bir kimyagerin diyet günlüğü ✌

Bugün yeni aldığımız eve temizlik için gittik diyet yönünden berbat efor harcama yönünden süper bu gündü yani zayiflayamasamda kilo almamisimdir bu arada öğlen kebap durum yedim maalesef onuda yaktigimi düşünüyorum ama çok yoruldum bu hafta çok hareketli gececek:KK55:
Bende cok kotu basladim gune 1 de uyandim sutlu misir gvregi yedim suan acim ama ne yicegimi bilmiyorum offf motivasyonumda dustu bu arada instagram hesabi actim ordan daha kolay olcak gibi konusmak miss.chemist ekle beni istersen

Herkese merhaba, mutluluğun formülünün çikolata ve cips olduğunu düşünen biri olarak artık mutluluğun formülünün fit görünmek olduğuna karar verdim ve aranıza geldim. Yaza az kaldı ve azımsanamayacak kadar bir zaman var aslında. Bende artık bu görüntümden kurtulmak istiyorum :(

Herkese merhaba, mutluluğun formülünün çikolata ve cips olduğunu düşünen biri olarak artık mutluluğun formülünün fit görünmek olduğuna karar verdim ve aranıza geldim. Yaza az kaldı ve azımsanamayacak kadar bir zaman var aslında. Bende artık bu görüntümden kurtulmak istiyorum :KK43:

Bende bi hafta önce pazartesi verdim bu kararı ve başladım ve bi haftada 3.5 kg verdim pes etmeden devam edicem

Herkese merhaba, mutluluğun formülünün çikolata ve cips olduğunu düşünen biri olarak artık mutluluğun formülünün fit görünmek olduğuna karar verdim ve aranıza geldim. Yaza az kaldı ve azımsanamayacak kadar bir zaman var aslında. Bende artık bu görüntümden kurtulmak istiyorum :KK43:
Inşallah istedigin gibi olur herşey kac kilosun ve kac yasindasin canim

Neler yaptin paylasirmisin canim

Tabi boy 160 kg 70.5 di bi hafta boyunca hiç spor yapmadan verdim sadece yemekten keserek çok abur cubur yiyordum hamur işi yiyordum şuan sabah gevrek öğlen 2 ceviz 4 gibi balıklı yada tavuklu salata akşam yeşil elma yedm bide günde 2.5 ltre su ictim

Tabi boy 160 kg 70.5 di bi hafta boyunca hiç spor yapmadan verdim sadece yemekten keserek çok abur cubur yiyordum hamur işi yiyordum şuan sabah gevrek öğlen 2 ceviz 4 gibi balıklı yada tavuklu salata akşam yeşil elma yedm bide günde 2.5 ltre su ictim
Tek korkum kilo vermenin durması vücudun yememeye alismasi

Nasıl verdin cnm
Biraz aç kalıyorsun ama hırs yapınca oluyor gerçekten.Sabah limonlu su içtim.Gün içerisinde en az 2 lt su. Kahvaltıda herşey yedim sadece 1 dilim ekmeği geçmedim. Öğlen sebze yemeği. Akşam ızgara tarzı yemekler. Arada acıktığımda kuru üzüm yedim. Gerçekten hem az kalorili hem tok tutuyor. İşim masa başı olduğu için çok hareketsiz kalıyorum.Sadece 20 sakika yürüme mesafem var, bir de akşamları 10 dakika egzersiz.

Biraz aç kalıyorsun ama hırs yapınca oluyor gerçekten.Sabah limonlu su içtim.Gün içerisinde en az 2 lt su. Kahvaltıda herşey yedim sadece 1 dilim ekmeği geçmedim. Öğlen sebze yemeği. Akşam ızgara tarzı yemekler. Arada acıktığımda kuru üzüm yedim. Gerçekten hem az kalorili hem tok tutuyor. İşim masa başı olduğu için çok hareketsiz kalıyorum.Sadece 20 sakika yürüme mesafem var, bir de akşamları 10 dakika egzersiz.

