadar güzel hiç azminden bir şey kaybetmemiş hep uğraşmışsın ne güzel ben en başta bırakmıştım maddi olarakta zorda olduğun için ama şuan bende başladım yetişmese de yapacağım elimden geleni ve bu işi başaracağım artık kendimi buna kodladım bende başarmak için çalışmak zorundayım yapacağım kendime inanıyorumPandemi dolayısıyla KPSS tarihinin ertelenmesinde belki vardır bir hayır diyerek, iki ay önce aklımda yokken girmeye karar verdim. Mesleki deneyimim sadece 8 ay yüksek lisans zamanı bir etüt merkezinde branşım dışında yarı zamanlı, sigortasız öğretmenlik yapmakla sınırlı. Yıllarımı akademik kariyer yapacağım diye harcadım. Doktora programına giremedim. Tam 4 yılımı çöpe attım. Bu süre zarfında özel kurumlar görüşmeye bile çağırmadı beni. Özgeçmişimi zorla verdiğim, masalarına bıraktığım kurumlar da oldu. Özel kurumlarda kendi alanlarında mesleki deneyim kazanmış arkadaşları şu an şanslı görüyorum.
Ben de elimden geldiğince çalışmaya özen gösteriyorum. Diğer arkadaşların da dediği gibi internet üzerinden ders videolarını hızlandırarak takip edip, not alarak çalışıyorum. Konular bitince de konu testlerini çözüyorum. Son on beş günü deneme testleri çözüp, eksik kalan yerleri kapatmaya harcayacağım. Öğretmenlik yapabilirsem çok mutlu olacağım ama diğer memurluk alanları için de takipte kalacağım.
Böyle azim hikayeleri okudukça mutlu oluyorum hocam iyiki varsınızBen onuncu yılımda atandım.. Eşim bile bana inanmazken gurbet elde hiç destekçim yoktu küçük bi çocuğum ayrıca ikinciye hamileykensadece kendine inan yaparım de ve kulaklarını herkese kapa... Eğer devlet bi tane edebiyat öğretmeni alacaksa o ben olmalıyım diye düşün gerisi gelir zaten
Atanamamış bir edebiyat öğretmeniyim. Mezun olalı 8 yıl oldu. Ücretli öğretmenlik yaptım ve özel kurumda çalıştım. Maddi olarak çalışmak zorunda olduğum için KPSS ye çalışmadım hiç. İlk yıl sadece biraz yöneldim ama çok heyecan yaptım vs kötü bir sınav oldu. 6 yıldır bir kurumda çalıştım tek Edebiyat öğretmeni olarak ama içimde hep atansaydım şöyle olsaydı böyle yapsaydım çok pişmanlık yaşadım. Bugün başıma gelen bu olansa bana tekrar pişmanlık olarak döndü. 6 yıldır çalıştığım özel kurumun müdürü beraber çalıştığım ve emeğimi gayretimi bilen adam beni telefonla arayıp, '' kurumu kapatıyorum başka kurum ile anlaştım onların bir öğretmeni var branşınızda tek öğretmen olsun istiyorlar o yüzden o hoca ile devam edeceğiz. '' dedi. Bunu telefonda söylenmesi onca gayret emekten sonra ağır geldi. Küçük bir ilçe burası kurum açıldığından beri ben bu kurumdayım ve yaşadığım yerde tanınan bir öğretmenim sayemde çok öğrenci geldi ve ben o kurum için öğrenciler için çok emek harcadım çok ağır geldi bana ve tekrar dönüp içimde atansam böyle olmazdı dedim bunu yaşamazdın. Ben atanmak istiyorum artık sırf girişimci olduğu için istediğini yapabilme hakkına sahip olan insanların altında olmak istemiyorum. Yapabilir miyim? 2020 kpss için mümkün değil biliyorum az süre var 2021 için çalışsam ne yapmalıyım? Buarada iki kızım var 27 aylık ve 8 aylık annem var sağolsun yardımcı çalışırsam yardım eder bana. İlçe kütüphanesine gidip çalışsam mesela diyorum nasıl yol izlemem lazım.
