Bır kısıye saplantılı bağlılık nasıl geçer?

selinnn2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
398
156
103
32
Arkadaşlar ben bundan 6 ay önce can sıkıntısı ,yalnızlık derdıne bırı ıle buluştum öylesine zaman gecırmek ıcın ama aramızda cekım oluştu zamanla sevgılı olduk.ılk başlarda baya ilgılıydı güzel vakit gecırdık,ama aralarda çok bencıl davrandığını kırıcı davranışları olduğunu görüyordum ama ıs ısten geçti ben ılk defa bırıne aşık oldum sevdim..ve onunla bırlıkte oldum daha da bağlandım. Geçenlerde yazmıştım ya belkı hatırlayan vardır iki poğaçayı neden yedın dıye bana laf etmıstı..o zamandan bellıymıs aslnda hareketleri düşüncelerini doğruluyormuş.. geçen gece konuşurken sana bısey soracağım dedım benı sevıyo musun bunun cevabı benı rahatlamak dıye düşünürken adam bana sevıyodumm...dedı ben tek bısey dıyemedım bogazımda bıseyler düğümlendi sessızlık oluştu ..yanlış anlamazsan kapatabılır mıyım dedım basım agrı gırdı tamam dedı bütün gece ağladım,,,,arkadaşlar ben bu kısıyı hayatımda ıstemıyorum ama çok sevıyorum nasıl atlatırım kendıme olan saygımı yıtırdım kendımden bu zayıflııgmdan acıZ halmden nefret edıyorum..

Böyle bir adam sizi varlığıyla verem edeceğine yokken aşk acısı cekin en güzeli.

Heryerden engelleyin hayatinizdan komple cıkarin size ulasamasin siz de merak ettim baktim düsüncesine dahi girmeyin.

İnsan ölümlere alısıyor kolay degil ama zamanla iyileseceksiniz ve kendinize yaptiginiz en büyük iyiligin bencil bir insani hayatinizdan cikartmaktan gectigini anlayacaksiniz😊

Hayatından uzaklaştır. Sil engelle konuşma. Fotoğraflarına bakma. Sosyal medya da takip etme. Zamanla sevgi hissin körelecek. Sonra yaptıkları aklına gelince niye izin verdim diyeceksin. Sonra da unutacaksın. Zaman alıyor ama oluyor sonuçta.

Aşk acısını gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Geçip giden bir şey başda zora sokar sonra bu halimize gülersiniz.

Hayatından uzaklaştır. Sil engelle konuşma. Fotoğraflarına bakma. Sosyal medya da takip etme. Zamanla sevgi hissin körelecek. Sonra yaptıkları aklına gelince niye izin verdim diyeceksin. Sonra da unutacaksın. Zaman alıyor ama oluyor sonuçta.
Ne kadar sürecek ???cok zor durumdayım

Aşk acısını gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Geçip giden bir şey başda zora sokar sonra bu halimize gülersiniz.
Sevdıgın değer verdıgın bırının sızı sevmedıgını söylemesi çok acıtıyor kafamda defalarca tekrar edıyor bu kelıme sureklı evde ıste ,yemek yıyesım gelmıyo ıyıce zayıfladım

Sevdıgın değer verdıgın bırının sızı sevmedıgını söylemesi çok acıtıyor kafamda defalarca tekrar edıyor bu kelıme sureklı evde ıste ,yemek yıyesım gelmıyo ıyıce zayıfladım
Normal bir durum. Her kes sevdiği tarafından sevilmiyor maalesef. Sevmeyene yol vermeyi bilmek gerek. Kabullenin sadece. Acı çekmeniz de normal ama geçecek emin olun

Yemın ederim benı hak etmıyor yanında benı degersızlestırdı ,,ama onun başkalarına cevrımıcı olmasına dayanamıyorum çok aglıyorum bu ne zayıf bır ruh halı kendimden soğudum... defalarca karar alıyorum ama uygulama yok

Yemın ederim benı hak etmıyor yanında benı degersızlestırdı ,,ama onun başkalarına cevrımıcı olmasına dayanamıyorum çok aglıyorum bu ne zayıf bır ruh halı kendimden soğudum... defalarca karar alıyorum ama uygulama yok
Niye hayatına yeni insanların girme fırsatını bu adam için tepesin ki. Bence artık duygularını bi kenara bırakıp mantığınla hareket etmelisin. Bu adam sana gerçek öl dese ölecek misin yani ?Eee o zaman kendine ne bu eziyet.

Keşke madem artık sevmiyorsun güle güle deseydiniz. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar değerli olursunuz. Başta onu takip etmeyi bırakacaksınız, cevrimici olup olmadığına falan bakmayacaksiniz. Kendinize bir meşgale bulun. Dikkatinizi onun üzerinden çekin, görün bakın o zaman o sizinle iglilenmeye başlayacak

Keşke madem artık sevmiyorsun güle güle deseydiniz. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar değerli olursunuz. Başta onu takip etmeyi bırakacaksınız, cevrimici olup olmadığına falan bakmayacaksiniz. Kendinize bir meşgale bulun. Dikkatinizi onun üzerinden çekin, görün bakın o zaman o sizinle iglilenmeye başlayacak
3 gün aramadım merak edecek mi dıye sonra dayanamdm hıc mı merak etmedin dıye yazdım .adam bana dıyo kı kaçan kovalanır hesabı yapıyorsun ama bende ıslemez dıyo amacım bu degıldı degerımı görmek ıstedım sadece ,gösterdi.......ılıskı yürütecek durumda degılsın kendıne cekı düzen ver dıyo bana daha ne yapayım hersey yaptım onun ıcın:((

Back
X