İnş en kısa surede istediğin kiloya ulaşırsınız bende üzüm yerine goji berry üzümü aldım 15 TL lık gun de bi avuç ondan yiyorum bakalm ise yaricakmi

Merhaba canim ins gonlundeki kiloya biran once inersin. Bende 102 kiloyum ve bogazima cok duskunum cok sey biliyorum aslinda dyetle ilgili ama bogazmdannkesip te yapamiyrm yurtta olman avantaj aslnda ama cok ac kaliyorsun kendine duzen oturtmalisim canm sabah kacta kalktgn kahvaltyi kacta yaptgn fark eder mi blmiyrm ama duzene sokamiyrsa. Duzenini oma gore kurabilirsin. Cam kapakli buyuk bir kasen olsun yurdun mutfagnda kendine salata yap birde kucuk kavanozun olsun icine cok az ama cok az yag limon tuz ekle kahvalti 12 deyse 3 gbi yapabilirsen 1 fncan sekersiz turj kahvesi ic(metabolizmayi hizlandryr) ayran yada 1 kase yoğurt salata 1 meyve tujet
Asam yemegin yannda da mutlaka salata ayram yogurdunu tuket aksam yemegyle uykunun tam ortasmda 1 bardakntarcinli sicak sut icmeye cals gor bak nasil kolay gdyr kilolar ogken salatana tonbaligi rkle hafta 1 2 kere ama gerekrse elime plastik eldven giy yagini iyice sk ins isine yarar nu blgiker birde spor illa yuruyus degldr telefonuna oynabiliyrsan mezdeke oyun havasi halay ne olurs muzik indir yarm saat oyna mezdeke oynarsan belin cok guzel kivrim alir sen niye yapmiyrsun diyorsumdur smdi aaaaaaahhhhhhh ahhhhhh bu ac bogaz beni mahvetti

Birde kendini dyetteym kasma dyetni eglenci hale getrmeye calis ogunlerinin.arasi cok yaklasiksa ve cok tatli cektyse oglen 200 mlmlik kucuk light kola var mesela yada sekersiz liminata 1 bardagi gecmeyecek ama 1 paket dyete bisluvi al kalorusi 150 yi gecmeyecek sekilde ayarlatatli igtiyacini bastr markerlerde minik pudingler satliyr kalorisini hesaola 150 kaloruyi gecmeyevek sekilde ye ama hergun degil :KK20: bu kacamaklar hafta da 1 gun ve oglen yada ikindi ara ogununde olmali

Mideni küçültmek için herbalife mamasiyla başla bence sonra normal diyete geç
ya ben korkuyorum bu tarz şeylerden artık çok takviye şeyler kullandım kullanmayı bırakınca iştah iki katina çıkıyor malesef geçen sene ameliyat düşündüm çok ama başta esim bütün ailem karşı çıktı bahar geliyo yürüyüşe ağırlık verirsem gider inşallah 80 kg ya bile razıyım boy ve vücut avantajim var

ya ben korkuyorum bu tarz şeylerden artık çok takviye şeyler kullandım kullanmayı bırakınca iştah iki katina çıkıyor malesef geçen sene ameliyat düşündüm çok ama başta esim bütün ailem karşı çıktı bahar geliyo yürüyüşe ağırlık verirsem gider inşallah 80 kg ya bile razıyım boy ve vücut avantajim var

Ben kullandigimda bi ayda 6 kg vermistim ondan dedm sora bıraktım bi sene içinde geri geldi tabi çok çikolata yediğim için şuan yine kilo veriyorum ama bogazimdan kestiğim icin umarım sende verir sin en yakn zamanda

Ben kullandigimda bi ayda 6 kg vermistim ondan dedm sora bıraktım bi sene içinde geri geldi tabi çok çikolata yediğim için şuan yine kilo veriyorum ama bogazimdan kestiğim icin umarım sende verir sin en yakn zamanda
Aslında verdiğimiz kiloları almamızdaki en büyük neden diyeti bırakır bırakmaz aynı hızla yememiz. Koruyamıyoruz kilomuzu malesef. Börekler mantılar çikolatalar çok cazip geliyo :(

Back
X