atanmak istiyorsan ders çalış ozaman. ya da girişimci olanların altında çalışmak istemiyorsan sen de girişimci ol. sanki birisi zorluyor.Atanamamış bir edebiyat öğretmeniyim. Mezun olalı 8 yıl oldu. Ücretli öğretmenlik yaptım ve özel kurumda çalıştım. Maddi olarak çalışmak zorunda olduğum için KPSS ye çalışmadım hiç. İlk yıl sadece biraz yöneldim ama çok heyecan yaptım vs kötü bir sınav oldu. 6 yıldır bir kurumda çalıştım tek Edebiyat öğretmeni olarak ama içimde hep atansaydım şöyle olsaydı böyle yapsaydım çok pişmanlık yaşadım. Bugün başıma gelen bu olansa bana tekrar pişmanlık olarak döndü. 6 yıldır çalıştığım özel kurumun müdürü beraber çalıştığım ve emeğimi gayretimi bilen adam beni telefonla arayıp, '' kurumu kapatıyorum başka kurum ile anlaştım onların bir öğretmeni var branşınızda tek öğretmen olsun istiyorlar o yüzden o hoca ile devam edeceğiz. '' dedi. Bunu telefonda söylenmesi onca gayret emekten sonra ağır geldi. Küçük bir ilçe burası kurum açıldığından beri ben bu kurumdayım ve yaşadığım yerde tanınan bir öğretmenim sayemde çok öğrenci geldi ve ben o kurum için öğrenciler için çok emek harcadım çok ağır geldi bana ve tekrar dönüp içimde atansam böyle olmazdı dedim bunu yaşamazdın. Ben atanmak istiyorum artık sırf girişimci olduğu için istediğini yapabilme hakkına sahip olan insanların altında olmak istemiyorum. Yapabilir miyim? 2020 kpss için mümkün değil biliyorum az süre var 2021 için çalışsam ne yapmalıyım? Buarada iki kızım var 27 aylık ve 8 aylık annem var sağolsun yardımcı çalışırsam yardım eder bana. İlçe kütüphanesine gidip çalışsam mesela diyorum nasıl yol izlemem lazım.
Umarım bu sistemin kazandırdıklarından olurum izledim buarada teşekkür ederim emeksiz yemek olmuyor malesef ve bunun farkına geçmişte aldığın birkaç kpss kitabını görünce anladım kimse atanma yollarını elleri cebinde çıkmıyor ama ben başlarda öyle bekledim yalan değil ama bu kez elimden ne geliyorsa yapacağım hazırım buna her türlü kurdum kendimi bu yolda destek oldunuz teşekkür ederim güzel motive oldum
Doğru kopyalayabildim mi bilmiyorum ama KPSS edebiyat alanında birinci olan öğretmenin sınava nasıl hazırlandığını anlatan video vardı. Ben faydalı ve motive edici buldum. KPSS ye hazırlanan arkadaşlarıma da izlettim. Yılmayın pes etmeyin güdülenerek çalışın. Azimle çalışan pek çok arkadaşım eninde sonunda başarıya ulaştılar. Darısı sizin başınıza inşallah ve yıllardır özel sektörde çalıştığınız için sınava öğrenci hazırladığınız için avantajlısınız. Özelin kazandırdığı tecrübe farklı oluyor. ÖSYM nin her sınavda hazırladığı sorular benzer. Bu sisteme yabancı değilsiniz umarım başarırsınız
Şuan bile geçen seneler için çok pişmanım bir gün olmalı yakında olmalı ama olmuyorsa da bir gün başarmalıyım istiyorum artık çok hemde çok keşke sizin içinde farklı olabilse kalıyor insanın içinde ve şuan sizi çok iyi anlıyorum hedefime ulaşırım umarım elimden geleni yapacağım bu kez boş değil inşallah hayallerimBu senenizi KPSS ye verin. En azından ileride pişmanlığını yaşamazsınız. Annenizin olması çok büyük bir avantaj. Kazanır, ilk maaşınızla ona güzel hediyeler alırsınız inşallah.
iki çocuklu ortamda, yapabileceğiniz en doğru şey sabah işe gider gibi çıkıp, günü çalışarak geçirip eve gelmek. Geri kalan zamanınızı çocuklara ayırırsınız. Tam zamanlı çalışan bir anne gibi.
atanmak İçin en ideal zaman şu an sizin için, çocuklar henüz küçükken. Çocuklar özellikle ortaokula başladıkTan sonra, sınavları da yaklaştığı İçin, atama tayin gibi şeyler hayal oluyor. Ama küçükken siz nereye giderseniz gelebilirler sizinle. Bu sebeple ertelemeyin. Yoklar geçtikten sonra çok pişman oluyor insan.
zamanında ben de puanım tutuyorken eşimin engeline takılmıştım. Şu anda ona çok kızgınım, ama kendime de ayrı, Resti çekip gitmediğim için. Şimdi oğlum büyüdü, zaten sınavla kazandığı bir okulda, Kalma süresi arttı. Başka başka durumlar oluştu. En ideali hiç ertelememek. Başarılar diliyorum.
