• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

3 kilo verdim 40 günde falan biraz sporda yaptım dizimde bi sıkıntı olunca bıraktım ama diyete devam ediyorum

Siz kaç kilosunuz?
93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo var :spor:korkum yok vereceğime inanıyorum yapım gereği biraz cez canılıyım o beni yıpratıyor :KK23:
Son verilen kilolar herzaman zorlar biraz inat edersen kurtulursun inşallah :KK59:

Okuduğum kitaptan kısa bilgilerde vereyim
image.webp

93 kiloyum 169 boyum vermem gereken çooooook kilo var :spor:korkum yok vereceğime inanıyorum yapım gereği biraz cez canılıyım o beni yıpratıyor :KK23:
Son verilen kilolar herzaman zorlar biraz inat edersen kurtulursun inşallah :KK59:
Bak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo :süslü:

Ekmek şeker hiç kullanmamak etkili bunları çok tuketiyormusun??

Bak bu iyi işte önce kendin inanmam lazım o noktada hedef daha kolay ve yapması zevkli oluyo..ilk bi kaç kilo daha kolay veriliyo :süslü:

Ekmek şeker hiç kullanmamak etkili bunları çok tuketiyormusun??
Bir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmam :KK37:

Bir kaç senedir şekeri hayatımdan cıkardım yerine göre ekmegi severim ama pilavla ekmek yiyenlerden değilim o kadar abartmam :KK37:
Ekmeği azaltalim bence pilav hiç yapmıyorum ben bazen makarna oda yarım paket haftada 10 günde bi abarttim galiba :oha:ama gerçekten bu şekilde gidiyorum genel olarak sulu yemek salata yoğurt menüm bu şekilde hep çocuklar şimdilik itiraz etmiyor :) sguat yapiyomusun?

Ekmeği azaltalim bence pilav hiç yapmıyorum ben bazen makarna oda yarım paket haftada 10 günde bi abarttim galiba :oha:ama gerçekten bu şekilde gidiyorum genel olarak sulu yemek salata yoğurt menüm bu şekilde hep çocuklar şimdilik itiraz etmiyor :) sguat yapiyomusun?
Bizde hemen hemen öyle ilerliyoruz yöresel yemeklere takılmazsak gayet iyiyiz:KK49:spor mu? ben hiç sevmem yürümede dahil :KK12:

Kahvaltım(kahvaltıyı ailece yaptık tam net bilmiyorum ne kadar yediğimi :D
Haşlanmış yumurta
Krem peynir,zeytin
Kepek ekmeği
1 çay bardağı çay

Öğle Yemeğim:
çok az fırında tavuk
Azcık fırında pattiz,biber,bezelye karışımı
3-4 kaşık yoğurt
Biraz kepek ekmeği:işsiz:

Ara Öğün:1 bardak ayran,1 küçük muz

Akşam Yemeğim:
Tavuk Göğsü salatası
3-4 kaşık yoğurt

İcimizden ailece tavuk ağacı çıkacak:kusmuk:

merhaba kızlarrrrrr.. harika olmuş bu topik…:KK15:
Efser Efser cim fotolar ne kadar güzel… bayıldım sunumunaaaa:KK200: deniz egeceyi okuyorsun, nerde görsem tanırım :))
kızlar başladık artık.. herşey daha güzel olucak birlikte :KK60: başlamak başarmanın yarısıdır.. bizde yarısını yaptık geriye kaldı yarısı :KK50: öpüyorum kızlar iyi geceler..

merhaba kızlarrrrrr.. harika olmuş bu topik…:KK15:
Efser Efser cim fotolar ne kadar güzel… bayıldım sunumunaaaa:KK200: deniz egeceyi okuyorsun, nerde görsem tanırım :))
kızlar başladık artık.. herşey daha güzel olucak birlikte :KK60: başlamak başarmanın yarısıdır.. bizde yarısını yaptık geriye kaldı yarısı :KK50: öpüyorum kızlar iyi geceler..
Teşekkür ederim :KK23:motuvasyon için güzel bir kitap kendin insana fark etiriyor :KK36:
Evet başlayıp bitirme faktımız geldi geçiyor üzerimizdeki yükü atalımki dimdik yürüyelim :KK60:

Menüleri verelim gari:bicak: Efser Efser
Unutmuşum hemen vereyim :eek:
Sabah yemekten yarım saat önce yeşil çay
Peynir
2 haşlanmış yumutanın beyazı
Biber domates maydanoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
1 türk kahvesi 4 küçük kuru kaysı
Öğlen benim istem dışı gelişti
Bir kase kadar bulgurlu etli köftemiz haşlama yağsız (yöresel )
Yeşilik közlenmiş biber
Arada
4 yulaflı biskivi 2 dilim ananas 1 bardak süt
Akşam
Küçük bir tabak zeytin yağlı fasulye
4 kaşık yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek
su içmeye bu gün yavaş yavaş başlıyalım

Back
X