- 9 Ocak 2015
- 19.816
- 82.197
- 798
bem bugün itibariylre pek bi motiveyimSon 2 gündür biraktım kendimi ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bem bugün itibariylre pek bi motiveyimSon 2 gündür biraktım kendimi ...
Tamamdırferacelim beni de kat :)) 74 kg ile
Afoyet olsun :) bendr ayda bir tartılıcamBuda benm akşam yemeğim :)) bundan sonra çarşamba dan çarşambaya tartilacagm sadece :))
Eki Görüntüle 1832119
sağol cnm :) bnde haftada 1 tartılıcam :)Afoyet olsun :) bendr ayda bir tartılıcam
İlk defa duydum soğuk çay gibi oluyordur o zamanara öğün çayım ve eriklerden 2 tanesini yedim.
bu çayı metobolizma hızlandırıcı diye bir sayfada okudum ne kadr faydası olur bilmiyorum
yeşil çay limon ve sodadan oluşuyor
yeşil çayı yarım bardak su ile yarım limon koyarak demliyorum ardından bir bardağa sodayı koyup üstne yeşil çayı ekliyorum
![]()
Evt öyle oluyor cnm içmesi lezzetli normalde icemiyorum ben Yeşilçay iğrenç geliyor banaİlk defa duydum soğuk çay gibi oluyordur o zaman
Ben yeşil çay severim helede tarçınlı off off canım cektiEvt öyle oluyor cnm içmesi lezzetli normalde icemiyorum ben Yeşilçay iğrenç geliyor bana
Ben sevmiyorumBen yeşil çay severim helede tarçınlı off off canım cekti
Hadi ya tarçını herşyde severomBen sevmiyorumtarçına da alerjim var zaten
Tarcin ic pilavda pismis şekilde bile olsa solunum yolumu tıkıyor nefes alamyrmHadi ya tarçını herşyde severom