Çok teşekkür ederim destek içinde verdiğiniz örnekler içindeKesinlikle yapabilirsiniz. Bu olay sizi perçinlesin . Cevremde, dershane müdürünün hainliği yüzünden inat etmiş ve atanmış sonra da o müdüre çalıştığı kurumdan selam göndermiş çok arkadaşım var. Siz de onlardan biri olun. Her çözdüğünüz soruda o adamı emeklerinizin nasıl hiç olduğunu düşünüp kağıda doğru cevabı işaretleyin. Bence atanmaniz için uygun şartlar olusmus. Şimdiden başarılar
Ücretli öğretmenlik yapıyordum ve özel ders veriyordum bunun yanında. Acımasızdı ama ben kurumun açıldığı zamandan beri yanında olan birisine her şekilde idare eden birisine bunu yapmazlar gibi düşündüm olmuyormuşKardeş burada hata sanki biraz sende gibi. Özel sektör acımasızdır. Bugün varsın yarın belli değil. Ve de neden tek bir yerde çalışıyorsun? Başka çalıştığın yer var mı?
Bu tersleme nedenatanmak istiyorsan ders çalış ozaman. ya da girişimci olanların altında çalışmak istemiyorsan sen de girişimci ol. sanki birisi zorluyor.
Umarım bu sistemin kazandırdıklarından olurum izledim buarada teşekkür ederim emeksiz yemek olmuyor malesef ve bunun farkına geçmişte aldığın birkaç kpss kitabını görünce anladım kimse atanma yollarını elleri cebinde çıkmıyor ama ben başlarda öyle bekledim yalan değil ama bu kez elimden ne geliyorsa yapacağım hazırım buna her türlü kurdum kendimi bu yolda destek oldunuz teşekkür ederim güzel motive oldum
İnşallah, gerçekleştirirsiniz de. Benim özelde çalışan tüm arkadaşlarım atandıktan sonra çok rahat ettiler. Ama özelde çalışmalarının faydasını da gördüklerini söylediler. Orada yaptıkları pek çok aktivite, oyun, teknik devlette çok işlerine yaradı. Sizin de öyle olur inşallah.Şuan bile geçen seneler için çok pişmanım bir gün olmalı yakında olmalı ama olmuyorsa da bir gün başarmalıyım istiyorum artık çok hemde çok keşke sizin içinde farklı olabilse kalıyor insanın içinde ve şuan sizi çok iyi anlıyorum hedefime ulaşırım umarım elimden geleni yapacağım bu kez boş değil inşallah hayallerim
Yaa bu örnekler bana çok iyi geldi şuan teşekkür ederim. İnsan bu durumda olunca sanki bütün atananlar bekar ve rahat çalışabilir gibi geliyor insana benim ayrı sorumluluklarım var falan diye erteliyor ama pişman olmamak için böyle yapmalıyım umarım o güzel örneklerden olurum ve gelecek sene buraya ben atandım diye yazarım Allahım tüm emek verenlere atanmayı nasip etsin keşke sizde gitseydiniz tercih yapsaydınız 8 sene dile kolay ama elbet geçerli sebepleri vardır inşallah bende bu işten galip gelirinİnşallah, gerçekleştirirsiniz de. Benim özelde çalışan tüm arkadaşlarım atandıktan sonra çok rahat ettiler. Ama özelde çalışmalarının faydasını da gördüklerini söylediler. Orada yaptıkları pek çok aktivite, oyun, teknik devlette çok işlerine yaradı. Sizin de öyle olur inşallah.
bu Arada ben de tercih yapmadım ama 8. Senemde 4 yaşında oğlum varken KPSS çalışıp atanacak puanı kazandım. Tüm arkadaşlarım da evli Ve çocuklu bir şekilde kazandılar sınavı. Yapabilirsiniz tabi ki siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?