bir kimyagerin diyet günlüğü ✌

12 de kahvaltimi olurrrrr demeyin oldu valla :( uyku duzenimi nasil kurucam acaba..
Kahvalti: salatalik,domates,iki dilim ekmek ve kasarla yapilmis tost maydonoz ve cay

Dayanamadim tartildim :KK71:
Ödem mödem :KK73: tam 1.3 kilo vermisim bir günde :KK73::KK73:

12 de kahvaltimi olurrrrr demeyin oldu valla :KK43: uyku duzenimi nasil kurucam acaba..
Kahvalti: salatalik,domates,iki dilim ekmek ve kasarla yapilmis tost maydonoz ve cay

Dayanamadim tartildim :KK71:
Ödem mödem :KK73: tam 1.3 kilo vermisim bir günde :KK73::KK73:
Supersin valla ilk on kilonu çabucak vereceksin böyle giderse ama kilonu not etmeyi unutma canim sonradan bakınca eksilenleri görünce mutlu olmak icin

Bu arada bi ben yaziyorum ne yediysemmmm sizde yazmaya calisin en olmadi gun boyu yediginizi aksam toplucanyazin paylasalim yanlislarimizi duzeltelim :KK73:

Yurtta pide vardi bari yarisini ye be insan dimi yoooook hepsini yedim :KK61: yaninda salata ve bir kasik yogurt... Offfff kendimi duvarlara vurmak istiyorummmm:mad:

Yurtta pide vardi bari yarisini ye be insan dimi yoooook hepsini yedim :KK61: yaninda salata ve bir kasik yogurt... Offfff kendimi duvarlara vurmak istiyorummmm:mad:
Hiç bisey olmaz sakin üzülme 12 kilo verdim ama çok defa bende yedim sakin yedim diyipte salma kendini uyuyana kadar su içip biraz hareketini arttir odan musaitse dans et mesela sabah hicbisey olmamış gibi devam...haftada 500 gr bile versen lütfen bunu bir başarı say ben artık öyle yapiyorum 1 sene sonra kendimi hayal ediyorum moralim duzeliyor

Benimde bi gruba ihtiyacim var ama çok kilolu degilim aslinda. Ekimde evlendim, 56kiloyla şimdi 63 kiloyumo_O hayatimda ilk kez bu kiloya geldim. 27yasindayim, 1.70boyum var. Senin ne kilon var ki demeyin sakın. Alışılagelmiş bi goruntum vardi aynaya bakinca mutluydum. Simdi degilim. Bazi pantolonlarim olmuyor. Bel çevremde simit oldu resmen.o_O

Ben diyet de yapmadim hiç, yapamiyorum. Spora baslamayi planliyorum. Aslinda yüzmeye gidiyordum eskiden ama şuan oturdugum yerde yakinda havuz yok. Mecbur fitnessa ya da platese gidicem. Beni sıkıyor bunlar da ama eldeki imkan bu suano_O

Benimde bi gruba ihtiyacim var ama çok kilolu degilim aslinda. Ekimde evlendim, 56kiloyla şimdi 63 kiloyumo_O hayatimda ilk kez bu kiloya geldim. 27yasindayim, 1.70boyum var. Senin ne kilon var ki demeyin sakın. Alışılagelmiş bi goruntum vardi aynaya bakinca mutluydum. Simdi degilim. Bazi pantolonlarim olmuyor. Bel çevremde simit oldu resmen.o_O

Ben diyet de yapmadim hiç, yapamiyorum. Spora baslamayi planliyorum. Aslinda yüzmeye gidiyordum eskiden ama şuan oturdugum yerde yakinda havuz yok. Mecbur fitnessa ya da platese gidicem. Beni sıkıyor bunlar da ama eldeki imkan bu suano_O
Aramiza hosgeldin :KK9: azi cogu farketmez maksat kafamiz dagilsin motivemiz artsin :KK73::KK73::KK73:

Bugün yeni aldığımız eve temizlik için gittik diyet yönünden berbat efor harcama yönünden süper bu gündü yani zayiflayamasamda kilo almamisimdir bu arada öğlen kebap durum yedim maalesef onuda yaktigimi düşünüyorum ama çok yoruldum bu hafta çok hareketli gececek:KK55:

Back
X