• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

Selam farecelim gözükmüyordun kaç zamandır ben mi göremedim :bicak: bilmiyorum neler yapıyorsun okul durumları Nasıl oldu
Selam ahu..
Evet yoktum ama kilo vermeye devam ettim 83 oldum sonunda :) iyi nolsun ocakta ki sınavları bekliyorum aralık gibi çslışmaya başlicam

Selam ahu..
Evet yoktum ama kilo vermeye devam ettim 83 oldum sonunda :) iyi nolsun ocakta ki sınavları bekliyorum aralık gibi çslışmaya başlicam
Aynen çok iyi olur beraber başlarız o Zaman bu arada 83 çokta fazla bişey değil umarım verirsin bende Hayatımdan sadece ekmeği çıkarsam çok iyi olur ama zor

Canım dostum Efser Efser 'imle bir yola girdik :rapci::rapci:
Herkes Katılabilir bize :KK25:

Başlangıç Kilolarımız:
Efser Efser 93.6
Feraceli Feraceli 87.1

Şuan ki Kilolarımız:
Feraceli Feraceli 83 kg
ya canım sen genç bir kızsın bu kiloyu nasıl aldın ben 3 cocuk annesiyim ikinciler ikizdi 70 kilo ile dogurdum şimdi 68 im spor ve diyet yapıyorum.Hormon bozuklugu mu var.

ya canım sen genç bir kızsın bu kiloyu nasıl aldın ben 3 cocuk annesiyim ikinciler ikizdi 70 kilo ile dogurdum şimdi 68 im spor ve diyet yapıyorum.Hormon bozuklugu mu var.
Bebeğim sen benim fiziğimi görsen dünyada inanmazssın etim sıkıdır.Ayrıca her genç kız zayıf olacak diye bir kaide yok iddaya girerim vucudum senden fittir ben yıllarca spor yaptm vucudum kaslı :)

Bebeğim sen benim fiziğimi görsen dünyada inanmazssın etim sıkıdır.Ayrıca her genç kız zayıf olacak diye bir kaide yok iddaya girerim vucudum senden fittir ben yıllarca spor yaptm vucudum kaslı :)
süpersin o zaman eti sıkı olman cok iyi bir avantaj.80 üstü denilince insanın gözüne cok geliyor bi anda.vücudun hiçbir zaman da sarkmaz.etin sıkıysa zaten problem yok.

Ahhhh ahhhhh Dünyada keşke tek tip genetik kotlama olsaydı o zaman bu sorunuzun cevabı hazır olurdu

Ahhhh ahhhhh Dünyada keşke tek tip genetik kotlama olsaydı o zaman bu sorunuzun cevabı hazır olurdu
:) ahh canım biz kadınlar bi bardak sdu bile yarıyo walla kimi de var ki günde 10 defa yemek yer zayıf kırılıyo anlayamadım gitti zaten:super:

Back
X