bir kimyagerin diyet günlüğü ✌

cantanem18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
33
15
3
Milyonlarca kez diyet yaptim. Belkide trilyonlarca kez. Olmadi iki ileri bir geri giden diyet maceralarimla her gecen gun kilo almaya devam ediyorum. Artik bi dur demem lazim. Cunku henuz 25 yasindayim ve 125 kiloyum (tahmini) . cok aci.. 25 yil istedigini giyememek, istedigim gibi hareket edememek.. Ruhunda cıtı pıtı rengarenk etekler giyen, elbiselere hayran bir kız varken, cuvaldan bozma o koca koca bol x li esofmanları giymek.. Gercekten cok acı.. Sevdigin adamla 125kilo gelin olmaktan korkmak cok acı. Ben zayiflayacagim Allah'in izniyle.. Gunlugume tecrubelerini paylasacak ya da benimle aglaya aglaya kilo verecek ablalarimi kardeslerimi ve arkadaslarimi beklerim :) Allah utandirmasin.. Yarin basliyorum..

Son düzenleme:
Milyonlarca kez diyet yaptim. Belkide triyonlarca kez. Olmadi iki ileri bir geri giden diyet maceralarimla her gecen gun kilo almaya devam ediyorum. Artik bi dur demem lazim. Cunku henuz 25 yasindayim ve 125 kiloyum (tahmini) . cok aci.. 25 yil istedigini giyememek, istedigim gibi hareket edememek.. Ruhunda cıtı pıtı rengarenk etekler giyen, elbiselere hayran bir kız varken, cuvaldan bozma o koca koca bol x li esofmanları giymek.. Gercekten cok acı.. Sevdigin adamla 125kilo gelin olmaktan korkmak cok acı. Ben zayiflayacagim Allah'in izniyle.. Gunlugume tecrubelerini paylasacak ya da benimle aglaya aglaya kilo verecek ablalarimi kardeslerimi ve arkadaslarimi beklerim :) Allah utandirmasin.. Yarin basliyorum..
topiğin hayırlı olsun ay kıyamam canım benim bende sana destek olurum merak etme seni incecik bir gelin yaparız bende fit bir kadın olur bebişime kavuşurum boyn kaç senin canım benim

Bende varım inanın başarabiliriz bende 26 yaşındayım 100 kiloyum suan am a 112 den başladım kuzenim 123 kiloydu suan 97 kilo halen devam ediyor yani demek istediğim devam edince bisekilde ayda 1 kilo bile olsa gidiyor lütfen pes etmeyin birlikte zayiflicaz inşallah gençliğimizin tadını biraz çıkaralım artık anne model k iyafetlerden bende bıktım artık bende git annelerden olmak istiyorum nasıl bir diyet uygulamayı dusunuyosun canim

Merhaba ilk ziyaretçilerim :) hosgeldiniz sefa getirdiniz :) boyum 1,65 :) cok uzun degil ama idare ediyorum boyumdwn sikayetim pek yok bugun biraz alisveris yapicam diyet icin neler önerirsiniz ? Bu arada bir ogrenci yurdunda kaliyorum mutfagimda yok bana akil verin buzdolabim var ama mutfagim yok kolay olmayacak ama basaracagiz

Nasil bir diyet uygulayacagima gelince inanin bilmiyorum elimde bir tane doktor onayli diyet var bana ozel ama bakiyorum gunde 7 dilim ekmek vermis hic normal gelmedi bana sevmedim :) bir kac yil once almisim diyeti sanirim ilk etapta milyonlarca kez gittigim doktorlardan kazandigm tecrubelerle baslayacagim sabahlari 2 dilim ekmek onun disinda ekmek tuketmeyi dusunmuyorum örnegin sizlerinde fikirlerini bekliyorum :)

Bence 7 dilim ekmek çok fazla bana sorarsan yani benim metodum sabah 1 dilim ekmek sonra hiç ekmek tuketmiyorum her sabah 2 yumurta 4 5 zeytin sebze falan öyle çorba ayran yada yoğurt akşam ne pisirdiysem yarım porsiyon ayran 7 den sonra bisey yemiyorum aralarda acikirsam sut yada 1 meyve haftada yaklasik 1 kilo verdim 13 kilo verdim simdiye kadar devami gelir insallah

Yurtta kalma durumuna gelince bence bu bi avantaj abur cubur yemezsen günde 1 saatlik yürüyüşle yurt yemekleriyle zaten kilo verirsin bildiğim kadarıyla akşam yemekleride erken bi saatte tamamlanmış oluyor her hafta tarihiyle birlikte not tuttum ben örneğin 1 şubatta 105.8 dim her hafta busekilde yazıp gorebilecegin bir yere bırak eksilen rakamlar 100gr bile olsa bunu başarı saymalisinbu işin sırrı sabır her defasında hissettiğim hisleri attım çöpe ben bu defa senelik düşünüyorum senede 10 kilo bile razıyım başaracağız inşallah artık yüzün çok güzel demeleri yerine çok güzelsin demelerini istiyorum

