- 19 Mayıs 2020
- 47.931
- 215.601
- 598
Tamam.Arkadaşlar dün akşam dondu bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam.Arkadaşlar dün akşam dondu bana
döndü derken? mesajla mı, kalben mi?Arkadaşlar dün akşam dondu bana
Döndü ya bi şekilde, bu onu bi süre avutur.döndü derken? mesajla mı, kalben mi?
kabalıkları için özür mü diledi, seviyodumu seviyorum mu yaptı.
Ozledıgını fark etmıs ben senı sevıyorum bazı seylerı kabullenemedım sınırden öyle dedım dedı,bızım hayallerimiz var daha dedı BM’de mutlu oldumdöndü derken? mesajla mı, kalben mi?
kabalıkları için özür mü diledi, seviyodumu seviyorum mu yaptı.
Yediğiniz poğaçanın bile lafını yapan adam zerre kadar sevmiyordur. Üzgünüm ama gerçek buOzledıgını fark etmıs ben senı sevıyorum bazı seylerı kabullenemedım sınırden öyle dedım dedı,bızım hayallerimiz var daha dedı BM’de mutlu oldum
Güzel kardeşim, bu adam seninle yatabildiği için birlikte. Corona zamanı kolay değildir birini bulup buluşmak; elindekini kaybetmek istememiş belli. Sevmeden sevişebilmek erkeklerin en büyük özelliği, bunu aklından çıkarma.Eh be eh be kızım salaklarına doyma,,hanı son gecem pogaca yapıp donecegım dedım ya ..dayanamadım yıne geldım yanına bu defa da telefonunu ıstedim şarkı açmak ıcın bıraz lafı cevırdı falan tınder yüklüymüş,,,ıngılızcemı gelıstırecegm dıyo bıde bana ....lütfen ağır konusun da kendime geleyim
ADAM BENI SEVMİYOR SEVMEDI BENDE ONU SEVMIYORUMM, kendımı SEVMEDİĞİM ICIN EN KÜÇÜK ILGIYE BAĞLANDIM SEVMİYORUM BENİMKİ RAHATSIZLIK?,,,,saglıklı ılıskı yürütecek bırı degılım belkıde adamın kıyafetlerenı yıkamak temızlık yapmak her dedıgıne ses çıkarmamak ne çok düşürdüm yaa kendımı ,, adam da haklı tabi korono döneminde sureklı canı ıstedıgınde ayağına gelen bırr .... var ne yapsın gelme dese onunkı salaklık olur burda tek aptal saşak kor benim bıle bıle kor olmayı seçen benGüzel kardeşim, bu adam seninle yatabildiği için birlikte. Corona zamanı kolay değildir birini bulup buluşmak; elindekini kaybetmek istememiş belli. Sevmeden sevişebilmek erkeklerin en büyük özelliği, bunu aklından çıkarma.
Hayır bir de o kadar rahat ki, sana “seviyordum” diyebiliyor, sonra da beklemediği tepkiyi alınca panik yapıyor.
3 gün sonra ben seni sevmiyorum deyip gidecek, çok belli. İyisi mi bunu önce sen söyle, hiç değilse için soğur biraz.
Tedavi veya uzman yardımı alıyor musunuz ?ADAM BENI SEVMİYOR SEVMEDI BENDE ONU SEVMIYORUMM, kendımı SEVMEDİĞİM ICIN EN KÜÇÜK ILGIYE BAĞLANDIM SEVMİYORUM BENİMKİ RAHATSIZLIK?,,,,saglıklı ılıskı yürütecek bırı degılım belkıde adamın kıyafetlerenı yıkamak temızlık yapmak her dedıgıne ses çıkarmamak ne çok düşürdüm yaa kendımı ,, adam da haklı tabi korono döneminde sureklı canı ıstedıgınde ayağına gelen bırr .... var ne yapsın gelme dese onunkı salaklık olur burda tek aptal saşak kor benim bıle bıle kor olmayı seçen ben
HayırTedavi veya uzman yardımı alıyor musunuz ?
Bence almalısınız. Neden diyorum bunu biliyor musunuz ? Bende böyle bir ilişki yaşadım. Ama saplanıp kalmadım. Ve o pislik ilişki yanıma tecrübe olarak kâr kaldı.