Bencede 7 dilim cok yiyemem zaten normaldede. Bu arada tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun bence :) ben dukan diyeti ile 130 dan 104 e dusmustum sonra yurda gelince mutfak yok devam edemedim... Ama baktim artik yurumek iskence haline gelmis baktim arkadaslarimla istedigim gibi gezemiyorum zayiflayan nasil zayifliyor bende yaparim dedim hedefim 60 kilo :) basaricam kac yil alirsa alsin :) biz saglikli olucaz dimiiiii

Bende varım inanın başarabiliriz bende 26 yaşındayım 100 kiloyum suan am a 112 den başladım kuzenim 123 kiloydu suan 97 kilo halen devam ediyor yani demek istediğim devam edince bisekilde ayda 1 kilo bile olsa gidiyor lütfen pes etmeyin birlikte zayiflicaz inşallah gençliğimizin tadını biraz çıkaralım artık anne model k iyafetlerden bende bıktım artık bende git annelerden olmak istiyorum nasıl bir diyet uygulamayı dusunuyosun canim

Sonunda aci gerceklerle yuzlestim 11.03.2016 itibariyle tam tamina 124.4 kiloyum yapacak birsey yok bir yerden baslamak lazim..

Saat 11.30 gibi kahvalti yaptim
Kahvaltim -> 1 domates,1 salatalik, bir tutam maydonoz,1 adet haslanmis yumurta ve peynir (tel peynir oldugu icin nasil ölcu verecegimi bilemedim :)))) bir iki cataldi) 1 dilimde cavdar ekmegi. Tabikide sekersiz cay

Kahvaltim cok gec oldu biliyorum ama uyku duzensizligime bir care bulacagim madem bir yola girdik yarim yamalak olmasin. Onumuzdeki bir kac hafta spor yapmayacagim cunku gercekten cok cabuk yoruluyorum. Okula 25 dk yuruyorum spor sayilir mi bilmem ama o bile bana zor geliyor. Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz varmis bossnak95 :) hosgeldin canim hep beraber zayuflicaz İnanmak başarmanın yarisidir ❤❤❤❤❤

Sonunda aci gerceklerle yuzlestim 11.03.2016 itibariyle tam tamina 124.4 kiloyum yapacak birsey yok bir yerden baslamak lazim..

Saat 11.30 gibi kahvalti yaptim
Kahvaltim -> 1 domates,1 salatalik, bir tutam maydonoz,1 adet haslanmis yumurta ve peynir (tel peynir oldugu icin nasil ölcu verecegimi bilemedim :)))) bir iki cataldi) 1 dilimde cavdar ekmegi. Tabikide sekersiz cay

Kahvaltim cok gec oldu biliyorum ama uyku duzensizligime bir care bulacagim madem bir yola girdik yarim yamalak olmasin. Onumuzdeki bir kac hafta spor yapmayacagim cunku gercekten cok cabuk yoruluyorum. Okula 25 dk yuruyorum spor sayilir mi bilmem ama o bile bana zor geliyor. Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz varmis bossnak95 :) hosgeldin canim hep beraber zayuflicaz İnanmak başarmanın yarisidir ❤❤❤❤❤
Inaninca herşey oluyor kuzenimde 123 kiloyla başlamıştı suan 96 olmuş bende doğuma 118 kiloyla girmiştim çok kötü bir durum evlenmeden zayıflamak en güzeli kimse size tepeden bakamasin 100 kilo olana kadar yeterli buluyorum yuruyusunuzu ama biyerden sonra kilo verme durunca arttırmak lazim oluyor ama gün boyu hareketli olmakta çok faydalı benim küçük bebeğim var çok yoruluyorum onunda etkisi olduguna inaniyorum

Bugün internetten elbise sipariş ettim 48 beden inşallah olurda eşime rezil olmam insanın mecburi degilde zevkine göre giyinmesi çok güzel yeni yeni başlıyorum alisverise

Supersiniz ayhanzeynep benim ilk hedefim 110 damlaya damlaya göl olur insallah :) ideal kilom 58 mis ben bi 60 ı goreyimde 58 de olurum elbet simdilik 110 icin çabaliyorum ikinci hedefim 99 olacak ay yazmasi bile hoşuma gitti iki rakama dusmek guzel olacak :) su sisesiyle geziyorum 1 litreye yakin ictim bu saate kadar simdi kalkip bir elmanin uzerine tarcin serpip keyif yapacagim :) meyveyle hic aram yoktur ama sevecegiz mecbur... Nelere alismiyor ki insan dimi?

Bu arada forumda yeniyim hala profil fotografi koyamadim ne koymak istediysem site kabul etmedi birde fotografli yorumlar yapmak istiyorum onuda beceremedim alintiyla cevap vermeyide henuz cozemedim :)))) ama hepsini cozucem :))

Kizlar bende 23yasindayim 161boyundayi 115kiloyum yaza evlenecegim, üniversitesite ogrencisiyim kilo vermem lazım lutfen birlik olalım isteten whatsap grubuma gelebilir. Buradan arkadaslarla bir grubumuz var, ayrica 120den 115e yaklasik 20gunde düştüm kızlar

Back
X